Verdidebatt

Norge for nordmenn?

Den nasjonalsosialistiske velferdsstaten vår jager fredelige mennesker ut av landet. Om de er gravide og snart venter barn, om de har kjøpt hus og har giftet seg er uvesentlig for fascistene(definert nederst) som lager og tvinger gjennom reglene.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

På tvers av virkeligheten har politikere og byråkrater bestemt seg for at bare de med høyskoleutdannelse kan få unntak fra regelen om tidligere inntekt. Logikken må være at høyskoleutdannede får jobb etter utdannelse og en elektriker får ikke jobb.

http://www.na24.no/article3667099.ece

"Landets største fagforbund for elektrikere, El & IT-forbundet, har liten sans for behandlingen av Bjørn Olav:

-Dette er meningsløst regelrytteri. Hvert år innvilges godkjenning for 3.000 elektrikere fra ulike EØS-land. Det er skrikende mangel på fagfolk i denne bransjen og en lærling vil være nærmest garantert jobb etter endt læretid. Han får da en stilling som gir en årslønn mellom 360 00 og 600 000 kroner.

Bjørn Olav var klar over inntektskravet, men hadde merket seg uttalelser fra justisminister Grete Faremo tidligere i 2012 om at det skal være større mulighet for å gjøre unntak der inntektskravet fra tidligere år ikke er tilstrekkelig, men der det fremtidige inntektskravet er oppfylt."

Vi husker at de priviligerte som kan få unntak fra regelen om tidligere inntekt er de med høyskoleutdannelse. De andre velger den fascistiske staten å diskriminere mot. Det skal IKKE være likhet for loven under de rødgrønne. Likhet for loven? Hva er det? Noe liberalistisk tullprat?

Virkeligheten forteller oss at Bjørn Olav får jobb, politikere og byråkrater lever ikke i virkeligheten - de forsøker å skape den gjennom å ødelegge liv. Hvis noen gidder å bry seg om deres ødeleggelser og slår det stort opp kan de skylde på at det tar så lang tid for dem å lage de livsdestruerende reglene sine at de ikke klarer å henge med på utviklingen - forøvrig et problem man alltid vil ha i store, tungrodde systemer. De kan skylde på at "...det skal jo ikke være slik.." - en vanlig politikerunnskyldning. Eller de kan si hva som helst som faller dem inn. Det eneste vi aldri får høre dem si er sannheten:

"Vi har blitt for fascistiske og detaljstyrende. Vi er ikke allmektige, så vi kan ikke forutse fremtiden og derfor bør vi begrense antallet lover og regler vi lager basert på følelsene våre. Det er systemet det er noe galt med."

Den eneste muligheten man som individ har i Norge når man oppdager at en gruppe mennesker vilkårlig ødelegger utallige menneskers liv er å motarbeide dem ved å arbeide for å ødelegge systemet de benytter seg av. I Norge kan man stemme på et bittelite parti som heter DLF. Dette er det eneste partiet i Norge som forakter politikere og politikk like mye som individene som får ødelagt livene sine. Naturlig nok blir DLF boikottet av media - de er jo ekstremister, ekstremt opptatt av individets selvråderett.

DLF er et mikroparti, MEN det er heldigvis ikke nødvendig med mer enn en eneste DLFer på Stortinget for å begynne på den nødvendige oppgaven med å slanke antallet fascistiske lover. Liberalister trenger ikke flertall for å nå ut med ideer som kan sette standarder vi trenger. Det holder at de driter ut de andre politikernes manglende fundament for alle påfunnene sine. Det etiske grunnlaget. Vi må ha standarder som:

Likhet for loven
Bevisbyrde for politikere
Prinsipper fremfor følelser
Fred fremfor trusler, tvang og vold mot fredelige
Frivillighet - ikke tvang som ideal
Færrest mulig fascistiske lover
Forståelige lover som ikke trenger advokater(prester) for å bli tolket
Liten mulighet for naboen din for å sette kloa i pengene DINE
Betale for egne valg, ikke velte ansvar over på andre(jfr: JEG skal ha barn, DU må betale. Osv

Stem DLF, som er et diametralt motsatt alternativ. Der alle de andre partiene er skjønt enige om at SYSTEMET er bra, sier DLF at det er systemet som er problemet. Et system som ingen grenser kjenner for seg selv. Et system hvis endelige konsekvens er beskrevet i boka "1984".

Les http://www.reddit.com/r/ektenyheter som samler på de få artiklene som blir slått opp i media, der ressurssterke mennesker som plages av "velferds"staten klarer å nå ut. Og ha sympati med de hundretusenvis av mennesker som lider i stillhet - de som ikke er ressurssterke nok - som lider på sykehus, på NAV, på sykehjem eller som slåss mot reguleringsmyndigheter der de feks i realiteten nektes å bygge sitt eget hus, fordi staten hele tiden skal "hjelpe" oss med et utall reguleringer. Si nei til fascismen - si nei til politikere som tror de vet bedre enn deg hvordan du bør leve livet ditt.

Stem DLF, så det kan bli stilt prinsipielle spørsmål til politikere som ødelegger for så mange. Stem DLF så selvgode politikere må stå med bøyd nakke. Stem DLF så mennesker kan VELGE om de ønsker å samle seg eller om økonomiske fellesløsninger eller om de ønsker å stå alene. Stem DLF!

Ideologisk overbeviste fascister og nasjonalsosialister får ikke svar. Jeg ønsker utelukkende å inspirere fredelige mennesker som synes systemet har vokst seg for stort og ødeleggende.

Mvh Sindre
--------------------

Definisjon av fascisme/fascister
Jeg bruker ordet fascisme om det politiske systemet der staten blander seg tungt inn i økonomi og regulering av fredelige mennesker som ikke trenger staten. Alle SKAL med, INGEN får slippe unna. En fascist er en som liker å tvinge med andre mot deres vilje. Fascismen er en kollektivistisk, anti-individualistisk ide, der målet er individets fulle underkastelse under staten. I tillegg har vi alt det ordinære: Sammenblanding av staten og fagorganisasjoner, staten og media, staten og akademia, staten og kultureliten - kort sagt statens innblanding i alle elementer av det som bør være det sivile liv, men der staten ser sin mulighet til å påvirke i sin favør gjennom pengene den har tilranet seg. La pengene drysse over hoffet sitt. Staten ønsker å leve og gjør det den kan for å sikre sin egen eksistens.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt