jan georg stokkeland

40

herske med kristus

Publisert: 26. mar 2010

En sannhet som skulle gått opp for oss mer og mer er denne  vi er satt i himmelen til og herske regjere med han.Vi har med andre ord fått makt hva da til  legge hender på syke be tale  til sitvasjoner til og være kjemper som utfører guds gjerninger i steden for han. se jeg går bort sier herren det er til gang for dere for da skal den hellige ånd komme og dere skal gjøre større ting en meg.

Vi kan krangle om hvem som har rett  men seieren ligger ikke her for kirka den ligger i og utføre mirakler under for mennesker som trenger hjelp verden trenger under  en kirke med autoritet apostolisk kraft som ser vi må kjempe åndskampen skal vi vinne.

simba han er nedtunget i løvenes konge en løng er sagt til han.riket hans fallerer og taper det onde vinner en dag ser han hvem han er vender til bake og tar det fortapte oppdaget sin konge autoritet likt synes jeg vi må se at vi er kongebarn og skapt til og herske ta til bake det foratpte det handle om og oppdage hvem vi er då blir vi farlige.

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Anders Larsen

0 innlegg  75 kommentarer

RE: herske med kristus

Publisert over 10 år siden
26.03.10 kl. 09:32 skrev jan georg stokkeland:

se jeg går bort sier herren det er til gang for dere for da skal den hellige ånd komme og dere skal gjøre større ting en meg.

Det største Kristus har gjort, er å dø for lille uverdige meg, så eg skal få leve eit liv med Far i himmelen. Eg veit eg aldri kjem til å vere i stand til å gjere noko som er større enn det. Det ville jo bety at Jesu frelsesverk var unødig.

Her er det nok på sin plass å minne om det profetiske bodskapet:"Så sier Herren:Det har jeg aldri sagt!"...

Kommentar #2

Gunnar Opheim

142 innlegg  6550 kommentarer

Re. herske med Kristus.

Publisert over 10 år siden

Det er to ting som kommer opp her Jan Georg og det er "istedet for" og Kirka. Vi er ikke istedet for Jesus men for og men med Jesus i en allianse med Ham og Hans blod alene. Hvis man setter inn istedet for eller som en stedsfortreder kan man selv gå frem uten Ham så lenge Han er der borte. Nå det gjelder kirka så er det noe som kom opp etter Roms makt, politisk og religiøst med ett presteskap og ikke en menighet som ble til av apostlene.

Mvh

Leif Gunnar

Mest leste siste måned

Tåkelagt
av
Liv Osnes Dalbakken
rundt 2 måneder siden / 3523 visninger
Sover heile regjeringa?
av
Lisbeth Marie Austnes
13 dager siden / 1231 visninger
Nei, Lægdene, vi er ikke i mot kvinner
av
Mikael Bruun
rundt 1 måned siden / 922 visninger
Når fest blir dom
av
Kristine Sandmæl
19 dager siden / 884 visninger
Er jeg rett kalt prest?
av
Julie Schjøth-Jovik
11 dager siden / 824 visninger
Takk og farvel, KrF
av
Kristofer Olai Ravn Stavseng
11 dager siden / 634 visninger
Det viktigste er et godt arbeidsmiljø
av
Martin Enstad
23 dager siden / 565 visninger
Kristnes omtale av president Trump.
av
Kjell Tveter
3 måneder siden / 439 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere