Verdidebatt

Er jeg min brors vokter?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hei

I mose 4,9Da sa Herren til Kain: «Hvor er din bror Abel?» Han svarte: «Jeg vet ikke. Er jeg min brors vokter?»

Tar utgangs punktet er jeg min brors vokter,skal jeg ta vare på min bror. heller skal jeg være fårhyrde for min bror. Ja vi skal være hyrde for verandre. Vi skal ta oss av verandre, Dette kommer tydeligvis fram i Guds ord. Troskap mot Guds ord kjærlighet mot vår neste. Synden begynner først når man tviler på Guds ord. i Dag er det fullstendigt ansvar for Guds ord og nestekjærlighet. Dette handler om en sann og en levende Gudsfrykt. slik får vi visdom til hva nestekjærlighet til vår neste virkelig betyr. Kjærlighet til ordet og til verandre som søsken. hvordan kan man bry seg om sine søsken i troen jo ved å bry seg. om de ikke følger Guds ord så kan man formane og irette sette verandre. uten at man dømmer verandre.man hennviser alltid til Guds sanne ord slik den visdom er blitt åpenbart i kristi lære som er den ene sanne og sunne lære som gir oss liv og fred.

matteus 24,12

Og fordi lovløsheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kald hos de fleste.13Men den som holder ut til enden, skal bli frelst.

Det går ingen motorvei til Himmelen ingen snarveier heller,Porten er trang og veien er smal, slik var det på Jesu sin tid og slik vil det alltid bli.En sann og en levende kristendom kommer aldri til å bli akseptert av verden og ikke av de falske kristne heller som liker seg i syndens binge. slik som den fortapte sønnen lå lenge i og veltet seg til han til slutt omsider kom til seg selv, derfor er det vår plikt å være hyrder for verandre passe på verandre for satan går rundt som en brølende løve. og som en ulv i fåreklær og klarer å lure veldig mange med sine ord, står det virkelig skrevet, han har forvrengt evangeliet til det ugjenkjennligt. og menneskene har latt seg lure gang på gang. hvis man følger tiden i fra begynnelsen og på Nohas tid skjedde dette gradevis slik det skjer no også. Jesus sier når jeg kommer skal jeg da finne troen på jorden. disse ord sier Han ikke uten grunn skal jeg si deg kjære venn. ta dette innover deg.

Jesus sier som de forfulgte meg skal de forfølge deg. lever man i en sann kristendom vil du merke forfølgelsen på mange områder i ditt liv. hvis du ikke gjør det, så er det på høytid å ta Åndens lys innover seg og la den granske dybdene i hjertet slik at mørket blir jaget ut av ditt hus. For står du for Herren vil du oppleve at du vil få verden i mot deg. men hvis du går på den brede religiøse veien så blir du populær av verden. og da kan du bli elsket av alle. Da skinner ditt liv igjennom DINE HANDLINGER OG DITT HUS SOM ER BYGD PÅ SAND VIL IKKE HOLDE DEN DAGEN HERREN VIL PRØVE DET. og du er på fortapelsens vei i synd, SOM FØRER TIL DØD. MEN VEIEN TIL HIMMELEN ER VELDIG SMAL SLIK SOM FOTSPORENE TIL JESU VAR OG PORTEN ER TRANG.

Du kan prøve hvor mye du vil men det går ingen motorvei til Himmelen uansett hva du tror . for det er Guds ord man må leve i tråd med .

Vi som er søsken skal ta vaRe på verandre, men taler vi Guds ord så får man høre det av våre søsken at vi er falske profeter, vi er løgnere vi fordømmer  våre søsken i troen. er det virklig det vi gjør, Står det ikke skrevet i Guds ord at vi er vår brors vokter. Hvis vi ikke sier fra så sier jeg dette så sterkt da eier vi ikke kjærlighet til vår neste. Da lever vi ikke slik Guds ord fortleler oss at vi skal leve.  Men det skal komme en tid og den tid er no den lovløse har forblindet veldig mange søsken for de mota ikke den sunne lære lengere . De vil straffes med evig pine. HVIS DE IKKE VENDER OM.

Er du blant disse som ikke vil høre på formaning og irettesettelse når man ikke lever etter Kristi lære. men godtar og støtter synden . ? og lever slik som ugresset, for litt surdeig surner hele deigen, og alt blir løgn. Er du den som lukker øret for sannheten til din egen fordel for der jeg går har jeg min comford sone og den får ingen røre, men da sier jeg deg om jeg virker streng så er jeg ingen ting til Hva Pottemakeren er Når man skal avlegge regnskap. for dør man i synden er det ingen vei tilbake . Derfor er vi hyrder for verandre passe på verandre i oppmuntring i sannheten er du villig til å ta de steg som kreves av deg, for det koster å omvende seg å bli en sann kristen.   Det hører sikkert ut som jeg fordømmer men må nok skuffe deg. det er ingen fodømmelse men en advarsel til den av oss søsken som lever i synden.

For de fem uforstandige var også sikre på evigt liv og fri vei til Himmelen. de tok motorveien, men den ført til en lukket dør.

MVH

Rune

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt