Verdidebatt

Hva nå kjære brødre og søstre?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Ja hva nå, 6,5 blei til 0,6 og enda vil dere ikke gi dere, ser der ikke at Gud vil ikke ha noen kristne partier og at satan binder opp en hel masse troende mennesker over hele landet som burde sysle med noe annet. 4 eller 5 gonger har mange troende brukt sin tid og penger for ingenting. Jesus sier; Jeg er veien sannheten og livet, skal vi finne ut hva Gud vil for våre liv er det kun i bibelen vi finner svaret. Mange tror de har hørt ifra Gud ja innkludert meg selv men de fleste gongene er det bare ønsketenkning, skal vi finne en god og sikker vei må vi lete den opp i BIBELEN.

På Jesu tid var det bare det bare de skriftlærde og fariseerne som drev med politikk, de troende var opptatt med å følge Han. Opptil 5000 mann + kvinner og barn, dette blir mange mennesker til sammen og de satt ikke bortgjømt på et menighetslokale heller. Lukas 10 skriver:10Siden utpekte Herren sytti andre og sendte dem ut foran seg, to og to, til hver by og hvert sted som han selv skulle besøke.  2 Han sa til dem:
        Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor høstens herre sende ut arbeidere for å høste inn grøden hans.

3 Gå av sted! Jeg sender dere som lam blant ulver. Minner ikke mye om den tiden vi prøver å skape, fred og ingen fare. Nei vi har et annet oppdrag og som vi ser er det ikke politikk men Jesus sendte ut 70 utvalgte til hver by og bygd han skulle til og hvilket budskap hadde de når de kom tilbake? Og til og med de onde ånder lydde oss, taler om at det er ikke bare noen få spesielt utvalgte evangelister som skal gå ut med budskapet men at vi alle har et ansvar der. Ordet skal forandre Norge ikke politikken, politikken vil etter hvert kaste oss i fengsel og halshugge oss å da er  det vesentlig hvor du har ditt hjerte. Politikk frelser ingen det gjør Jesus, gir vi folket Jesus med en slik iver dere driver politikk blir mang tusner flere reddet ifra alkohol, rus og andre forsetter dere har så vær ikke som de skriftlærde?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt