Verdidebatt

Å ta avgjørelsen om å bli en kristen

Å bli en kristen er det viktigste for deg som menneske og sjel. Men hva er det å bli en kristen, og hvordan er Guds vesen?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Den som har kjent hvem Gud er, vet at han er god (Tit 3;4). Hvordan kan man komme nær Gud og kjenne ham? Du må vite at Guds tanker ikke er som menneskers tanker (Jes 55;9) og at ondskap står Gud imot. Derfor, vil du komme nærmere Herren eller bli en kristen og en etterfølger av Jesus, må du erkjenne dine egne synder, hva du har gjort av urett og angre det og være villig til å vende deg fra det. Be Gud om kraft og hjelp til å velge det gode, som er av hans vesen. Dette er krevende men mulig fordi Jesus har gått i forveien for oss og ved sin død og oppstandelse gjort det mulig for mennesker å bli løst fra døden og få evig liv. Amen.

Hvorfor skal man sette sin lit til Gud? Fordi han er den allmektige skaper og han kan beskytte den som søker ham. Men den som søker ham, må søke rett. Han hører ikke på syndere og stolte, men på den som søker ham av et oppriktig hjerte. Bank på og let, så skal du finne, og be, så skal du få.

Gud er tilgivende til den som tilgir, men hard mot den som selv er hard og ubarmhjertig. Når tiden er inne, vil Herren kalle sine til seg, og han vil gi dem evig liv.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt