Arild Holta

104

Du glemmer ikke jentas skrik!

Det er vanskelig å ikke gråte når man ser slikt.

Publisert: 4. jun 2012

Den hjerteskjærende videoen er lagt på nett av den danske avisen Politiken.

http://politiken.dk/poltv/ECE1644165/se-kommunens-voldsomme-tvangsflytning-af-11-aarig/

Du finner den også her, en mengde steder ved hjelp av Google:
http://www.google.no/search?q=%22Se+kommunens+voldsomme+tvangsflytning+af+11-%C3%A5rig%22

Eller på YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=OgTaZpgVRg4

Vi er mange som kjenner godt til hvor ondt det kan være for barn og for biologiske foreldre. Her er det fosterforeldre som jenten tydeligvis opplever at hun må få være hos.

Det er selvsagt hyklerisk av media å velge ut et velstående fosterpar som eksempel. Det finnes nok av foreldre som opplever dette og verre. Det er de vellykkede besteborgerne man skal støtte, tydeligvis. Det avspeiler svært ekle holdninger i media, som jeg i denne sammenhangen ikke skal sammenligne med visse ideologier vi absolutt ikke vil sammenligne oss med. Det er også misvisende fordi svært mange barn faller aldri til ro i fosterhjem. Derfor fungerer videoen dessverre også som propaganda.

Likevel viser det den uendelige kyniskheten man finner i det som skulle være hjelpetjenester. Men som, i følge Anita Apelthun Sæle, fungerer som en stat i staten.

Merk dere politiets ignoranse av menneskerettighetsbryddet. De bare gjør som de får beskjed om. Her kunne jeg også dratt paralleller til ideologier vi alle hater.

En elleveåring er ikke vegetasjon man luker bort, eller en kaktus man enkelt planter om. Det er et menneske.

(Selv om Verdidebatt tydligvis har funnet ut de skal ha mer ytringsfrihet enn tidligere, så tar jeg ingen sjanser, men kopierer siden jeg legger ut, for å kunne bevise eventuell sensur.)

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

Publisert over 7 år siden

Ja det er en hjerteskjærende film. Man blir helt dårlig av hvordan barnevernet behandler barna. Dette skjer svært ofte i Norske hjem. dette er ingen nyhet slik holder dem på og får lov. Ingen stanser dem. Denne grusomme behandlingen av barn går under navnet barnas beste. Er dette barnas beste.

Jeg bare undres om hvor oppegående er egentlig folk, de som er våkne bør ta kvass avstand fra slikt som dette. Jeg savner særlig kristnes engasjemang i mot denne barnemisshandling og stadig flytting av barn fra sted til sted.

Samt at det skal være i kristnes intresser å støtte opp om familien. Stadig vekk opplever biologiske foreldre at deres barn og dem  blir utsatt for denne typen overgrep fra det påståtte barnevernet. Jeg gråter!!

Hør på de skrikene  til jenta og rop om at de må slippe henne. Det er så fælt. Går det an.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere