Verdidebatt

1.Tim 4.1-4

Jeg satt og så på en video på youtube, da jeg fikk se en bibelreferanse. Det var 1.Tim 4.1-4. Hva betyr disse versene?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Versene sier: Ånden sier med klare ord at i de siste tider skal noen falle fra troen. De skal holde seg til ånder som fører vill, og til demoners lære  2 fra løgnaktige hyklere med avsvidd samvittighet.  3 Disse forbyr folk å gifte seg og krever avhold fra mat, den som Gud har skapt for at de som tror og kjenner sannheten, skal ta imot den med takk.  4 Alt det Gud har skapt, er godt, og ikke noe skal forkastes når det mottas med takk. 5 For det helliges ved Guds ord og bønn.

Jeg sjekket litt rundt på nettet og fant mange nettsteder som mener at de det står om her er adventistene (på grunn av deres spiseforbud). Jeg ble litt forskrekket, da jeg er enig i mye av det adventistene sier. Men det var en ting som gjorde meg enda mer forskrekket - det som står om å nekte folk å gifte seg. Hva betyr det? Noen mener visst det er snakk om at den katolske kirke ikke tillater prester å gifte seg, mens andre igjen kanskje tenker at dette betyr at man nekter homofile å gifte seg.

Før noen føler seg fristet til å skrive at jeg har baktanker med dette innlegget, ber jeg dere om å tro på at jeg er oppriktig etter min søken etter svar.

Håper det er noen som har tanker om dette?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt