Tor Martinsen

44

Lite konstruktivt…

… synes nå jeg det er å stenge en tråd når den sporer av på grunn av personangrep.

Publisert: 20. aug 2012

Blir det innført en linje hvor tråder slettes grunnet personangrep så vil fort enkelte bli kneblet av sine motstandere ved at disse går til frontalangrep på trådstarter, for før vi vet ordet av det så kommer moderator og stenger tråden, og dermed 1 – 0 til den som ønsker å kneble ytringer en ikke liker. Resultatet av en slik politikk kan bli fatal for en ellers fin diskusjonsside. Det må da være bedre å slette slike angrep, og ved gjentatte ganger utestenge de som stadig vekk går i strupen på sine mot-/meddebattanter. Kanskje diskusjonene vil bli både konstruktive og fruktbare ved å luke ut de som bevisst angriper personer gjentagende ganger…

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Oddbjørn Johannessen

190 innlegg  13478 kommentarer

Personangrep

Publisert rundt 7 år siden

Men det finnes jo en rekke grensetilfeller - der det noen mener er diskusjon av sak, av andre blir tolket som personangrep.  Og en kan jo også forestille seg at enkelte vil rapportere andre for personangrep for å bli kvitt brysomme kritikere...?

Kommentar #2

Tor Martinsen

44 innlegg  3111 kommentarer

Publisert rundt 7 år siden
Oddbjørn Johannessen. Gå til den siterte teksten.

Men det finnes jo en rekke grensetilfeller - der det noen mener er diskusjon av sak, av andre blir tolket som personangrep.

Ja det vil alltid være slike tilfeller hvor avsenderen av et budskap gjør det i beste mening mens mottakeren tar det i ille opp. Det må jo være opp til moderator i så fall å avgjøre dette.

Men ta f.eks. en av dine kritikere som ikke liker at du poster innlkegg her på VD. Vedkommende kan etter det mod sa i sin tråd #Konstruktiv debatt# http://www.verdidebatt.no/debatt/cat36/subcat38/thread299970/#post_299970 angripe deg som person for å stoppe ditt innlegg, og derigjennom hindre deg og andre å belyse et tema som din kritiker ikke ønsker belyst. Da har vi havnet på feil side av gjerdet spør du meg. Da er det lettere å stoppe kommentarer som er direkte fiendtlige for så smått om senn å utestenge de som har personangrep på agendaen, som vi vitterlig kan lese ut av mange kommentarer.

Mest leste siste måned

Glansbilder av Sjømannskirken?
av
Arnfinn Eng
27 dager siden / 1906 visninger
Servietter og skam
av
Merete Thomassen
19 dager siden / 1636 visninger
Idiotforklarer kristen høyreside
av
Espen Ottosen
26 dager siden / 1616 visninger
Tenåringstrass i regjeringen
av
Usman Rana
27 dager siden / 1592 visninger
Ord som truer vår religionsfrihet
av
Trond Bakkevig
18 dager siden / 1453 visninger
Hva skjer Hanvold?
av
Bendik Storøy Hermansen
16 dager siden / 1370 visninger
En samfunnsskapende kraft
av
Berit Hustad Nilsen
20 dager siden / 1369 visninger
Stolthet er undervurdert
av
Magne Nylenna
rundt 1 måned siden / 1126 visninger
170 år med misforståelser
av
Joanna Bjerga
6 dager siden / 921 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere