Verdidebatt

Spennende dialog mellom Bill Warner og en rabbiner

Gode grunner til å lese Politicalislam.com om dagen. En rabbiner reagerte på en artikkel om politisk islam, slik at en dialog mellom lederen for Politicalislam.com - Bill Warner og rabbineren kom igang.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Rabineren FØLER svært mye rundt islam, mens Warner DOKUMENTERER, slik at tredjepart hele veien kan sjekke alle FAKTAENE han presenterer, slik at tvilere kan forsøke å imøtegå hans kritikk. Rabbineren påstår han har jobbet svært mye mot islamhat i mange år, men det hjelper han ikke i møte med en mann som har enorme kunnskaper om islam.

Også i Norge har vi mennesker som føler svært mye rundt islam - følelser som ikke stemmer overens med hvordan de islamske kildene ber muslimer leve eller med hvordan vi islamkritikere observerer politisk islams fremferd i verden idag med massemyrderier av kristne, ekstrem kvinneundertrykkelse, lovlige ekteskap med småjenter, slaveri i islamske land(sanksjonert i islam, i motsetning til kriminalisert i siviliserte stater), utbredelse av islams avskyelige menneskesyn oi vestlige land, osv.  

Artikkelen som igangsatte dialogen var denne:

http://www.politicalislam.com/blog/separating-the-kafirs-from-the-muslims/

Rabbineren fikk svar på sine spørsmål i denne artikkelen:

http://www.politicalislam.com/blog/fundamental-errors/

Han fulgte opp og fikk nytt svar i denne artikkelen:

http://www.politicalislam.com/blog/subjective-fundamental-errors/

Det spennende er at man hele veien ser hvor de to mennene henter sine fakta eller sin "kunnskap" fra.

Noen smakebiter:

" Actually, most of the Koran is not about how to lead a good life, or a least not a life that is not harmful to others. Here are three examples:
1. About 24% of the Koran written in Medina is about jihad
2. About 17% of the Medinan Koran is devoted to Jew hatred.
3. 71% of all mentions of women in the Koran subjugate women."

Og så vil noen islamapologeter innvende at Jihad for det meste består av selvutvikling. Neida, Bill Warner dokumenterer i sine bøker og kan vise til at det man "lærer" om islam fra politikere, media, akademia, kultureliten, prester, rabbinere, Lars Gule og andre apologeter er feil:

"Jihad is NOT primarily about personal struggle. Bukhari contains 645,745 words and he devotes 132,315 words to jihad. Of these words devoted to jihad, 2347 words can be interpreted as spiritual jihad. Only1.7% of all jihad hadiths (2347 / 132,315 = 0.017, 1.7%) are devoted to spiritual jihad. According to Bukhari, 98.3% of all jihad hadiths are about killing Kafirs and 1.7% of them are about spiritual struggle. The jihadists and the "Islamophobes" (and I am an Islamo-critic) have it correct and you, sir, are wrong. So says Bukhari."

Les http://www.politicalislam.com/, kjøp bøker på http://cspipublishing.com/ og stå bedre skodd i møte med apologetene.

Og bli minnet på hva alle muslimer vet: Muhammed var en katastrofe som profet, der han brukte 13 år som profet på å skaffe seg 150 følgere. Som politiker og voldsmann/kriger var han ekstremt mye mer effektiv, der han skaffet seg 150 000 mann og underla seg hele Arabia i løpet av de neste 9 år. Politikk og vold var 1000 ganger mer effektivt enn fredelig forkynnelse. Muslimer har plikt til å spre dette ondet. Ikke rart at de innenfor dualistisk islam velger den effektive veien og hvis man spør Allah, Muhammed, koranen, Sira, Hadith eller de skriftlærde siden Muhammed om hvilken vei som er anbefalt, så får man et tydelig svar. Du lurer kanskje ikke på hva svaret er? Finn det ut selv, sjekk de islamske grunntekstene og ikke bekymre deg for å studere islam separat fra enhver analogi. Islam er hva det er i sin essens - som du finner i grunntekstene. Vi snakker altså om islam og ikke om muslimologi - studiet av muslimer. Det er noe ganske annet.

Og favorittlenken min med tungt dokumentert informasjon om pedofili i islam:

http://www.islam-watch.org/Amarkhan/pedophilia-in-islam/pedophilia-islam.htm

Sett i forhold til dette ENE fenomenet - hvordan kan en far, en mor, en bror, en onkel, et familiemedlem eller et medmenneske i det hele tatt velge islam? Og pedofili er bare en av mange skremmende kvaliteter ved islam. Hver dag blir vi bedre kjent med islam og det man trenger å gjøre når man endelig innser at islam er uforenlig med vestlige verdier er å kreve av sine politiske representanter at de stanser importen eller så finner man seg et islamkritisk parti å stemme på. Politikere har ingen prinsipper og kjøpes med stemmer, så fortell dem hva du krever i retur for stemmen din.

Mvh Sindre

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt