Jan Hårstad

1125    2300

Vet de hva de gjør?

Verden går av hengslene

Publisert: 11. jun 2012 / 850 visninger.

   

                                            Syriakrigen trappes opp

         Jeg må ile til med den melding at israelske Debka - som vanligvis ligger foran i kunnskap - idag har en video om hva som forestår innen USA-England-Frankrike i forhold til Syria. Enhver som er interessert i hva som skjer i Levanten anbefales se på Debka nå.

        Her utvikles det da den farligste krigssituasjonen i verden på manns minne og en rekke av deltagerne i debatt her,syns det er veldig interessant å lansere skjellsord omkring min person istedet for å studere hva som foregår og hva jeg har skrevet. At vi nå står overfor et Nato-flyangrep har jeg skrevet om for mange måneder siden.

       I internasjonal politikk etter Libyakrigen har det imidlertid skjedd kraftige polariseringer. Den Afrikanske Unionen,BRIC-landene,Kina-Russland,etc opplevde det slik at USA-NATO fullstendig perverterte den foreliggende FN-resolusjon om å beskytte sivilbefolkningen i Libya og istedet igangsatte en full krig med Norway i spissen.

      Og etter dette begynte fredsprisvinner Obama å sette sammen et nytt basesystem i Asia som enhver kunne forstå var rettet mot Kina som innrigning og containment. Svaret på dette var at Kina har igangsatt sitt største militære opprustningsprogram noen sinne.

     I likhet med Iran har jo Kina en lang tradisjon for krigsfilosofi som gjør begge disse urstormakter veldig smarte. Sun Zi er i "Krigskunsten" lysende intelligent og det er en bok den kinesiske offiser kan utenat.

    Utfra mine studier i Sun Zi vil jeg si det slik. Hvis det er slik at USA begynner å true Kina i Asia,hvorfor skulle vi ikke like gjerne knekke USA i Arabia eller i Afghanistan? Det fineste innen kinesisk krigskunst er å krige uten å delta selv,dvs skaffe seg allierte og redskaper som kan krige for dem!

   For at mine motdebattanter nå ikke skal bli helt hysteriske,utvikler jeg ikke disse tankene mere nå. Jeg vil bare nevne at Ahmedinejad fra Iran nylig deltok i årsmøtet for SCO i Beijing og snakket lenge med Kina og Russlands toppledere. Shanghai Cooperation Organization vokser fram som den nye motmakten til Nato.

   Det komiske er jo at Aftenposten i forbindelse med Syriakrigen hele tida snakker om det "internasjonale samfunn", med dette mener de da Euro-Amerika og Nato-blokken. Men dette er jo et lite mindretall på rundt en milliard mennesker som IKKE ENGANG HAR FN-STØTTE FOR SYRIAKRIG!!! mens den ikke-hvite verdensbefolkningen støtter opp om Russland-Kina,Bric- linja massivt.

    FNs lovverk bygger enn så lenge på nasjonenes selvbestemmelsesrett som igjen baserer seg på lovgivningen i Westfalen 1648.

    Men globalistene i Nato har laget en mot-doktrine som heter responsibility to protect,R2P,knyttet til Atrocties Prevention Board av 10 august 2011,undertegnet av fredsherren Obama som sier at da USA har en slik fantastisk høy moral,kan USA gå inn i vilket som helst land for å innføre sivilisasjon. Vi kan jo bare tenke på Irak,Afghanistan og Libya for å se resultatene av denne høye moral.

   Den nye Nato-krigen mot Syria setter da hele FN-systemet fullstendig ut av spill og det åpener for den sterkestes rett. Skjønt sterkestes? Amerikanske media forteller at det pågår selvmordsepidemier i de amerikanske styrkene.

   Såfremt vi ikke ønsker å bedra oss selv,bør vi innse at den forestående krigingen mot aksen Hizballah-Iran-Syria kan være inngangen til den tredje verdenskrig.

    http://www.debka.com

Svar

Bli med i debatten!

Skriv gjerne ditt synspunkt! Du må være registrert med fullt navn, og innlogget for å delta. Sett deg inn i retningslinjene. Brudd på dem kan føre til utestengning.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv kommentar
Kommentar #1

Njål Kristiansen

142 innlegg  19029 kommentarer

Publisert over 5 år siden

Den tredje verdenskrig foregikk mellom 1945 og 1989, Hårstad. Her er du håpløst utdatert!:-)

Den fjerde har vi nå. Nord/Sør-konfliktene og etterslepene etter konflikter mellom kulturene og grupper internt i nasjonene.

Den dagen fanden Amahdineyad får i sinn at han vil ha krig får han det. Han tør ikke alene, men kan kanskje skremme litt ved å alliere seg med Kina og Russland. Særlig Kina som har motstridende interesser med USA/Australia i Kinahavet hvor Obama har fulgt opp GWBush's politikk ved å markere seg som motvekt til det røde styret i kampen om Spratley. Skal Amahdineyad markere seg utenfor sitt område hvor han allerede er i politiske trefninger er antagelig Gule havet et egnet sted å irritere fienden. Alternativt kunne han fiske i Sør-Afrika. Sør-Amerika er under Chavez styre frem til hans tid løper ut i september. Piece of cake. Business as usual.

Svar

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Njål Kristiansen kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
4 minutter siden / 1269 visninger
Randi TunIi kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
8 minutter siden / 1833 visninger
Tove S. J Magnussen kommenterte på
Familiære bånd og politisk makt
14 minutter siden / 1716 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
22 minutter siden / 1833 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
32 minutter siden / 1269 visninger
Trond Bollerud kommenterte på
Giske Rev vs Grandis - "Shetoo"
rundt 1 time siden / 69 visninger
Morten Christiansen kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
rundt 1 time siden / 1833 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 1 time siden / 1269 visninger
Øivind Hundal kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 1 time siden / 1269 visninger
Hallvard Jørgensen kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 1 time siden / 1269 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 2 timer siden / 1269 visninger
Les flere