Verdidebatt

Takk

Jeg begynte å debattere her på VD for en tid tilbake. Jeg hadde da erfaring fra debatter på Nye Meninger og syntes det var spennende å komme til VD.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

På VD har jeg møtt - ja møtt -  i nettets forstand - mennesker med livssyn og meninger jeg ikke var så godt kjent med fra før. Jeg må innrømme, i begynnelsen, at det var et lite sjokk å lese enkelte innlegg på VD. Dette kommer vel av at jeg selv, personlig, er lite konservativ! Jeg har reagert, opposisjonert, brukt ironi - men også, håper jeg, brukt saklige argumenter underveis. Det jeg gjerne vil fram til er den gode `oppførsel` jeg har opplevd fra mine motdebattanter på tross av min trass enkelte (noe vil kanskje si mange..). Jeg har satt stor pris på det...det har vært beroligende å møte folk som klarer å bevare roen der jeg har gått i spinn! Dette kjenner jeg dyp takknemlighet for. Ikke for det - jeg kan selv like litt opphetede diskusjoner og tåler sterke `motsvar`. Jeg er da født i Værens tegn! ;)

Jeg har lært mye av å lese og å delta i debatter her på VD. VD er interessant for en som er politisk interessert i tillegg til å være livssynsinteressert. Særlig har jeg blitt imponert over enkelte eldre mennesker her inne - som leverer så rolige og reflekterte betrakninger.

Jeg vil gjerne fortsette å debattere her - og jeg håper flere kommer til. Men jeg, personlig, har savnet andre seriøse nettforum for debatt i Norge som handler om politikk og samfunn og i den forbindelse har jeg utviklet en ny slik nettside - Debatt1.no - for politikk og samfunn - om jeg lanserer i september måned. Og! Nettopp p.g.a. VD - takket være min `tid` er, så har jeg gitt plass til også religion og livssyn i en egen spalte som jeg håper at noen her inne kunne tenke seg å benytte og å skrive på (ikke istedenfor VD - men i tillegg). For er det noe jeg har lært fra VD så er det at livssyn og tro ER viktig i folks liv - ja, i mitt også - selv om jeg ofte er skeptisk.

Så takk til alle dere som debatterer her! Håper vi kan treffes i debatter her på VD framover. På debatt1 skal jeg nok holde meg unna å debattere - men forholder meg kun til et sett av retningslinjer i eventuelle møter med andre - da siden ikke skal handle om meg - men er til for demokratiets skyld.

God søndag alle sammen!

Mange gode, fredelige tanker sendes til alle som måtte lese dette :)

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt