Verdidebatt

Mitt Endelige Svar

Det farer en "djevelsk" kraft over Verdidebatt.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Denne "djevelske" kraften sprer sin "gift", så enhver mann eller kvinne kan bli sliten av mindre.

Den er representert ved enkelte "rett-troende", som ser det som sin store oppgave her i livet, å informere og tilby oss "vantro" den store Himmel i belønning.

Ok....jeg skal prøve å skrive uten å la temperamentet ta mer overhånd, enn det burde.

Det jeg vil si er rett og slett disse punkter:

1. Jeg er unitar, har alltid vært det (inni meg), og jeg kommer til å DØ som unitar.

2. Jeg tror Gud er Faderen, og ingen andre. Om man kaller Ham Gud/Jahve eller Allah, er for meg likegyldig, siden jeg ikke tror på en sanselig eller en Gud man kan beskrive.

3. Jeg respekterer at andre nå vil kanskje "dømme" meg til helvete, men det står de fritt til å gjøre.

Dessuten har jeg lurt på hvorfor ateister, muslimer og jøder her inne slipper å stadig bli misjonert for, når "kjetterske" kristne blir det. Det virker nesten som det er verre å være kristen  "kjetter", enn å være muslim, ateist eller jøde.

Men uansett igjen, la de som vil misjonere, jeg har egentlig ikke noe imot de som gjør det, sånn personlig.

Men skal dette være en Verdidebatt, eller en Misjonsdebatt?

Det er opp til oss brukere å vurdere.

Grunnen til at jeg "legger" ut om dette, er fordi, nå vet man hvor jeg står ihvertfall. Jeg skulle kanskje ikke ha lagt ut min personlige tro her på VD som unitar, men nå er det gjort, og jeg liker å være ærlig med folk, sånn at de vet hvor man står hen, ihvertfall rent teologisk sett.

Jeg vil også understreke igjen, at jeg respekterer hver eneste bruker her inne, og at dette IKKE er noe personangrep på NOEN.

Jeg skal også fortsette å debattere her inne, men teologi/misjons-debattene, kommer jeg å tenke meg om to ganger, før jeg hopper uti og deltar.

Nå er alle mine innlegg og de fleste kommentarer, skrevet på sparket, og bærer kanskje preg av det noen ganger også. Så jeg tar selvkritikk for det, men som en litt impulsiv type, så føler jeg det blir mer ærlig.

Så, siden jeg lider av en slags insomnia ofte :), så skal jeg prøve å få sove snart, siden klokken er fem om morgenen...Men jeg ville bare få dette "off my chest", og jeg håper med dette at jeg ikke blir misforstått så mange flere ganger nå.

Hvis noen vil kommentere, værsågod, men det var egentlig ikke hensikten med dette innlegget....

Til slutt, jeg har nok "bedd" om litt kritikk, jeg ser det, og jeg er åpen for mer kritikk...men da kritikk og ikke misjon. Så det var mitt svar rett og slett.

Guds fred

Med vennlig hilsen

SAF

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt