Verdidebatt

DÅRLIGE TV PROGRAM NÅ I ADVENTSTIDEN

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Advent er ventetid eller også forventningstid. Den vi venter på er Jesus, som har lovet å komme for å hente alle dem som har tatt imot ham som sin frelser. Så slik sett har man advent hele året.

Jesus er ikke lengre et lite barn som ligger i en krybbe, men han er verdens frelser, ved at han sonet våre synder på Golgata kors. Julen feirer vi og for å minnes hans fødsel.

Hvordan og hvem som feirer hva, er selvfølgelig opp til hver enkelt, men la oss som er glad i Jesus og julen, få lov til å gjøre dette, uten å måtte høste hån og negative ytringer, fra alle dem som har valgt å stå utenfor.

Når vi ser på programvalget til TV2, så sendes der mange dårlige program for tiden, som Californication, Litle Briten samt noen norske, med pornografiske innslag og harselerering med kristendommen, noe merkelig at dette har sitt "cresjendo" nett no ved juletider.

"Debatt" program, hvor en diskuterer om skolene skal ha juleavslutning i kirken eller ikke, og hvor TV har valgt debattanter fra humaetisk forbund og en bispesønn til å uttale seg, og ingen fra de kristne miljøene.

Det heter seg at Norge er et kristent land, men slik det idag ser ut, så kan man nesten tro at vi var et kristent land, eller er det bare slik at det er mostanderne som skriker høyest?

Er det riktig, at de som er mostandere og ikke har interresse av kristendom, skal være dem som bestemmer hva vi kristne skal få lov til?

NRK er et lite hakk bedre enn TV2, men også der finner vi dårlige og negative program.

Der er mange flere gode julefilmer/program enn Askepott, og jul i skomakergata å velge mellom, så til programutvelgerne vil jeg si: God bedring og god jul!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt