Verdidebatt

Hva blir denne gutten?

Er dette inkarnasjonen av selvhatene jøder, eller er det jøder som sloss for at sannheten og realiteten skal fram i dagslyset. Se http://www.btselem.org/ som er The Israeli Information Center for Human Rights in the Occupied Territories. På denne hjemmesiden dokumenteres sider av okkupasjonen som ikke når fram I norske medier – ja, selv ikke MIFF ofrer dette en spaltemillimeter. Du vet – norske medier må bruke begge øynene.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Er dette inkarnasjonen av selvhatene jøder, eller er det jøder som sloss for at sannheten og realiteten skal fram i dagslyset. Se http://www.btselem.org/ som er The Israeli Information Center for Human Rights in the Occupied Territories.På denne hjemmesiden dokumenteres sider av okkupasjonen som ikke når fram I norske medier – ja, selv ikke MIFF ofrer dette en spaltemillimeter. Du vet – norske medier må bruke begge øynene.

Se på denne videoen, så kan en se hva denne ungen må finne seg i – og jeg tenker – neste gang jeg ser denne gutten, er det da som en  vellykket ektemann og nyutdannet fra universitetet i Ramalla, eller er det en ny terrorist, som med livet som innsats bekjemper okkupanten. For slike gutteopplevelser hemmer ikke trangen til hevn, den fremmer den.

SE:

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt