Verdidebatt

Anti Kristus

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Guds ord gir oss definisjoner på hva Antikrist er for noe og vi som tror Guds ord og da at Gud Er bør kjenne Hans ord for hvis ikke blir vi lett match for den onde.

Johannes brevene forteller om antikrist og her skal vi ta for oss de vers med underbyggende vers fra andre steder i skriften Vi vet også at Den Romerske Katolske Kirke åpenlyst har fjernet Jesus i kjød fra 1. Joh 4:3 fordi de mener det er unødvendig å ta med i dette vers. De har imidlertid ikke fjernet et i vers 2 og ei heller i 2. Johannes 1:7. Årsaken er at i de versene er ikke alle som benekter Jesus i kjød antikrist men noen. I 1. Johannes 4:3 presiserer Johannes at ALLE som benekter Jesus i Kjød er antikristelige. 1. Johannes 4:3 er derfor tatt med også av KJV AV 1611 for å vise hva som egentlig står.

Som vi ser av 1. Joh. 2:18 så var allerede antikrist ånd på plass for 2000 år siden og det var allment kjent at han skulle komme. En ånd som står imot at Jesus er Kristus skulle komme. Så hva betyr det at Jesus ikke er Kristus/ Messias? Vel, poenget ligger i at Jesus kom i kjød eller ikke. Hva sa Simon Peter da Jesus spurte ham om hvem Han var? Jo, Simon Peter så på sin medlidende menneskesønn/ bror og sa Han var Guds Sønn, altså Messias. Paulus sa også det samme og det flere steder. Det ene store er i Romerne 8.

Rom 8,3-4 For det som var umulig for loven, idet den var maktesløs ved kjødet, det gjorde Gud, idet han sendte sin Sønn i syndig kjøds lignelse og for syndens skyld og fordømte synden i kjødet, 4 forat lovens krav skulde bli opfylt i oss, vi som ikke vandrer efter kjødet, men efter Ånden.

Her sier Paulus at Jesus kom i syndig kjøds lignelse, og en lignelse er i lik (=) som oss. I brevet til Hebreerne bekreftes det i kraftige ordelag at Han var sant menneske, prøvd i likhet med oss. Jakob igjen sier også det samme for synd er kun lovbrudd etter en personlig og individuell fristelse. Jesus lot seg friste og Gud kan ikke fristes.

Med andre ord er antikrist ånd en lære som sier at Jesus er sann Gud og sant menneske men ikke i vårt kjød.

Lærer vi om Luther vet vi at han så antikrist lære i Daniels bok og Paulus sine brev. I Daniels bok defineres hvem åndslæreren var og er.

Mennesket Jesus er Guds sønn i vårt kjød.

Så hva lærer antikrist ånd verdens religiøse

Vi vet Satan ønsker tilbedelse som om han var Gud og at han vil ta Guds trone. Vi leser i Åp. 13 og 14 at Satan får verden til å tilbe ham som om han var Gud og vi vet han bedrar ved en lovløs tro. Vi vet også at han bedrar med ild fra himmelen og andre tegn og undere. Med andre ord leser vi at han bedrar mennesker ved hjelp av tro og at han benekter at Jesus kom i kjød, ikke at Jesus ikke er Gud. Med andre ord er antikrist en ”kristen” bevegelse som verden vil velge å tro, og Daniels bok og Paulus sa han ville stå frem etter at Romerriket falt.. . Det er over 1500 år siden det.

Vet vi hvem og hva han er? Ja, men vil vi vite det?

Vil du?

1 Joh 2,18 Mine barn! det er den siste time; og som I har hørt at Antikristen kommer, så er det og nu kommet mange antikrister; derav skjønner vi at det er den siste time.

1 Joh 2,22 Hvem er løgneren uten den som nekter at Jesus er Kristus? Dette er Antikristen, den som nekter Faderen og Sønnen.

1 Joh 4,3 og hver ånd som ikke bekjenner Jesus, er ikke av Gud; og dette er Antikristens ånd, som I har hørt kommer, og den er allerede nu i verden.

1Jn 4:3  And every spirit that confesseth not that Jesus Christ is come in the flesh is not of God: and this is that spirit of antichrist, whereof ye have heard that it should come; and even now already is it in the world.

2 Joh 1,7 For mange forførere er gått ut i verden, som ikke bekjenner at Jesus er Kristus, kommet i kjød; dette er forføreren og Antikristen.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt