Verdidebatt

Din kirkeside - og 3.000 andre

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Vårt Lands nye nettside kirkenorge.no er i etableringsfasen, og i går dukket det opp flere nye funksjoner på forsiden, som gjør det lettere å følge aktiviteten. I løpet av neste måned kommer det flere utvidelser, men allerede nå kan du laste opp bilder av hendelser i din menighet og av kirkebygg eller menighetshus - eller togkapellet; se bildene derfra her. Mangfoldet er stort!

Det ligger nå over 4.700 bilder på kirkenorge.no. De aller fleste av disse er sendt inn eller lastet opp av brukerne. Og nå ønsker jeg å rette en stor takk til alle dere som har bidratt til å gjøre siden til det den er i dag! Vårt Land har overtatt og redesignet «gamle» kirkenorge.no, men jeg fortsetter som moderator. Nettsiden nærmer seg nå det jeg hadde håpet siden skulle bli da jeg begynte i det små for 3 år siden. Jeg håper siden kan bli en tverrkirkelig møteplass og et nettsted der man finner den informasjonen man trenger om kirker, menigheter og arrangementer.

Vi har forresten fått en egen Facebook-gruppe: Meld deg gjerne inn her, hvis du er på Facebook.

Jeg vil oppfordre dere brukere til å fortsette å laste opp bilder og skrive i gjesteboka. På den måten kan vi sammen utvikle et flott nettsted og en aktiv møteplass. Under diverse er det meningen at dere brukere kan laste opp bryllupsbilder, dåpsbilder og bilder fra andre arrangementer i kirken/ menigheten. I gjesteboka kan dere kommentere nettsiden, kirken, menighetsbladet eller fortelle en liten historie fra kirken/ menigheten. Jeg vil imidlertid at konkrete beskjeder eller rettelser sendes oss pr. post til kirkenorge@vl.no og ikke skrives inn i gjesteboka. Da har vi også mulighet for å kontakte de som kontakter oss. Og om det er lastet opp mange bilder av en kirke ber vi deg likevel laste opp dine bilder.

Jeg vil også oppfordre alle menighetene/ kirkene rundt om i landet å registrere seg på gudstjenestelisten.no - Alle arrangementer som legges ut på gudstjenestelisten.no vises automatisk på kirkenorge.no. Å registrere arrangementer på nettet er gratis og man når ut til mange. Og etter hvert som antall brukere av kirkenorge.no øker vil også antallet som leser annonsene på nett øke!

Igjen takk for alle bidrag!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt