Verdidebatt

Å spole tilbake....

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Du har vært bort i det, og jeg. Noen ganger skjer det bare, alt blir feil fra første kontakt. Forleden var jeg innom skattekontoret fordi jeg ønsket å forhøre meg om mulighetene for å få noe lavere skatteprosent. Jeg fortalte jeg hadde søkt elektronisk på Skatteetaten og fått avslag. Damen bak skranken holdt et lenger innlegg til meg hvorfor jeg ikke kunne det, hadde med diverse punkter og disposisjoner i selvangivelsen å gjøre, så det var ikke mulig. Jeg stusset på flere utsagn og argumenterte i mot, etter 10 min frem og tilbake med argumenter forstod jeg at vi var i hvert vårt år. Jeg mente å få nedsatt % for inneværende år, mens hun snakket om 2012 og innlevert selvangivelse. Merkelig hvordan slike misforståelser kan føre til frustrerte argumenter og tendering til irritasjon.

Ved en annen anledning startet jeg en samtale med et menneske og bare noen setninger ut i samtalen merket jeg at denne var nærmest fientlig innstilt til meg og skulle lissom ta meg, og jeg lurte fælt hva det var mens vi fortsatte samtalen, men den tydelige irritasjon og motargumentene fra den jeg snakket med fortsatte. Plutselig slo tanken meg....vi spoler tilbake og tar det fra start, dette blir helt feil, er det ok?

Noen ganger er det kanskje sterkt nødvendig å gjøre det for at ikke alt skal komme helt skjevt ut....altså å spole tilbake.......vi burde kanskje gjort det litt oftere også her på VD.....

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt