Verdidebatt

Barnevernet rammer også kristne

Mens kristne applauderer barnevernet blir deres kristne søsken ødelagte av samme etat.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

*

Dette innlegget ble opprinnelig skrevet på Troende.no. Her er en forkortet og tilpasset variant.

*

I den nedlagte bloggen Kristenblogg.no ble det demonstrert med all tydelighet at barnevernet kunne være svært så kristendomsfientlige uten at noen stoppet dem. En dame fra Kristent Samlingsparti kunne bevitne det. Hun hadde en lang kamp mot såkalt omsorgsovertakelse bl.a begrunnet med angrep på kristen tro. Men vant til slutt. Min kone og jeg kunne også bevitne den kristendomsfientlige holdningen vi møtte. Dog uten at de lyktes med omsorgsovertakelser. Midt opp i dette ble da også en dame på Kristenblogg truet av barnevernet grunnet at hennes barn som var autist ivret for kristen tro.

Det er altså en del kristendomsfientlige holdninger ute og går. Holdninger har politimakt på tvers av Grunnloven og menneskerettighetene. Lovløsheten eller politistaten viser seg innenfor dette felt. Man uttrykker dette litt forskjellig. Tidligere stortingsrepresentant Anita Apelthun Sæle skriver at hun frykter at barnevernet er blitt en stat i staten. Det handler om det samme, nemlig at barnevernet gjør som de vil på tvers av lov og rett. (Men tro ikke at hennes parti KrF støtter slike tanker! Tvert imot er de kanskje den mest fanatiske støtten til såkalt barnevern, sammen med Sosialistisk Venstre.)

Også i arbeidet jeg driver på nett møter jeg problematikken at min kristne søsken får ødelagt sine liv uten at kristne flest, i en større sammenhang, løfter en finger for å redde sine egne. Kun noen spede unntak som ikke har underkastet seg tidens ånd.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt