Verdidebatt

Det lyser i stille grender?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Så er vi atter i den tid, da våre syngende "stjerner" stiller til julekonserter i kirker rundt det ganske land, for å få sin del av pengene, som sitter så løst i folks lommebøker nå til jul. Eller er der også noen, som synger for å prise Gud, og glede andre med sin sang? Vi får håpe det.

Av en eller annen grunn, er det ingen av sangerne, som synger det siste og viktigste verset, (det 5.) i Det lyser i stille grender, av Jakob Sande. Heller ikke er verset tatt med på alle CD-ene, som de selger.

Det lyder som følger:

Den songen som atter toner, med jubel kvar julenatt,

om Barnet, Guds son, vår sonar,

som døden for evig batt.

Kanskje fordi at dette verset, setter fingeren på noe som mange ikke liker høre, eller ønsker å ta stilling til, nemlig at Jesus har sonet for alle våre synder.

Det betyr igjen at vi blir satt på et valg, om vi vil ta i mot frelsen, Jesus har beredt til dem som velger å tro på ham, eller vi kan velge å la være, men vi har jo da, likevel gjort et valg.

Desverre er det mange som mener at alle mennesker kommer til himmelen, og andre igjen at vi er jo barnedøpt, og da er vel min sak i orden med Gud? Hvilket et Satans bedrag!

Der er bare en vei til Gud, og det er gjennom å tro på Jesus Kristus, og bekjenne det slik vi kan lese i Romerbrevet, kap. 10 fra vers 9 - 13.

Så til slutt: Det er den voksne Jesus, vår frelser og soner, vi feirer julen for, og Ikke et lite barn i en krybbe.

Riktig god og velsignet jul!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt