Verdidebatt

Jeg, som hater

Idag skal man elske, man skal forstå, man skal respektere, man skal tolerere. Man skal bare være global. Men jeg, jeg hater. Jeg hater. Jeg, som hater. Jeg hater alt som går mot alt som er frihet og integritet. Så det er mange ting jeg hater.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Og når ble egentlig det å hate noe kriminelt? Hvis jeg vil hate noe, finnes det ikke én eneste myndighet som kan eller bør gjøre noe i forhold til dette. For dét har slike ikke noe som helst med. Jeg, for eksempel, hater alt som angriper menneskers frihet og integritet. Så jeg hater islam. Blant mangt annet.

Og det er svært så "organisert." Selvsagt! Frihet og integritet betyr svært mye for meg, og således er jeg svært "organisert" i forhold til å hate alt som nekter mennesker frihet og integritet. Jeg bedriver altså 'organisert anti-frihet og -integritethat.' Ja, så viktig er dette for meg at jeg villig vekk risikerer PST på døren. Det viktigste er frihet og integritet.

Men det demokratihatet vi idag ser forkledd som humanisme, toleranse og respekt, det er også noe jeg hater. For hva vi ser, er hatet mot demokratiet, mot meningsmangfoldet, mot de "gale" meningene, mot kaoset, mot konfliktene, etc. Det er den smilende ny-fascismen vi ser.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt