Verdidebatt

Antikristne slagord er tagget

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Ser Vårt Land (VL) har følgende artikkel med overskrift "

Antikristen tagging på kirke i Jerusalem"

fra NTB i nettutgaven:

Unnskyld meg men er VL kunnskapsløse?

Vi vet at selve Antikrist er omtalt i Guds ord og at Antikrist er definerbar i sine kvaliteter og karakter Guds ord. Det som ble tagget er:

«Prislapp» og «Kristne er aper»

Det er antagelig skrevet på DRKKs kirker.

NTB, som VL går god for å fremme mens man tilsynelatende toer sine hender og går rettferdig og uskyldig bort sier at jødiske, vel og merke ekstreme her er antikristelige. Det er ikke antikristelig dette men ja ukristelig oppførsel. At det skjer på Hensovnelseskirken er vel ikke unaturlig for en jøde om denne tror på Gud, for om man tror Gud er Hensovnelseskirken BAALs alter og ja en truende avgudsdyrkende tro. 1+ 1 er som kjent 2. Ikke bare jøder men millioner av kristne tror jo også det men tier.

Ønsker ikke VL å fremme sannheten og sannheter slik at folk ikke blir ført unødvendig vill? Ønsker ikke VL å fremme opplysende journalistikk slik at misforståelser og forvirrende sjeler vokser? Ønsker VL krig og snarest Harmageddon, eller får ikke VLs journalister lov å si det som sant er?

  1. Kjenner ikke VL til Guds ord?
  2. Kjenner ikke VL til kirkehistorien?
  3. Kjenner ikke VL til hva protestantisme grunnleggende er for noe?
  4. Kjenner ikke VL til hva jødisk tro er for noe?
  5. Ønsker ikke VL å gjøre rede for hva kristendom objektivt er for noe?
  6. Hvorfor tar ikke VL ansvar for å være en kristen avis?

Å være antikristelig er å stå Jesus imot og lage seg en annen vei enn Hans Frelses vei.Grafittien ble skrevet på i følge NTB Jerusalems viktigste kirker:

"Graffitien på Hensovnelseskirken på Sionfjellet, der jomfru Maria ifølge katolsk tro døde og ble hentet til himmelen"

Hvem KRISTEN står for dette? Og da, hvem kristen mener det er antikristelig å stå Hensovelseskirken og katolsk tro imot? Sanne troende bør stå frem og avvise Hensovelseskirken som kristen og hjelpe jødiske, ikke-troende og katolske til å forstå at DRKK ikke har sannheten alene om hva kristendom er for noe men at millioner av kristne faktisk anser DRKK for antikristelig selv.VL bør stå for å gjøre rede for historiske fakta og med det opplyse folket i vårt land.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt