Torill Born

295    1323

Tror på Jesus-omvendte muslimer

Walid Shoebat vet hva han snakker om. Og de er flere - de muslimer som er vokst opp i Palestina/Israel-konflikten og kjenner dette fra INNSIDEN

Publisert: 6. jun 2012 / 304 visninger.

HAN - som levet opp i dette systemet, som lærte å hate Israel, jødene og de kristne. Som kunne komme med detaljerte opplysninger om denne konflikten og understreket at det var mye ondskap som ble utført i islams navn. VI vet jo ikke mer enn han fortalte OG det er mange som har opplevet det samme som han. Men disse tros-omvendte får jo ikke spalteplass i tabloid-venstre-mediene som prøver å ta enhver tanke og mening til fange som setter seg opp mot den islamske lære. Noen av de som den gangen lærte å hate Israel - og vendte sitt hat mot dette landet og tilogmed var av de småguttene som kastet sten mot de israelske soldatene - har snudd fullstendig og det er KUN en overnaturlig vekkelse som har gjort at de har "sett lyset" og funnet Jesus Kristus som sin frelser. Det som kjennetegner disse før så hatefulle palestinere idag er deres STORE hjerte for Israel. Jeg skriver store med nettopp store bokstaver - for jeg har både hørt og sett dem både på Visjonnorge og på Kanal 10. De kan ikke få fullrost landet Israel.

Venstre-siden med sine likesinnede ser ikke og er ikke interessert i å høre annet enn deres egen mening og egne stemmer. Tilogmed hr Ogilvy i tidsskriftet Doc skriver følgende:

__________________________________________

Gardell, Gule, Gouillu -- ytre venstre alle sammen og henholdvis tidligere anarkist, proto-terrorist og KGB-agent. Disse ekstremistene har tilranet seg definisjonsmakten i vårt samfunn. Helt utrolig at vi har latt det skje.

_______________________________________________

Jeg ønsker å ta tak i setningen "tilranet seg definisjonsmakten i vårt samfunn". NETTOPP - Det er jo disse MEDIENE på ALLE FRONTER - som har dominert de senere år - andre medier FINNES IKKE. Utenom noen få, smale kristen-medier, og venstresiden meningsbærere SER ikke UDEMOKRATIET eller URETTFERDIGHETEN. Bare se alle venstre-mediene som har dominert foran kioskene rundt i byen, og på alle bauer og kanter i byen generelt:

KUN EN MENING OG DENNE MENINGS LIKESINNEDE, det er den fasiten jeg har på dem.

Aftenposten, VG, Dagbladet, Klassekampen m fl eller radio/tv-kanalene NRK fra tallet 1 osv og desslike kanaler og som er sydd over samme venstre-lest - er nettopp det de er:

U-DEMOKRATISKE - OG - de verken ser, skjønner eller hører hva andre sider. De er IKKE interessert.  De har ikke bruk for andre stemmer eller meninger. Å Herre Gud - hjelp oss, sier nå jeg. Jeg har skrevet om dette i mange år allerede - men de virker jo å være døvhørte.

Vi som mener noe annet enn venstresiden er jo høyre-ekstreme virker det som. Selv vi som har vært oppriktig kristne og gitt månedlig bidrag til kristne og humanitære organisasjoner gjennom et helt arbeidsliv OG har levet nøkternt og beskjedent både i klesvei og matvei - har vært fortvilet over deres faste konsensus - som nær sagt alle som hadde noe å si i samfunnet har måttet holde seg til. De selv er jo venstre-ekstreme. Vi som er ånds-kristne merker oss iallefall ordene om at Jesus Kristus sitter ved Guds HØYRE hånd og skal en gang komme igjen for å dømme.

De må ikke prøve å dytte ekstreme mennesker til høyre for seg - som overhodet ikke har med dette ordet EKSTREM å gjøre - men som har vært ærlige arbeidsfolk. Men de er visst ikke interessert i å finne ord på oss oppriktige kristne. JEG har satt venstre-sidens folk i bås - slik de også setter oss som er Jesus-høyre i bås og altså sammen med de ekstreme.

Men hold oss langt ifra de ekstreme som hater andre folk eller grupper. DET bør det fokuseres på i disse forvirrede tider..

Svar

Bli med i debatten!

Skriv gjerne ditt synspunkt! Du må være registrert med fullt navn, og innlogget for å delta. Sett deg inn i retningslinjene. Brudd på dem kan føre til utestengning.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv kommentar

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Njål Kristiansen kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
4 minutter siden / 1269 visninger
Randi TunIi kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
7 minutter siden / 1833 visninger
Tove S. J Magnussen kommenterte på
Familiære bånd og politisk makt
13 minutter siden / 1714 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
21 minutter siden / 1833 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
32 minutter siden / 1269 visninger
Trond Bollerud kommenterte på
Giske Rev vs Grandis - "Shetoo"
rundt 1 time siden / 68 visninger
Morten Christiansen kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
rundt 1 time siden / 1833 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 1 time siden / 1269 visninger
Øivind Hundal kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 1 time siden / 1269 visninger
Hallvard Jørgensen kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 1 time siden / 1269 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 2 timer siden / 1269 visninger
Les flere