Verdidebatt

Å VÆRE MENNESKEFISKERE

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Dette skrev jeg i februar 2011.

Ser så mange forkynner at de vil være menneskefiskere den siste tiden vi har igjen på denne jorden...... bra at mennesker blir frelst, men.....det er IKKE bare å fiske i vei.....la alt suse, det handler om å ta være på denne fisken, så den ikke ligger i båten bare, råtner og dør, eller at andre mennesker tråkker på den....!
 Vi fisker, drar den så opp i båten, der blir den i mange tilfeller bare liggende."De" har derfor ikke forstått at menneskene da skal bli hjulpet, hjulpet med sine behov, og vi har alle forskjellige behov og det trengs å lytte til hva som er behovet.  Stell, opplæring, næring,omsorg og kjærlighet♥ Rett og slett bli tatt vare på!

Ikke bli slått ihjel ,trampet på og spist opp!

Det er på tide at de som kaller seg frelste/troende og som skal fiske mennesker, begynner å ta ansvar for menneske fisken sin!Det er nemmelig ikke en konkurranse for å få mest fisk, bonus poeng for hver fisk.Hver sjel som overgir seg og sier ja til Jesus er blitt ditt nye nære familiemedlem, tenk på det ! Kan ikke bare lukke døra for han/hun når møtet er slutt!Men dessverre vet jeg at det er nettopp slik mye  foregår.
 Stoppe sammenligningen av slik fisking foregår i verden, for husk med en gang du har fisket og fått fisk så stopper sammenligningen♥

Dette til ettertanke til oss alle.

En kan ikke hjelpe alle ,men alle kan gjøre noe for å hjelpe andre, enn sine egne.

Hver eneste som blir frelst i den menigheten eller forsamlingen kristne går...de er blitt ditt nye familiemedlem ? Man kan ikke bare overlate de "nyfrelste" til seg selv ...la ulvene fostre de opp....de kreves noe, men det virker så fremmed idag. Har dine søsken i Herren tid til deg og dine problemer? Min erfaring er nei....snart andre skjønner det vil koste av deres tid og energi eller økonomi ,så er de bort...og mange er bare opptatt av hva du kan gjøre for dem ? Tenker på en mor som føder et barn og reiser fra det ......det skjønner hele verden at er galt...når man setter et barn ut på gata og går ifra det...men når kristne gjør det samme med Guds barn? Da ser det ut til at det er det svært få som skjønner det  eller  rett og slett ikke vil påta seg oppgaven ? Mvh Randi

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt