Verdidebatt

En ny fødsel for Den Norske Kirke

Pinsen er festen for Kirkens Fødsel La Den Norske Kirke bli født på ny og fyll opp kirkene i Pinsefeiringen! Kom sammen alle troende og påkall Den Hellige Ånd over landet vårt.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

De nye Kirkelovene gir Kirken en ny start og en ny begynnelse i Norge.

Dette giir mulighet for en ny vekkelse over landet og en ny evangelisering.

Et nytt Guds Folk holder på å bli født i 2012!!!

Kom alle dere unge som søker det gode og kjærligheten.

Kom alle dere nye konfirmanter!

Kom alle barnefamilier, enslige og eldre.

Det er ikke staten eller de ikke-troende som har sviktet Den Norske Kirken.

Det er de troende som lar Guds Hus stå tomt på søndagen og sprer seg i møter i andre steder.

De fleste nordmenn tror  på Gud, rundt 90% i sosiologiske undersøkelser,og de fleste er døpt, men de tror på "Sin egen måte" og finner ikke sin plass, eller føler seg hjemme i en menighet

Hvis kirkene hadde vært like fulle på søndagene som de er på julaften hadde alle følt seg hjemme og velkommen. Hver enkelt har sin egen plass i Guds Hjerte.

Hvis alle som synger i kor eller deltar i bønne- og Bibelgrupper i Norge hadde deltatt i høymessene i bønn og lovsang, hadde vi fått det store bruset av Den Hellige Ånd.

Hvis alle som har karismatiske gaver hadde brukt dem i tilknytning til Gudstjenestene til å velsigne andre i forbønn, hadde vi fått så mange helbredelser og omvendelser at vi kunne legge ned alle sykehusene og fengslene. Se hva en mann som Joralf Gjerstad kan utrette. Hvor mye mer kan ikke en menighet som ber i fellesskap utrette.

Jesus ba om at de kristne måtte holde sammen; "Jeg ber at de alle må være ett. likesom du, Far, er i meg og jeg i deg. Slik skal også de være i oss, for at verden skal tro at du har sendt meg:" (Joh. 17,21)

Alle er invitert til å dele Herrens Måltid. Det er Jesus som gir seg selv i nattverdsbrødet til hver enkelt, for å ha et inderlig og fortolig vennskapsforhold med oss og gi oss personlig del i frelsen. La alle få møte Ham som den Oppstandne og Levende Kristus som er med oss alle dager! La Nattverden bli feiret ved aalle store begivenheter som dåp, konfirmasjon,bryllup og begravelser.

søk Herren der Han er å finne. Han venter på deg hver søndag klokken 11 i Guds Hus!

"Kom Hellig Ånd og forny jorden!"

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt