Verdidebatt

FORMANING TIL RENHET

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

FORMANING TIL RENHET !
  Kristne SKAL leve på et skikkelig vis og slutte finne unnskyldninger for å fortsette å leve i synd, ETTER frelsen ! Det er et krav til hellighet og ordentlighet. Tenker på dette med hor, det er fullt mulig å drive hor om man ikke er i et ekteskap og det florerer med skilsmisser i kristne miljøer som i ikke kristne miljøer...og det er akseptert.....samtidig får man ofte høre at vi lever i 2013, den moderne tid.....
   Så om de som "ikke er kristne " rister på hodet av de som "er kristne" mange ganger, så har de dessverre mye rett. Det er altfor mye "grums" i de kristne kretser og det har faktisk fått lov til å utvikle seg, og en av grunnene tror jeg er  fordi få predikanter/evangelister  tar tak i synd og ondskap. Det er helt riktig at det er noe som ikke stemmer, som mange ikke kristne også kan merke, for det merkes og ofte tror man fort at det er en selv bare.  Kristne skal leve som lys i verden ....det stilles større krav til moral, ærlighet og redlighet ! ! 

Dette står skrevet ( 1. Tess kap 4 ) :
" For øvrig brødre, oppfordrer og formaner vi dere i Herren Jesus at dere stadig må ha mer fremgang i dette som dere fikk overlevert fra oss, om hvordan dere skal vandre og være til behag for Gud.
Dere vet jo hvilke bud vi gav dere ved Herren Jesus.
 For dette er Guds vilje, deres helliggjørelse, at dere skal avstå fra hor, at hver av dere skal vite hvordan han skal vinne sin egen ektefelle i hellighet og ære, IKKE i lystens lidenskap, slik som hedningefolkene, som ikke kjenner Gud, og at ingen utnytter og bedrar sin bror i noen gjerning, fordi Herren en en hevner over alle slike, som vi også sa til dere på forhånd og vitnet om for dere.
For Gud kalte oss ikke til urenhet, men til helliggjørelse. Derfor, den som forkaster dette, forkaster ikke et menneske, men Gud, som også har gitt oss Sin Hellige Ånd.

Alvorlig ord dette her og velsignet søndag til dere alle. MVH Randi

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt