Verdidebatt

Anders Behring Breivik's galskap

Utdrag fra Synne Sørheim og Torgeir Husby rapport. Jeg har prøvd å trekke ut galskapen i denne meget omfangsrike rapporten. Da sitter jeg igjen med en følelse at Anders Behring Breivik er en gal mann. Det er noe med å fange helheten.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jegønsker å ta makten i Europa innen 60 år. Vi representerer Knights Templar som er i 12 land. Vi er korsfarere og nasjonalister.

Jeg bestemte meg for å redde Europa 23 år gammel. Jeg har en enormt sterk psyke, sterkere enn noen jeg kjenner. Jeg er største forkjemper for kulturkonservatisme noensinne. Jeg kan vite med 70 % sikkerhet hva dere mener. Jeg er en fremadstormende ung mann.

I London deltok jeg i et rituale som minner om et frimurerrituale. Jeg ble utvalgt, mer kan jeg ikke si. Vi har lagt opp til en spesiell cellestruktur. En kommandør bærer en operasjon på egne skuldre.

Når jeg gikk fra møtet visste jeg at jeg kanskje måtte ta liv, jeg måtte bruke vold, alle endringers mor. Jeg måtte bidra til å redde landet.

Jeg er en leder gjennom Kompendiet mitt, det skal bli et ideologisk wikipedia.

Bildet av mor og søster på slutten i kompendiet lyser suksess på det sosioøkonomiske område.

Når søster fikk kjønnsykdom var det noe av forklaringen til at jeg valgte å gå revolusjonens vei. Cellen ble aktivert etter ordre fra kommandøren i England som ba meg å handle.

Norge må styrtes ved vold. Martyrtanken ble født da jeg flyttet hjem til mor, men satt på vent fordi jeg ville gi meg selv en martyrgave. Jeg spilte 10-12 timer om dagen, var med i flere guilds og hadde lederrolle i alle guilds. Vi var selvsagt de beste, alt jeg tar i blir best.

Nye militære strategier åpner for nye belønningssystemer. Jeg belønner meg selv ved å røyke og spise godteri. Det er ny strategi.Det å se tv-serie er også en del av strategien som har betydning for storpolitiske forhold ledd i revolusjonær bevegelse.

Operasjonen er mer enn rettferdiggjort, det var et preventivt angrep, den fungerer som en advarsel. Viktigst er at operasjonen uttrykker min kjærlighet til folk og land, og er mitt bidrag til å redde Norge.

Dehumaniseringsprosessen begynte da jeg skrev den militære delen av kompendiet i 2009, eller helt tilbake til 2002. Det viktigste motivet var min kjærlighet til folk og land. Jeg ofret meg for folket. Det som skjedde var nødvendig, at en person som meg nesten ofrer livet.

Knights templar ønsker å tilgi dere, vi er villig til å tilgi alle, også A og B-forrædere, dersom dere anerkjenner oss og vår kamp. Jeg er svært stolt over kampen som helhet. Jeg er forberedt på å være martyr. Det vil manifesteres i fremtiden.

120 millioner vil se meg som edel, hvis de kjenner mine motiver. Jeg er ekstremt ambisiøs og risikopervers. Jeg kjenner ikke til en mer perfekt ridder. Jeg er den mest perfekte siden WWII. På Utøya tenkte jeg på selvterminering, men var sterk nok til å leve videre. Jeg er bare et verktøy. Knights templar er i fase 1 av asymmetrisk, lavintensiv borgerkrig.

Jeg er i god fysisk form og jeg har et svært sterk psyke. Jeg har ingen plager, bortsett fra synkende kampmoral. For å se best mulig ut har jeg gjennomført en neseoperasjon. Jeg har også vurdert å gjøre noe med tennene. En martyr bør se best mulig ut.

En vellykket terror aksjon i ett land, vil gi hevd i et annet. Min tolkning vektlegges fordi jeg nå har definisjonsmakt. KT er en militær orden og martyrorganisasjon der alle medlemmer er dommer, jury, avretter.

Jeg definerer hvem som er i de forskjellige kategoriene. Jeg plukker ikke ut hvem som skal dø men identifiserer dem etter deres handlinger. Dette er et kjempe ansvar, på mange måter tyngende. Jeg har ikke skyldfølelse, det er ikke mulig å angre på rettferdige mål. Det eneste som kan få meg til å revurdere er hvis mediene demoniserer meg eller at jeg blir hjernevasket.

Min samvittighet er overutviklet hos meg. Jeg har ikke noen svakheter med unntak av at jeg ikke er særlig vakker. Noe jeg fikk bekreftet når jeg la ut et bilde av meg selv på nett, der havnet jeg på 4,9 poeng - som kvalifiserer til ikke særlig vakker.

Hvis jeg blir regent vil jeg ta navnet Sigurd korsfarere 2. Da vil jeg få ansvaret for å deportere 300 000 muslimer. Når det blir statskupp blir jeg sluppet fri fra fengsel. Det er 50 prosent sjanse for statskupp i Frankrike innen 2020. Det er 15-20 prosent for statskupp også her i nær fremtid.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt