Jan Hårstad

1125    2300

Qaida og Pentagons ideologer

Skuddpremie på avvikende meninger

Publisert: 12. mai 2012 / 399 visninger.

             

                              Krigen mot fakta

    Begir man seg inn i krigzonene og den svarte etteretningsverden skal man naturligvis være uhyre forsiktig med harde og absolutte påstander. Det å tildekke fakta og drive psykologisk krigføring og "cover ups", falske flagg, er hva det dreier seg om. Her har man da utallige valgmuligheter for å plukke opp de biter av virkeligheten som passer inn i et  ferdigsnekret skjema og her i Norge blir virkelighetsbilde av og til fullstendig grotesk fordi vi er så loyale mot Pentagon 24 timer i døgnet. Norsk presse vil ha Pentagon-fakta og ikke noe annet.

   Her er det da en allianse som strekker seg fra Hans Rustad på document.no til Aftenposten/NRK/Dagbladet og sogar SV. Hver gang jeg kommer til å tenke på SV,er jeg glad Finn Gustavsen og Knut Løfsnes er døde, så de slapp å oppleve Solhjells tale på SVs bombemøtet mot Libya.

   Det man i forbindelse med den enorme bombeeksplosjonen ved den militære etterretningen i Damaskus torsdag 10 mai,har hatt det travelt med å framføre i Pentagon-pressen i Norge, er at det muligens kan være syrisk etterretning som har drept sine egne etterretningsagenter!!!!!

   Det er ikke noe sted på jorda en finner så oppfinnsomme teorier som dette. En må helt her oppe i ishavet for å finne dette utbredt som allment rasjonelt tankegods. Israelske Debka som drives av gamle Shin Bet og Mossad-agenter skriver idag at dette kan ikke vært utført av noe annet enn " a major and very professional undercover agency." Selvfølgelig.

   Allerede i mars gjorde Hillary Clintons nestkommanderende Jeffrey Feltman det klart at "our policy is to try to accelrate the arrival of that tipping point" hvor Bashar al-Assad regimet styrtes. Og for i praksis å bevise dette sendte USA communication equipment,nattkikkerter og etterretning fra satelitter og annet,til "opprøret".

   Alt de har gjort er å undergrave alle Annans fredsbestrebelser i sekspunktsplanen.

   Så er det da USAs forhold til Qaida. Høytstående rådgiver til president Obama Hussein,Anne-Marie Slaughter, bemerket nylig: "tilstedeværet av Jihadistgrupper i Syria skulle ikke avholde USA og deres allierte fra å intervenere,tvert imot. Det skulle vekke til for de  farer som en forlenget konflikt i Syria kan frambringe."

   Nå er det da slik at uhyre kunnskapsrike folk skriver bøker om at Qaida helt fra sin begynnelse har vært en sentral CIA-skapelse, fremdeles er en avdeling av CIA.

   Nå er dette et uhyre komplekst problem som krever masse spalteplass som jeg nå bare pirker i. USA transporterte inn tusenvis av Qaidas i de balkanske borgerkrigene på 1990-tallet, men her skar det seg  i fordelingen av "krigsbyttet". Qaida ville islamisere Albania for Sharia.  Så kom bombeangrepene på USAs ambassader 7 august 1998 i Nairobi og Dar es Salaam.

   Vi går da inn i en periode av krig,i særdeleshet i Afghanistan/Pakistan hvor Qaida var meget rystet. Da fikk vi naturligvis en hærskare "eksperter" over oss som fortalte at Qaida var ferdig.

   Når krigen mot Libya ble så vellykket for USA-Norge-Nato,skyldes jo det at Al-Qaida i Libya opptrådte som Natos bakkestyrker. Eller sagt på en annen måte: Qaida hadde luftstøtte fra Norge/Nato. Dessuten: spesialstyrker fra Qatar og SaudiArabia hjalp Jihadistene til å ta makta i Libya hvor nå det svarte Jihadflagget vaier over rådhus og offentlige bygg.Ellers fortsetter dreping høyt over nivået til Gadaffi-Hitler. 

   Virkelig en suksesshistorie for Qaida-Nato. Noen trekker da den konklusjon at partene er i en strategisk allianse,vilket jeg tror er feilaktig, men overalt hvor Qaida ser en mulighet til FORDEL av en taktisk allianse med Nato,gjør de det. Alt tyder på at Qaida i Syria blir overøst med penger og våpen fra Vestens nærmeste allierte i Arabia nå for å knuse Annans fredsplan med full terrorkrigføring.

  Flytter vi oss til Jemen ser vi at USA DER har startet en stor militær offensiv for å knuse Qaida, noe som skulle motbevise tesen om at Qaida er en gren av CIA. Men takket være det faktum at våre "eksperter" etter likvideringen av Osama bin Laden hevdet at nå var Qaida "død", var det lettere for USA å oppta samarbeid med f.eks det libyske Qaida,Libyan Islamic Fighting Group.

  Både Kina og Russland opplevde det slik at de ble rundspilt av USA/Nato i Libyakrigen og dette vil de ikke ha noen reprise på i Syria. Debka forteller idag at både Iran og Hizballah nå er satt i aller høyeste beredskap for å delta i forsvaret av Bashar al-Assads regime.

  Alle de store krigene som USA har rotet seg oppi var bestillingsverk fra Osama bin Ladens Qaida. Deres strateger jobbet for at USA/NATO nettopp skulle krige i den muslimske Ummahen så Qaida kunne få mobilisert millioner av muslimsk ungdom til å bli aktive Jihadister. Denne prosessen har vi høyst sannsynlig sett bare begynnelsen på.

  Det som nå åpenbart forestår i Syria er nok en Nato/USA militær intervensjon som er dømt til å mislykkes. Hvorfor skulle det bli annerledes i Syria enn i Irak? Enn i Afghanistan og Libya?  Svarte høl av vold og terrorisme og mere Jihadister.

  Norskingene har et problem ved at våre media er som papegøyer for Pentagon. Det bidrar ikke til å styrke Norges "sikkerhet", det er bare en reprise på ønsketenkningen fra 1937-1940.

 

 

  

Svar

Bli med i debatten!

Skriv gjerne ditt synspunkt! Du må være registrert med fullt navn, og innlogget for å delta. Sett deg inn i retningslinjene. Brudd på dem kan føre til utestengning.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv kommentar

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Lukas F. Olsnes-Lea kommenterte på
Å filme eit nasjonalt traume
2 minutter siden / 411 visninger
Robin Tande kommenterte på
Å filme eit nasjonalt traume
41 minutter siden / 411 visninger
Torunn Arntsen Sajjad kommenterte på
Politikk og søskenbarnekteskap
rundt 1 time siden / 80 visninger
Erlend Torp kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 1 time siden / 3576 visninger
Randi TunIi kommenterte på
Mirakler som skjer i dag. De skal forkynnes
rundt 2 timer siden / 83 visninger
Tore Olsen kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 2 timer siden / 3576 visninger
Åge Kvangarsnes kommenterte på
Et gudsbilde og et perspektiv på forsoningen.
rundt 2 timer siden / 492 visninger
Åge Kvangarsnes kommenterte på
Et gudsbilde og et perspektiv på forsoningen.
rundt 2 timer siden / 492 visninger
Gjermund Frøland kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 2 timer siden / 3576 visninger
Sigurd Eikaas kommenterte på
Et gudsbilde og et perspektiv på forsoningen.
rundt 2 timer siden / 492 visninger
Bjørn Blokhus kommenterte på
Glimt fra den sosialetiske vekkelsen
rundt 2 timer siden / 141 visninger
Gjermund Frøland kommenterte på
Glad i seg selv som lesbisk, på kristen folkehøgskole
rundt 2 timer siden / 392 visninger
Les flere