Tor Martinsen

44

Lite konstruktivt…

… synes nå jeg det er å stenge en tråd når den sporer av på grunn av personangrep.

Publisert: 20. aug 2012

Blir det innført en linje hvor tråder slettes grunnet personangrep så vil fort enkelte bli kneblet av sine motstandere ved at disse går til frontalangrep på trådstarter, for før vi vet ordet av det så kommer moderator og stenger tråden, og dermed 1 – 0 til den som ønsker å kneble ytringer en ikke liker. Resultatet av en slik politikk kan bli fatal for en ellers fin diskusjonsside. Det må da være bedre å slette slike angrep, og ved gjentatte ganger utestenge de som stadig vekk går i strupen på sine mot-/meddebattanter. Kanskje diskusjonene vil bli både konstruktive og fruktbare ved å luke ut de som bevisst angriper personer gjentagende ganger…

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Oddbjørn Johannessen

186 innlegg  13478 kommentarer

Personangrep

Publisert nesten 7 år siden

Men det finnes jo en rekke grensetilfeller - der det noen mener er diskusjon av sak, av andre blir tolket som personangrep.  Og en kan jo også forestille seg at enkelte vil rapportere andre for personangrep for å bli kvitt brysomme kritikere...?

Kommentar #2

Tor Martinsen

44 innlegg  3111 kommentarer

Publisert nesten 7 år siden
Oddbjørn Johannessen. Gå til den siterte teksten.

Men det finnes jo en rekke grensetilfeller - der det noen mener er diskusjon av sak, av andre blir tolket som personangrep.

Ja det vil alltid være slike tilfeller hvor avsenderen av et budskap gjør det i beste mening mens mottakeren tar det i ille opp. Det må jo være opp til moderator i så fall å avgjøre dette.

Men ta f.eks. en av dine kritikere som ikke liker at du poster innlkegg her på VD. Vedkommende kan etter det mod sa i sin tråd #Konstruktiv debatt# http://www.verdidebatt.no/debatt/cat36/subcat38/thread299970/#post_299970 angripe deg som person for å stoppe ditt innlegg, og derigjennom hindre deg og andre å belyse et tema som din kritiker ikke ønsker belyst. Da har vi havnet på feil side av gjerdet spør du meg. Da er det lettere å stoppe kommentarer som er direkte fiendtlige for så smått om senn å utestenge de som har personangrep på agendaen, som vi vitterlig kan lese ut av mange kommentarer.

Mest leste siste måned

Pride har nådd sin peak
av
Tonje Gjevjon
24 dager siden / 8329 visninger
Vi som ikkje forstår Pride
av
Emil André Erstad
25 dager siden / 6288 visninger
Sangens elv stopper opp
av
Harald Bjørkøy
19 dager siden / 3358 visninger
Isolerte menigheter
av
Vårt Land
14 dager siden / 2626 visninger
Det er normalt å bli eldre
av
Magne Nylenna
22 dager siden / 2154 visninger
Sant og usant fra Lomheim
av
Merete Thomassen
10 dager siden / 1958 visninger
Oase og snever kritikk
av
Vårt Land
8 dager siden / 1704 visninger
En verdig død for alle
av
Marie Aakre
12 dager siden / 1702 visninger
Den tunge arven
av
Ingrid Nyhus
8 dager siden / 1555 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere