Verdidebatt

Stjernebudskapet

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Nye religioner tar det visst aldri slutt på, og her er en til som kom til verden på slutten av 1973, og blir kalt for "Den Raelske Bevegelse" Deres budskap er å fatte interesse for de skrevne ord i Bibelen og begynne å forstå at der er meninger bak dem. Og at der er mer bak ordet "Himmel" enn bare skyer, at det faktisk finnes aldre solsystemer og planeter der ute som vi og skriften kaller stjerner, og at Bibelen bærer budskap om at det var tider forut for vår tid, og at livet på jorden ble planlagt av en høyerestående menneskelignende art. Mang bibelsteder støtter faktisk opp om en slik teori. Bibelen nevner evigheten mange ganger, ja, også flere evigheter, så kanskje er evigheten også målbar? Job 20.4 nevner evigheten i det hvor det også nevnes "fra den tid menneskene ble satt på jorden." Men hvem var de? Grunnstifteren selv, Rael mener å ha mottatt et buskap som sier at navnet "Elohim" er blitt uriktig oversatt (forkjert) til ordet Gud, men ordet Elohim er en flertallsform, mens bare ordet "el" betyr Gud. Ordet Elohim bekrefter altså at det ikke er snakk om entall, men flertall som i "guder" eller "guds sønner" eller "herrens folk" , det er snakk om en spesiell art som i en tidligere tid har gjestet jorden. Salme 119.19: Jeg er en gjest på jorden; skjul ikke dine bud for meg. - 39.13: jeg er en fremmed hos deg, en gjest som alle mine fedre… - 65.10: Du har gjestet jorden og gitt den overflod, gjort den såre rik, Guds (Elohims) bekk er full av vann (folk); du har latt dem få sitt korn, for således lager du jorden til.

Siden Salmenes bok er en fasit for når ting skal skje og i riktig rekkefølge ser vi at Elohim har gjestet jorden, men at han også vil vende tilbake som gjest. - Jeg er, var og skal komme igjen.

Den Raelske Bevegelse

Menneskelige VITENSKAPSFOLK FRA EN Annen PLANET SKAPTE ALT LIV PÅ Jorden VED hjelp AV DNA.

Spor av dette skapelsens episke mesterverk kan ses i alle religiøse skrifter og tradisjoner. Det var dem Moses, Jesus, Buddha og Muhammed refererte. Det er nu tid til at by dem velkommen.

Hva SKJEDDE SÅ?

Det ikke - Jordiske menneske var ca. 120 cm høy, Håret hadde langt mørkt hår, Mandel - formede Øyne, Olivenfarget Hud og utstrålte harmoni og humor. Rael har nylig beskrevet slike ved simpelthen å si: "Hvis han gikk nedover gaten i Japan ville ingen legge særlig merke til ham." Med andre ord ligner de oss, og vi ligner dem. Faktisk var vi skapt "i deres bilde" som det er forklaret i bibelen.



Han fortalte Rael at:

"Det var oss som designet alt liv på jorden"
Jeg misforstod oss for guder "
"Vi var i begynnelsen av alle deres religioner"
"Nå hvor jeg er utviklet nok til at forstå dette, vil vi gjerne skape offisiell kontakt gjennom en ambassade"

BUDSKABERNE

Elohim overlot vår menneskehet til å utvikle sig av sig selv, men beholdt kontakten med oss via profeter inklusiv Buddha, Moses, Muhammed etc., alle spesielt utvalgt og opplært av dem. Profetenes rolle var, progressivt klart å undervise menneskeheten gjennom de budskaper de kom med, hver enkelt tilpasset kulturen og tidens forståelsesnivå. De skulle også etterlate spor av Elohim, På den måten ville vi ha Skrifter på dem og anerkjent dem som våre skapere og medmennesker på den måten ville vi ha Skrifter på dem og anerkjent dem som våre skapere og medmennesker når vi selv hadde nok avansert vitenskap til å forstå dem. Jesus, hvis far var en Eloha, blev Gitt den oppgave å spre dette budskapet til hele verden som Forberedelse for denne Viktige tid som vi nå er så privilegerte til å leve i: Den forutsagte Åpenbaringens Tid.

Og det viktigst av alt, les Boken, ”Intelligent Design - Melding fra Designers” Boken som vil revolusjonere din tenkning, forvandle ditt liv og som allerede er i gang med på Endre verden.

På den måten ville vi ha Skrifter på dem og anerkjent dem som våre skapere og medmennesker

http://da.rael.org/e107_plugins/raeltv_menu/view.php

Det Raelian Movement har en "Melding" å gi til publikum, et stort utvalg av informasjon om vår opprinnelse og vår framtid, gitt til sin åndelige leder, Rael, mer enn 32 år siden av forskerne som har skapt alt liv på jorden. Historier om bevegelsen og dens medlemmer vises i aviser, magasiner og på radio og TV over hele verden på regelmessig basis. Det er viktig for oss å gi media den mest oppdaterte informasjon og materialer for å framstille oss rett som dette "Melding" er viktig for oss. Vi håper at denne nettsiden vil gi deg den informasjonen du leter etter. Hvis ikke, vil våre medierelasjoner stab har glede av å hjelpe deg (press@rael.org).


Den Raelian bevegelsen ble grunnlagt i 1974, noen måneder etter møtet mellom Rael, grunnleggeren, og en av Elohim, forskerne som har skapt oss. Siden stiftelsen har vokst jevnt og nå teller mer enn 70.000 medlemmer i 104 land og rundt 170 guider som leder aktivitetene av bevegelsen i regi av profeten Rael.


Raelians kommer fra alle samfunnslag. De har til felles et sterkt ønske om å gjøre denne planeten et paradis der vitenskap er en prioritet, og kan fritt utvikles til fordel for alle og hvor vold blir behandlet som en sykdom og til slutt, helt utryddet. De er ateister og praksis meditasjon. De er drømmere og tror på deres drømmer og det er derfor de er så aktive og gjenstand for betydelig offentlig og medieinteresse.



Deres lidenskap for å spre "Message" mottatt av Rael er beskrevet hver uke eller så i vårt nyhetsbrev "Kontakt". Deres handlinger for å forandre verden er dokumentert der også. Hvorvidt de hjelpe afrikanske kvinner til å bli deres følelse av glede tilbake etter klitoris omskjæring, eller fordømme fatwa mot homofile i enkelte land, eller designe en global forurensning indeks for å skille mellom forurensende produkter og tjenester, eller fremme bruk av kloning å slå aldring og til slutt slo død, vil du alltid finne Raelian handlinger forut for sin tid. For vår visjon av nyhetene er, artikler jevnlig lagt ut

www.raelianews.org og du kan lytte til samtaler av profeten Rael på www.raelradio.net

.


Dette medieinformasjonsendringer nettstedet gir deg alle de siste pressemeldingene, samt bilder som du kanskje vil bruke. Ikke nøl med å spørre våre medier forbindelse ansatte for ytterligere informasjon du måtte ønske om Raelian Movement.


Profeten Rael er også tilgjengelig for intervjuer. Han turnerer verden, å bruke tid på hvert kontinent hvert år for å trene hundrevis av guider som leder vår virksomhet. Hans assistenter rundt i verden vil gjerne rette forespørselen din eller sender deg til en dyktig talsmann som vil bli glad for å gi deg en bedre forståelse av hvem vi er og hva vår rolle er i verden i dag.


Det ikke - Jordiske menneske som Rael møtte, dikterte slik en rekke budskaper som forklarte at livet på jorden ikke er et resultat av tilfeldig evolusjon eller skapt av en Overnaturlig "Gud". Det er en bevisst skapelse, ved hjelp av DNA, av vitenskapelige og Avanserte folk som laget mennesker bokstavelig talt "i deres bilde" - hvilket man kan kalle "vitenskabelig skapelse" referanser til disse vitenskapsfolk og deres verk, så vel som deres symbol for uendelighet, kan ses i de eldgamle tekster fra mange kulturer. Til eksempel i fra første Mosebok, i den bibelske skapelsesberetning, er ordet "Elohim" oversatt og misforstått som entalsordet "Gud", selv om det faktisk er et flertallsord og betyder "de som kom fra himmelen" og entalsformen er "Eloha" (også kjent som "Allah" .) Opprinnelige kulturer over hele verden husker disse "guder" som kom fra himmelen, inklusiv innfødte fra Afrika (Dagon, Twa osv.), Amerika, Asia, Australia og Europa.

Den 13. desember 1973, blev den franske journalisten Rael Kontaktet av besøkende fra en annen planet og bedt om at oppføre en ambassade for at by disse mennesker velkommen tilbake til jorden.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt