Verdidebatt

Du glemmer ikke jentas skrik!

Det er vanskelig å ikke gråte når man ser slikt.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Den hjerteskjærende videoen er lagt på nett av den danske avisen Politiken.

Du finner den også her, en mengde steder ved hjelp av Google:
http://www.google.no/search?q=%22Se+kommunens+voldsomme+tvangsflytning+af+11-%C3%A5rig%22

Eller på YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=OgTaZpgVRg4

Vi er mange som kjenner godt til hvor ondt det kan være for barn og for biologiske foreldre. Her er det fosterforeldre som jenten tydeligvis opplever at hun må få være hos.

Det er selvsagt hyklerisk av media å velge ut et velstående fosterpar som eksempel. Det finnes nok av foreldre som opplever dette og verre. Det er de vellykkede besteborgerne man skal støtte, tydeligvis. Det avspeiler svært ekle holdninger i media, som jeg i denne sammenhangen ikke skal sammenligne med visse ideologier vi absolutt ikke vil sammenligne oss med. Det er også misvisende fordi svært mange barn faller aldri til ro i fosterhjem. Derfor fungerer videoen dessverre også som propaganda.

Likevel viser det den uendelige kyniskheten man finner i det som skulle være hjelpetjenester. Men som, i følge Anita Apelthun Sæle, fungerer som en stat i staten.

Merk dere politiets ignoranse av menneskerettighetsbryddet. De bare gjør som de får beskjed om. Her kunne jeg også dratt paralleller til ideologier vi alle hater.

En elleveåring er ikke vegetasjon man luker bort, eller en kaktus man enkelt planter om. Det er et menneske.

(Selv om Verdidebatt tydligvis har funnet ut de skal ha mer ytringsfrihet enn tidligere, så tar jeg ingen sjanser, men kopierer siden jeg legger ut, for å kunne bevise eventuell sensur.)

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt