Steinar Dahlen Vidnes

10

FrittOrdet Pengestøtte til FJORDMANNEN versjon 2

Prøver på nytt dette er på en måte FJORDMANNEN får FrittOrdet(FO) Pris v2 eller som han egentlig fikk ett pengestøtte. Eskil Pedersen mener det er forkastelig at FO gir pengestøtte til homsehatere og rasister. Er det , det dei gjere ??

Publisert: 15. jun 2013

I VerdensGang i dag 15.06.2013 stod det

Sitat
"Tidligere i dag ble det kjent at Peder Are Nøstvold Jensen, bedre kjent som Fjordman, får tildelt penger fra Fritt Ord for å skrive bok om Breivik-saken. Pengestøtten på 75.000 kroner skal være med å finansiere Fjordmanns bok ved tittelen «Witness to madness». AUF-leder Eskil Pedersen reagerer kraftig på tildelingen." sitat slutt 

Eg ønsker og gratulerer Fjordmannen med pengestøtten sjølv om eg ikkje er enig i mange av hans meninger og ytringer.  Det er viktig og la samfunnet få plass til alle slags personer også personer som har en holdning som du er UENIG i.  Personer med
"farlige", rasistiske og facistiske meninger men også må vi ha plass til marxistiske og kommunistiske tankegang endog til  terroristiske tanke gang må det være rom til i ytringsfrihetens namn.  Du trenger ikkje like det, men du må godta det.  Det er viktig for å få samfunnet til å  fungere. Men når du begyner å gjøre tankegangen til handlinger  det er då desse tankegangane  blir farlige.  

Både Herr Behring Breivik og Herr Nøstvold Jensen er slik eg har forstått det i mot den fungerande asylpolitiken.  Og Det må være lov.  Samme som du Eskil Pedersen er i mot pengestøtten som Nøstvold Jensen har fått.  

Men kjære Esil Pedersen DET må være lov å kritisere regjeringen , det må være lov å kritisere islam og muslimer. Man er ikkje rasist fordi man seier at det er for mange utlendinger i Noreg og asylpolitiken har slått feil. For Asylpolitiken til AP og CO har slått feil. Vi har overfylte fengsler og minst 80% av de som sitter inne har utenlands opprinelse. Eg seier ikkje at det ville vært anderledes i en annen regjering. Men dei siste 8åra har det faktisk berre økt med fanger med utenlandsk opprinnelse. Det er no påtide med en ny politikk en ny asylpolitikk... 

Eg er totalt i mot det anders behring breivik gjorde på utøya og i Oslo . Men at eg er enig med han i at den fungerande asylpolitiken har slått feil gjær meg ikkje til en rasist. 
Eg meinar at det blir tatt for mykje asylsøkere inn. Det at det er flere som blir tatt inn gjær at  det blir lengre saksgang i UD og lengre tid før dei får svar. Vi har ikkje nok boliger , vi har ikkje nok jobber i Noreg.   
Det blir ikkje gitt nok statstøtte slik desse som allerede er ilandet kan lære seg 
NORSK , den Norske kulturen, at i Norge har vi NORSKE lover, og at du banker opp kvinna du er gift med  eller ungane dine ikkje er LOV sjølv om det var lov der vedkommande kom frå. Og at sjølv om ei jente kler seg lettkledd så betyr ikkje det  at hun seier kom og voldta meg. Skal Asylpolitiken bli betre må regjeringa og den kommande regjeringa  
gi en betre asylpolitikk. Støtte meir til Norsk opplæring , opplyse meir om den norske kulturen og gjerne og den samiske kulturen.  Og vis intrigeringen skal fungere 
må dei forlange at skal dei fungere i det norske samfunnet så MÅ dei lære seg NORSK og den Norske kulturen og loven.  

Mange tenker nok ikkje på det men om du seie at DU hater svensker , dansker , engelskmenn eller for den sakskuld tyskere. Så er du like rasist som om du seie du hater negere. Rasisme går ikkje berre på hudfarge... Eg meinar blant anna at man er ikkje  rasist berre fordi man sier ordet neger.  På barneskulen las vi  Hoa var en liten neger gutt, det var ingen som ropte FY da. Men sa man svarting så fikk man en ørefikk så ørene flagra og blei kjefta huden full..   Man er ikkje rasist fordi man seie alle muslima er terrorista fordi det faktum at alle kjente terrorist orginasjoner som al-Qaida og co er muslimske. Da måtte man  seie at alle kristne er terrorister også fordi Herr  behring breivik sa en gang at han hadde eit kristent livsyn... Men både dere og eg veit at 99% av muslimene ikkje er ekstremister, og likeså kristne.  Sjølv om det hører til sjeldenhentene
at kristne utfører terrorhandlinger.  

Og man er ikkje rasist fordi man seier at Mullah Krekar og hans likmen er helt bak mål
som står og roper om Sharialover i Norge. Man er ikkje rasist fordi man
misliker deres meninger og oppførsel . Man er ikkje rasist fordi man seier at
man vil ikkje ha Sharia lover i norge. Kvifor skal man ha 2 lover i Noreg liksom ?
I Noreg har man den store røde boken som heter NOREGS LOVER dette er LOVEN i Norge.. og gjelder ALLE. Enten du er Utlending eller Norsk. Enten du er muslim eller kristen eller har en annen religion eller om du ikkje er troende..  Ikkje en lov for muslimer og en lov for ikkje muslimer. 

Og en ting til Eskil Pedersen , man er ikkje homsehater fordi man misliker homofili...
 Men Eskil det korekte ordet ville vel være homofili misliker og ikkje homsehater, for homse er jo eit skjellsord er det ikkje ? Sjølv om eg misliker den homofile levemåte så er eg på ingen måte , som Eskil kalte det (til Fjordmannen) en "Homsehater". Eg repekterer personen som er homofil men eg misliker det homofile. Og ikkje DEN homofilie. 
Mange utlendinger er raske til og hive ut rasistkortet, og en del homofile er raske
til og hive ut diskrimineringskortet. Det er det som gjær oss som er uenige med dere


Eg er på ingen måte rasist, eg synast det er bra at vi har eit flerkulturell samfunn i Noreg og synast det er spennande med mat og andre kulturer. Men Asylpolitikken har slått feil og det har flere andre heldigvis sett no bortsett frå AP, SV og SP . Det er på tide å¨vakne Eskil Pedersen.


Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Hermod Herstad

0 innlegg  7381 kommentarer

Publisert over 6 år siden

Vidnes:

"Men kjære Esil Pedersen DET må være lov å kritisere regjeringen , det må være lov å kritisere islam og muslimer. Man er ikkje rasist fordi man seier at det er for mange utlendinger i Noreg og asylpolitiken har slått feil. For Asylpolitiken til AP og CO har slått feil. Vi har overfylte fengsler og minst 80% av de som sitter inne har utenlands opprinelse. Eg seier ikkje at det ville vært anderledes i en annen regjering. Men dei siste 8åra har det faktisk berre økt med fanger med utenlandsk opprinnelse. Det er no påtide med en ny politikk en ny asylpolitikk..."

Jeg tror Vidnes må revurdere sin oppfatning av hvorfor Breivik og Fjordmann er kontroversielle røster i vårt samfunn? Det er slettes ikke fordi de bedriver religionskritikk eller fordi de kritiserer regjeringen.

Bakgrunnen er at den ene av disse herrene har begått de verste massemyrderier i Norge i moderne tid og påberoper seg den andre herren som ideologisk forbilde. Jeg innser at det kan argumenteres for Fjordmanns rett til tilsvar hviket Ekeland Bastrup redegjør for i en annen nystartet tråd. Like fullt synes jeg Vidnes skal ha respekt for at offerne for disse massakrene ikke nødvendigvis strømmer til for å juble over at "sjefsideologen" skal motta "lønn" for å skrive sitt forsvarsskrift?

Ellers vil jeg bare spørre Vidnes om han har oversikt over hvor mange av disse "utlendingene" i norske fengsler som består av mennesker som den norske stat har innvilget beskyttelse i riket på bakgrunn av en alt for snillistisk asylpolitikk? 

Mest leste siste måned

Sjelesørgeren Alf Gjøsund
av
Vebjørn Selbekk
21 dager siden / 5194 visninger
Religiøs fyllefest på Visjon Norge
av
Levi Fragell
30 dager siden / 3194 visninger
Hva KRIK er og skal være
av
Bjørnulf Tveit Benestad
22 dager siden / 2351 visninger
Snevert om synd
av
Torunn Båtvik
29 dager siden / 2213 visninger
Støre-saken: Blodtåke i NRK
av
Vårt Land
19 dager siden / 1782 visninger
KRIK ved et veiskille
av
Øivind Benestad
24 dager siden / 1761 visninger
KRIKs spagat
av
Vårt Land
21 dager siden / 1744 visninger
En løsning som inkluderer
av
Berit Hustad Nilsen
17 dager siden / 1677 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere