Verdidebatt

Svensk biskop refser Carola

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

I herværende avis leser vi at den svensk biskopen Koskinen refter Carola for å ha uttalt at Bibelen har forutsagt mange jordskjelv i endetiden. Det hevdes at han er "ekspert" på endetidsprofetiene i Åpenbaringsboken. Det tviler jeg sterkt på, for Åpenbaringsboken er overhodet ikke rette stedet for å lese noe om jordskjelv i endetiden. Det vet enhver oppegående kristen. Det er i evangeliene man finner dette profetert av Jesus selv.

Matt 28,2 Og se, det kom et stort jordskjelv; for en Herrens engel fór ned fra himmelen og trådte til og veltet stenen fra og satte sig på den.

Mark 13,8 For folk skal reise sig mot folk, og rike mot rike; det skal være jordskjelv både her og der; det skal være hunger og oprør. Dette er begynnelsen til veene.

Luk 21,11 og store jordskjelv skal det være og hunger og sott både her og der, og det skal skje forferdelige ting og store tegn fra himmelen.

Jeg er sjokkert over den enorme uforstand som utvises fra denne biskopen. Carola har 100 prosent rett i det hun sier. Hun har ikke hevdet at jordskjelvet på Haiti er profetert, men at det i endetiden skal være mange jordskjelv. Det kommer til å bli mange flere og større jordskjelv. Dette er bare begynnelsen.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt