Jan Hårstad

1125    2300

Syria - et cover up.

Vitsen med media

Publisert: 10. mai 2012 / 957 visninger.

           

                               Før invasjonen av Syria

      Som jeg ser det er det ikke meningen med MEDIA at disse skal fortelle den hele og fulle sannheten om forspillet til en Nato-invasjon i Syria, men å psykologisk motivere befolkningen for å bifalle den. Dette gjelder overalt.

     Om man nå var sannhetskjærlig ville man skrevet mye om den Sierra Leone-registrerte båten Lutfallah II som den libanesiske marinen kapret og undersøkte. Den var full av eksklusive våpen med dyre franske raketter av samme type som ble brukt i Libyakrigen. Denne lasten kostet enorme summer og betales naturligvis av de som organiserer "opprøret" i Syria.

    Det andre som også går på lavbluss er at de aller tyngste amerikanske politikerne i en hel måned nå har utført individuelle befaringer i Tyrkia og NordLibanon hvor alle unisont har sagt at USA/Nato må væpne-trene opprørere samt bygge humanitære "safe zones" inni Syria. Og som jeg har påpekt i mange måneder: disse safe zones vil bli plassert slik geografisk at de lammer det økonomiske sjø-handelsliv for Syria. Denne væpningslinja har aller senest vært uttrykt av John Kerry som er formann i Senatets Utenrikskomite og selvfølgelig intenst og lenge av John MacCain.

   Hvorfor det har tatt såpass lang tid å forberede denne invasjonen er at Tyrkia ved denne er redd for å ødelegge sine relasjoner med Russland og Iran,Kina,etc Og politisk er nasjonen dypt splittet i spørsmålet om invasjon eller ikke.

   De virkelig store haukene i dette har vært SaudiArabia,Qatar,Emiratene,det globale Muslim Brotherhood og etterretningstjeneste til Nato-stater: M16 fra England,fransk etterretning,CIA og tyrkiske MIT. Uten våpentrening,penger og våpen fra disse hadde "opprøret" vært over for svært lenge siden.

   Mye tyder på at "opprørne" var ute etter å drepe Robert Mood for noen dager siden. De lyktes nesten. Etter et drap på Mood kunne man si: alt det der med Annans sekspunktsplan, med FN og observatører er mislykket. Det vi nå trenger er en militær intervensjon fra det "internasjonale samfunn" vilket er en eufemisme for USA/Nato.

   Etter kjempemassakren i Damaskus idag (55 døde og 372 sårede) er det da åpenbart at borgerkrigen i Syria nå går over i en ny fase.

   Israelske Debka forteller idag at nå står det 12 000 elitesoldater fra hele 17 NASJONER oppmarsjert ved den syriske grensa i Jordan.

   Dette er faktisk dagens aller,aller viktigste nyhet for alt tyder på at det ikke vil gå så mange uker før disse troppene tar seg over grensa.

   Fra dette tidspunkt vil vi kunne si at Syria er en kamparena for verdenspolitikk definitivt. Det en slik Saudisk/Nato invasjon vil bety er at krigen sprer seg til Libanon,noe som igjen vil bringe Hizballah på banen i internasjonal krig. Det vil nok gi mange bakoversveis

   Men det aller største spørsmålet er nå som før: med hvor stor tyngde vil Kina,Russland og Iran legge i forsvaret av Syrias nasjonale territorale integritet og sine egne geopolitiske interesser?

                                      

Svar

Bli med i debatten!

Skriv gjerne ditt synspunkt! Du må være registrert med fullt navn, og innlogget for å delta. Sett deg inn i retningslinjene. Brudd på dem kan føre til utestengning.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv kommentar
Kommentar #1

robert ommundsen

80 innlegg  4869 kommentarer

og hvor mange nye

Publisert over 5 år siden
Jan Hårstad. Gå til den siterte teksten.

Men det aller største spørsmålet er nå som før: med hvor stor tyngde vil Kina,Russland og Iran legge i forsvaret av Syrias nasjonale territorale integritet og sine egne geopolitiske interesser?

konspirasjons teorier kan kokes på samme spiker uten mer kraft?

Svar
Kommentar #2

Mette Solveig Müller

53 innlegg  4830 kommentarer

Velregisert

Publisert over 5 år siden
Jan Hårstad. Gå til den siterte teksten.

Fra dette tidspunkt vil vi kunne si at Syria er en kamparena for verdenspolitikk definitivt.

Jeg har trykket Bra! - Du skriver omtrent slik mine egne tanker gikk under dagens Dagsrevyen på NRK.

Merkelig hvor "velregissert" alt ser ut til å være? Fritt Ordprisen til den syriske kvinnen Sara Azmeh Rasmussen som ber om hjelp til sitt land!  Hedringen av Sønsteby, som sovnet stille inn, 2 dager etter 8 mai, der nye norske krigsveteraner ble hedret, - på samme måten som han, men nå for sine innsatser under "dagens nye kriger"?

Og folket sitter lammet til en rettergang i tinghussal 250, ute av stand til å ytre motsigelser? Hvor "gal" er Breivik, diplomatsønnen som ble frimurer?

Jeg var på hytta langt inne i fjellheimen en uke i oktober 2010, uka etter siste høstferieuke. Jeg tok meg en tur alene rundt i det avfolkede avsidesliggende hytteområdet i Hedmark. Da plutselig ble gardinet på den tydeligvis ubebodde hytta dratt til side, og jeg så et ansikt på ruten i en brøkdel av et sekund, før gardinet fallt ned igjen. - Det var uhyggelig. Det gikk frysninger nedover ryggen på meg

Jeg undersøkte området og fant en bil utenfor en annen stengt hytte. Prøvde å huske bilnummer og merke, men droppet det. Nei, nå må du ikke innbille deg alt mulig rart heller, sa jeg til meg selv, og slappet av.

Da vi opplevde 22. juli gikk jeg inn på hytteeierne og fant eieren av hytte S på feltet. Så sjekket jeg navnet med frimurerregisteret på TV2, og fant en trønder med høyeste grad.

Hvorfor er det så viktig at vi skal tro Breivik var alene? Hva er det Norge, "den rikeste og flinkeste gutten i klassen" har påtatt seg på den globale arena?

Jeg hadde denne historien fra fjellet i tankene da jeg skrev min siste tråd om "Sammenhenger og tilfeldigheter". Tankene kommer pressserende tilbake til meg nå. -  Holder jeg relevante data i en straffesak tilbake? - Eller ville denne observasjonen uansett ikke nådd fram? Hadde jeg sagt noe, så ville jeg vel sporenstreks fått "konspirasjonsstempelet". Vær forsiktig, sier min venn.

Men jeg vil ikke lenger bære på denne hendelsen alene? - I min fantasi - og nå skriver jeg fantasi, har ansiktet på ruten fått Anders Behring Breiviks trekk.

Jeg ser at jeg ikke er alene om disse frimurertankene heller. Se her:

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/fire-frimureres-posisjoner-i-22-juli-terroren/

I henhold til min religiøse overbevisning, er det forbudt å være medlem i noen hemmelig losje ala frimurerordenen. Når de holder på med så mye hemmelig, så må de vel bare de finne seg i å bli mistenkeliggjort?

Måtte bare sannhet og rettferdighet seire.

med vennlig hilsen mette

Svar
Kommentar #3

Ørnulv Dahl

0 innlegg  22 kommentarer

Russiske krigsskip

Publisert over 5 år siden

Er det fortsatt russiske krigsskip i syriske havner ?

Svar
Kommentar #4

Jan Hårstad

1125 innlegg  2300 kommentarer

Takk til Mette

Publisert over 5 år siden

Meget interessant artikkel. Jeg kan ikke gjøre annet enn å gjenta det som har vært min posisjon i denne saken: Politiadvokat Christian Hatlo sa på tv/media bare få dager etter 22 juli 2011 at Breivik var en "ensom ulv". Javel,tenkte jeg,saken er allerede oppklart. Etter det har jeg ingen offentlige synspunkter på massakrens politikk og gjennomføring.mvh Jan H.

  

Svar
Kommentar #5

Gunnar Søyland

18 innlegg  2443 kommentarer

Også NRK bekrefter at Skar var øyenvitne

Publisert over 5 år siden

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7971381 

Han virket som en kjekk, ung mann

Da skuddene falt på Utøya den 22. juli kunne Ivar Skar høre skuddene og se gjerningsmannen fra en hytte på en øy i nærheten av Utøya.

Lite visste han da at gjerningsmannen selv var en frimurer.

– Jeg fikk en telefon der jeg fikk vite at gjerningsmannen var frimurer. Dagen etter angrepet holdt vi et kort møte. Det var ingen annen diskusjon enn et han måtte ekskluderes umiddelbart, sier Skar. 

Svar
Kommentar #6

Oddbjørn Johannessen

155 innlegg  12807 kommentarer

Nyhetsspeilet.no

Publisert over 5 år siden

Kanskje det kunne være på sin plass med noen kirtiske refleksjoner rundt nyhetsspeilet.no som kilde:

http://humanist.no/skyggen_fra_ondskapens_paraply.html

Svar
Kommentar #7

Gunnar Søyland

18 innlegg  2443 kommentarer

Joda, det står mye rart i Nyhetsspeilet

Publisert over 5 år siden
Oddbjørn Johannessen. Gå til den siterte teksten.

Kanskje det kunne være på sin plass med noen kirtiske refleksjoner rundt nyhetsspeilet.no som kilde:

og det er sjelden jeg leser noe der. Men også blinde høns finner av og til korn, og i den aktuelle artikkelen var det to primærkilder som var oppgitt:

En artikkel i VG, og TV2's database over frimurerne i Norge.

Denne artikkelen kunne derfor godt ha stått hvor som helst...

Svar
Kommentar #8

Mette Solveig Müller

53 innlegg  4830 kommentarer

.

Publisert over 5 år siden
Oddbjørn Johannessen. Gå til den siterte teksten.

Kanskje det kunne være på sin plass med noen kirtiske refleksjoner rundt nyhetsspeilet.no som kilde:

Nå prøvde jeg vel å få fram, at det var min egen merkelige opplevelse som kom først?

Da blir det med andre øyne jeg ser på at andre har tenkt i samme baner. Jeg kjenner ellers ikke så godt til nyhetsspeilet.no. Men hvorfor er humanist.no en større garantist for hva som er sant?

Men for all del. - Det vi trenger nå er å virkelig bygge ned alle fordommer vi måtte ha overfor hverandre som mennesker i den tid vi lever:

"Jorden er kun ett land, og menneskeheten dets innbyggere"

mvh  mette 

Svar

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Tove S. J Magnussen kommenterte på
Familiære bånd og politisk makt
5 minutter siden / 1709 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
13 minutter siden / 1820 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
23 minutter siden / 1253 visninger
Trond Bollerud kommenterte på
Giske Rev vs Grandis - "Shetoo"
rundt 1 time siden / 63 visninger
Morten Christiansen kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
rundt 1 time siden / 1820 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 1 time siden / 1253 visninger
Øivind Hundal kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 1 time siden / 1253 visninger
Hallvard Jørgensen kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 1 time siden / 1253 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 2 timer siden / 1253 visninger
Torgeir Tønnesen kommenterte på
Ole Hallesbys radiotale i 1953
rundt 2 timer siden / 1333 visninger
Jostein Sandsmark kommenterte på
Livets to utgangar og Jesu definisjon av fortapinga.
rundt 2 timer siden / 757 visninger
Les flere