Verdidebatt

LO - den nasjonalsosialistiske mafiaen

Filosofen Onar Åm er en av den norske velferdsstatens skarpeste kritikere. For de fleste liberalister er "velferdsstaten" et skjellsord som rommer mye ondskap og mange overgrep mot fredelige mennesker.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Som Objektivist forsøker Åm å lære mennesker å tenke korrekt, fremfor å leve på løgner vi fores med av media, Jens Stoltenberg og andre politikere via politikerspråket - det Goebbels kalte propaganda. 

https://no.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels

Når Stoltenberg og hans medsammensvorne mange nok ganger presenterer løgnen om "spleiselaget" - at skatter er frivillige og ikke tvungne - så har han lært leksa si av sånne som Goebbels, som "arbeidet etter prinsippet om at en løgn til sist blir en sannhet dersom den gjentas ofte nok."

Norge har en korporativistisk økonomi, akkurat som det fascistiske Italia - den tredje vei mellom kommunismen og kapitalismen. Det kan synes som det går mer i kommunistisk enn kapitalistisk retning akkurat nå, hvis vi ser på skattetrykk og antall reguleringer - det enormt voksende antallet lover, som fascistiske politikere tenker er det beste for alle.

Objektivismen skiller seg fra alle andre filosofier ved at den påstår at filosofi MÅ være så uadskillelig som mulig fra virkeligheten. At metafysikk, begrepsdannelse, språk, kunnskap, etikk, politikk - kort sagt hele filosofiens virkeområde må samsvare med virkeligheten. Ulikt Stoltenberg og hans propaganda, som har til hensikt å føre folk bak lyset med retorikk. Røde og blå sosialister er samme ulla, selv om de blå har marginalt mer fokus på individet, som nesten har forsvunnet i den røde kollektivismen.

Om man ikke er liberalist, så skader det ikke å bli minnet på at dess lenger vi fjerner oss fra individet, jo mer falsk er filosofien, fordi individet er den eneste eksistenten. Den ytterste antitenkning er de totalitære kollektivistiske filosofiene kommunisme/marxisme og nazisme. Liberalismen kan heldigvis mer enn å lære bort moral - den kan eksemplifisere med logiske eksempler som gjør filosofien selvinnlysende for den åpne tenkeren. Alle mennesker har en filosofi, men svært mange glemmer eller har aldri lært at livsfilosofien i størst mulig grad bør samsvare med virkeligheten. At man må sjekke sin egen tenkning og luke ut alle feilene man har integrert pga manglende bevissthet og manglende kritisk sans. Kulturell osmose gjør at man ubevisst integrerer utallige tankefeil i sin egen livsfilosofi og man har ofte ikke engang klare ideer om hva ens filosofi består i eller er fundamentert på.

Åm skriver stort sett glimrende og i dag igjen skriver han glimrende om LO-mafiaen. Det er derfor jeg har dedikert overskriften til denne treffende beskrivelsen på denne viktige delen av et nasjonalsosialistisk korporatistisk regime som vi har i Norge i dag. Velferdsstaten har lært av fascistene/korporatistene og er avhengig av LO-mafiaen, media og akademia. Når man har et kraftig grep på forskning, utdanning, filosofi, organisasjonene på begge sider av bordet og media, så har det fascistiske politiske systemet nådd sin fullendelse. Mussolini hadde vært enormt stolt over sin norske arvtager, som har nådd tilnærmet perfeksjon i en maktovertagelse som har skjedd totalt uten blod i gatene. Totalitarisme versjon 2.0 er på vei mot sin fullendelse. Du er fullstendig kontrollert og du bidrar selv ivrig hvert andre eller fjerde år.

http://onarki.no/blogg/2013/08/de-uforutsette-konsekvensene-av-politikk/

Arbeidstagerorganisasjoner er bærebjelken i ethvert korporatistisk system, fordi man må skape konflikt mellom det store antallet arbeidstagere og arbeidsgiver, der arbeidstagerne læres opp til tankefeilen om at de har rett til noe mer enn lønna si avtalt på fredelig måte med arbeidsgiver. Etter at det første frøet er sådd finnes det ingen grenser for hvor mye en mafia-organisasjon som LO kan inbille sine medlemmer at de har rett på. Roten til ondet er det kriminelle samrøret mellom stat og organisasjon, der staten hjelper mafiaen med lovene sine, backet opp av pistolene sine. Det kulminerer selvsagt når arbeidere har fått så mange og så dyre "rettigheter?" at bedriften ikke lenger er lønnsom og bedriften dermed i realiteten har blitt forbudt virksomhet.

Du trenger ikke å ønske liberalisme i Norge selv om du stemmer på det eneste reelle alternativet som eksisterer - DLF, det eneste du trenger er å ønske et korreks i liberal retning. Fortelle systemet med din stemme at det må begrenses. Systemet består av alle de andre politiske partiene som er skønt enige om at systemet er perfekt, de vil bare bytte kaptein/fører inimellom. 96% av budsjettet er låst fast i lover, så FrP eller SV-staten ville ha vært marginalt forskjellige.

Fordi DLF og liberalister er det eneste intellektuelle og dermed farlige angrepet på norsk velferdsmodells selvgodhet får de aldri plass i media. Lederen for DLF har sendt utallige artikler til media, men de kommer ikke på trykk. "Man" trenger ikke slike angrep på systemet - det er media skjønt enige med politikerne i.

Hvis du har lyst å lære deg å tenke korrekt, fremfor å tenke innenfor paradigmet du har vokst opp i og blitt tvangsforet med, så les noen artikler av filosofen Åm, filosofen Ole Martin Moen eller DLFs Vegard Martinsen

http://onarki.no/blogg/
http://www.olemartinmoen.com/
http://www.vegardmartinsen.com/
http://vegmar.wordpress.com/

Og stem DLF ved valget 9. september uansett om du er liberalist eller ikke - gi individet en mulighet! Si nei til det voksende antallet reguleringer, som skal "hjelpe deg å leve riktig". Hver gang du stemmer på de etablerte partiene sier du direkte at de vet bedre enn deg hvordan du bør leve livet ditt. De sier det rett ut, akkurat som fascistene sa det dengang: "Alle SKAL med, INGEN får slippe unna". Dette er essensen i sosialdemokrati, i velferdsstatsmodellen, akkurat som det var essensen i den klassiske fascismen. Fascistene tapte krigen, men de vant verdikampen.

http://stemdlf.no/

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt