Odd Sverre Hove

74    534

Israel bør ikke vente lenger

Farene ved å utsette Iran-problemet har lenge vært mange ganger større enn farene ved å gripe inn. Israel bør nå ikke vente stort lenger.

Publisert: 7. mai 2012 / 6115 visninger.

Etter atomforhandlingsmøtet med Iran i Istanbul 14. april, feiret vestlige ledere nyheten om at Iran var gått med på et nytt atomforhandlingsmøte fem uker senere, 23. mai. Men for Israel var nyheten slett ikke verd feiring. Den betydde bare at møtet i Istanbul likevel ikke hadde ført til øyeblikkelig stans i den iranske anrikingen av uran. Slik USAs Barack Obama og Israels Benjamin Netanyahu på forhånd hadde avtalt å kreve.

Som Netanyahu sa i den første kommentaren etter Istanbul-møtet: «5+1-landene» i Istanbul hadde bare gitt Iran et «friminutt» på ytterligere fem uker til å fortsette å anrike uran.

«Stopp Israel». Mye tyder nå på at den vestlige «feiringen» ikke primært handlet om Iran. Egentlig feiret man en «stopp-Israel»-mekanisme som man håpet å ha fått på plass. Fordi de fem vetomaktene pluss Tyskland hadde fått Iran til å love et nytt møte i Bagdad 23. mai, regnet man med å ha gjort både det arabiske og det israelske angrep på Iran og Syria diplomatisk umulig før den tid.

Men Israel har sannsynligvis ikke råd til å vente lenger. Og skulle Israel likevel vente, risikerer man bare at «5-1-landene» etablerer et nytt «friminutt» frem til neste forhandlingsmøte i juli eller august.

Under jorden. Grunnen til at Israel ikke har råd til å vente lenger, er at Iran nå arbeider febrilsk med å flytte uran-sentrifugene ned under jorden. Ved anlegget i Fordo er det kjent at disse sentrifugene vil kunne svirre uforstyrret minst 90 meter under bakkenivå. Israel har ikke «bunker-buster»-bomber som kan nå så langt ned. USA har riktignok dét. Men ikke Israel. Netanyahu og Israel vil derfor gjøre seg blindt avhengig av Obama ved å fortsette med utsettelsene.

De fleste vet naturligvis hvorfor Obama presser sunni-araberne og Israel til å utsette angrepet på Iran. Obama vil ikke ha militære forstyrrelser inn i den amerikanske presidentvalgkampen. Som visestatsminister Moshe Yaalon nylig sa: Obama er utvilsomt kynisk nok til å ofre Israels interesser på sin egen valgkamps alter.

Dessuten har altså Israel i Istanbul-møtet opplevd et slående løftebrudd fra Obama. Han hadde lovet Netanyahu å kreve øyeblikkelig stans i Irans uran-anriking etter den såkalte «tusen-tusen»-formelen. (Iran kan beholde 1.000 lavanrikings-sentrifuger pluss 1.000 kilo lavanriket uran). Men under Istanbul-møtet unnlot USA å fremme dette kravet, enn si å kreve øyeblikkelig sentrifuge-stans per forhandlingsdatoen 14. april.

Angrep. Den sunni-arabiske fronten av åtte land ledet av Saudi-Arabia er like frustrert og oppgitt over Obama. 11. april sa forsvarsminister prins Salman til Obama i Det Hvite Hus at de sunni-allierte heretter ikke lenger vil la de militære planene sine bli styrt av Obamas timeplan.

Når Iran nå åpenbart annekterer formelt tre arabiske øyer i Hormuz-stredet, kan sunniblokken starte angrepet når som helst. Forsvarssjef Benny Gants uttalte 26. april: Israel blir ikke alene under den kommende krigen. Sannsynligvis betyr det at det foreligger koordinering mellom sunniblokken og Israel.

Farene ved å utsette Iran-problemet har lenge vært mange ganger større enn farene ved å gripe inn. Israel bør nå ikke vente stort lenger.

Svar

Bli med i debatten!

Skriv gjerne ditt synspunkt! Du må være registrert med fullt navn, og innlogget for å delta. Sett deg inn i retningslinjene. Brudd på dem kan føre til utestengning.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv kommentar
Kommentar #51

Njål Kristiansen

142 innlegg  19029 kommentarer

Publisert over 5 år siden

Jeg er full av tvil, Langesæter. Jeg vet ikke hvem som kommer først en gang.

Svar
Kommentar #52

Torstein Langesæter

177 innlegg  5570 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Njål Kristiansen. Gå til den siterte teksten.

Jeg er full av tvil, Langesæter

Svar
Kommentar #53

Njål Kristiansen

142 innlegg  19029 kommentarer

Publisert over 5 år siden

Hvis Obama gjenvelges i november håper jeg du legger ned den striden mot ham og om Bush tredje komme. Jeg synes du virkelig har presset den sitronen for hva den er verd, og hvis det amerikanske folk kan leve med at en president er født på Hawaii og at alle rettsinstanser har avvist konspirasjonsteorien, bør du kunne vise evne til å legge saken død. Det var litt fargerikt morsomt til å begynne med. Nå er det bare slitsomt.

Svar
Kommentar #54

Torstein Langesæter

177 innlegg  5570 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Njål Kristiansen. Gå til den siterte teksten.

Nå er det bare slitsomt.

Svar
Kommentar #55

Solveig A. Wahl

20 innlegg  2667 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Njål Kristiansen. Gå til den siterte teksten.

Solveig; Dette blir mellom oss, men mitt inntrykk av at Langesæther ikke er av denne verden forsterker seg for hver dag. Jeg tror jeg vet hvem jeg kommer til å møte

Jeg skal ikke fortelle det videre til noen, Njål :-)))

Svar
Kommentar #56

Petter Kvinlaug

190 innlegg  5346 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Njål Kristiansen. Gå til den siterte teksten.

Det var litt fargerikt morsomt til å begynne med. Nå er det bare slitsomt.

Jeg hører gjerne på hva Langesæter sier. Jeg synes det er spennende.

Når det er sagt har jeg mine tvil til at det er riktig men det er ikke noe problem for meg. Det er bare å vente til valget, så får vi se.

Mvh Petter

Svar
Kommentar #57

Torstein Langesæter

177 innlegg  5570 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Petter Kvinlaug. Gå til den siterte teksten.

Jeg synes det er spennende

Hei Petter

Slitsomt ?  :-

"A recent WND/Wenzel Poll from Wenzel Strategies showed that almost 40 percent of registered voters think the nation is facing a constitutional crisis because of a lack of documentation regarding Obama’s eligibility.

The scientific telephone survey, conducted March 10-13, has a margin of error of 3.72 percentage points."

http://www.wnd.com/2012/05/seeking-truth-costs-candidate-newspaper-endorsement/

Svar
Kommentar #58

Elisabeth Hoen

48 innlegg  2947 kommentarer

Publisert over 5 år siden

`... Og du kommer med bibelord og gud? Det blir i mine øyne rasisme!!` (Solveig til Langesæther)

Langesæther er høyt hevet over nyord (og konsekvenser) som `rasisme`, `vold` osv. Dette er ord som for ham ikke har noen betydning i form av at menneskene har dette iboende i seg - helt naturlig - og det er Gud som styrer menneskene. At Langsæther selv velger å tenke dommedag i forbindelse med Iran- Israel er imidlertid hans egen tolkning - det står intet om timingen i Bibelen. 

Dette er et godt eksempel på at Bibelen godt kan brukes til å spre både vold og rasisme. Jamfør innlegget `tolkninger og slutninger`.

Langsæther legger ved en link hvor noen har tatt det på seg å undersøke om hvorvidt Obama har en fødselsattest. Ja, for tenk at Obama snakker godt om homofile - det liker ikke Langsæther - så enhver mulighet for å sverte Obama - der har man ingen skrupler.

Der noen synes det er spennende så synes jeg det er farlig. Men når det gjelder religioner så har de fått en spesiell tillatelse til å være farlige. Det er mennesker (også de ikke-troende) som har gitt denne retten (utrolig nok). Det er skremmende.  

Svar
Kommentar #59

robert ommundsen

80 innlegg  4869 kommentarer

siden bush walkern

Publisert over 5 år siden

er antikrist trenger han kanskje drahjelp?han er ikke ond nok ennå.kanskje hvis han sang harry belafonte karaoke??

Svar
Kommentar #60

Torstein Langesæter

177 innlegg  5570 kommentarer

Publisert over 5 år siden

Langesæter er namnet ,takk.

Timingen på desse tinga ligg i desse 6000 åra som no sluttar år 2028.

http://bki.no/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1814

http://www.cephasministry.com/water/bible_believers_6000_years.html

Gud ga oss sabbaten (hebraisk: Shabbat), som en dag til hvile og fornyelse, en dag til å glede seg over Hans skaperverk og samle seg om Ham. Shabbat betyr: «å hvile». Hvor ofte i vårt travle liv tar vi tid til den nødvendige hvile? Tempoet i livet idag, er mye raskere enn det noen gang tidligere har vært. Vi sliter med stress, følelsen av ikke å strekke til osv. alle som én, ung eller gammel.... 
 
Sabbatens historie
Sabbaten var den første høytiden som ble skissert av Gud til Moses i 3.Mos 23.kapitel. Det var den første høytid som ble helligholdt av Gud selv, som vi kan se allerede i 1. Mosebok - og også den første som ble helligholdt av mennesket. Det skjedde til og med før åpenbaringen på Sinai berg, da de andre høytidene ble påbudt. Sabbaten er en tid for hvile og er et bilde på bruden (Guds folk) som hviler med brudgommen, Yeshua (Jesus).

http://alef.no/shabbat.htm

 Dette bildet er symbolsk og peker frem mot den endelige oppfyllelsen av sabbaten - den 1000 årige hvile som vi kjenner som tusenårsriket.
I den gamle, jødiske endetidslæren trodde de at tiden var en sjutusenårig periode, som begynte med skapelsen av himmel og jord i 1. Mosebok, og sluttet med det Messianske riket i årene 6000 - 7000 (Åp.21.). Tiden var, oppdelt i tre trinn på 2000 år hver.

Årene 1- 2000 (etter syndefallet), ble kalt TOHU eller adskillelsen.
Årene 2000 - 4000 ble kalt TORAH eller opplysning (etter at loven ble gitt)
Årene 4000 - 6000 ble kalt Y'MOT MASHIACH, Messias' dager (begynte ved Jesu DÅP  i det 4000. år).
Vi er fremdeles i denne tidsperiode.
I det 6000. år er det forventet at det Messianske riket skal komme, og det skal vare inntil år 7000. Da begynner OLAM HABA eller evigheten.

Før 1000-årsriket kjem inntreff desse profetiane som eg har sitert frå  td Sakarja .

Svar
Kommentar #61

Torstein Langesæter

177 innlegg  5570 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Elisabeth Hoen. Gå til den siterte teksten.

i forbindelse med Iran- Israel er imidlertid hans egen tolkning - det står intet om timingen i Bibelen

More than 60 nuclear experts at work building Iranian nuclear bomb

http://www.debka.com/article/21999/

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10053321

Ifølge rapporten intensiverer nå Iran arbeidet med å skape en atombombe.

http://dreamingofmoshiach.blogspot.com/2008/01/president-bushpresident-gog.html

"Kva vil skje mellom president Bush sitt andre og tredje besøk til Israel som gjer at USA-valet vert kansellert? Det står skrive i Zohar HaKadosh at Iran vil bomba USA og som svar vil USA gå til krig mot alle dei arabiske landa som er imot USA."

Svar
Kommentar #62

Per Einar Sønnesyn

352 innlegg  1671 kommentarer

Les litt meir i bibelsoga, Langesæter!!

Publisert over 5 år siden
Torstein Langesæter. Gå til den siterte teksten.

Du får repetera bibelsoga om korleis Gud let Israel innta det lova landet.

Bibelsoga kunde eg for 70 år sidan,- og sidan har eg

lese og lært eitt og anna i "Biblica Hebraica"  &&.

Men det kan synast som Langesæter kunde ha godt av

litt repetisjon av det profetane forkynte,

t.d. Volrath Vogt: Bibelsoge, s.68:

"Jeremia elska Herren og lydde han i alt;

men han kjende seg og som eitt med folket sitt.

Difor syrgde han når han laut forkynna at riket skulde leggjast øyde.

Jeremia bad inderleg til Herren for folket sitt,

men av di det ikkje vilde omvenda seg,

så kunne ikkje Gud gjera det han bad om.-"

Kan henda Langesæter skulde repetera litt sjølv??

Svar
Kommentar #63

Torstein Langesæter

177 innlegg  5570 kommentarer

Publisert over 5 år siden

Ja,det er viktig år repetera.

Kva gjorde Gud med desse folkeslaga som ikke ville innordna seg?

” han øydde ut sju folk i Kanaan og lét dei få landet deira til odel og eige”

Apgj 13,19

Bibelen fortel med i tydelege ord kva folkeslaga kjem til å gjera med nasjonen Israel på slutten.

Tilsynelatande vil dei lykkast før Gud grip inn.

Historien om Jeriko er gitt til lærdom for oss . No etter 6 dagar (6000 år) kjem den endelige siger.

http://www.youtube.com/watch?v=tRBw6Qs0R-w&list=PLC9E713D17018159D&index=7&feature=plcp

Morgonen etter stod Josva tidleg opp, og prestane tok Herrens kiste mellom seg.13 Dei sju prestane som bar kvar sitt horn, gjekk framføre kista og bles i horna alt i eitt. Dei væpna mennene gjekk føre dei, og dei som var attarst, fylgde etter Herrens kiste. Og heile tida ljoma horna.14 Dagen etter gjekk dei òg éin gong kring byen og vende så attende til leiren. Så gjorde dei i SEKS DAGAR.
15 DEN SJUANDE DAGEN stod dei opp med det same det tok til å dagast, og gjekk sju gonger kring byen. Dei bar seg like eins åt som før. Men den dagen gjekk dei sju gonger kring byen.16 Då prestane bles i horna den sjuande gongen, sa Josva til folket: «Ropa no! For Herren har gjeve dykk byen.17 Og byen og alt som er i han, skal vera bannlyst og høyra Herren til. Berre skjøkja Rahab og alle som er i huset hennar, skal få leva, fordi ho løynde dei mennene vi sende ut.18Akta dykk berre så de ikkje får hug på bannlyst gods og tek av det. For då legg de Israels-leiren under bann og fører han i ulukke. 19 Men alt sølvet og gullet og alle tinga av kopar og jern skal viast til Herren og koma i skattkammeret hans.» Josva 6

 

http://bki.net/6000/clip_image014.jpg

I  1000-årsriket må alle innordna seg Messias som styrer frå det bokstavlege Jerusalem.

A"lle som vert att av alle dei folkeslag som dreg imot Jerusalem, skal år etter år fara opp og bøya seg og tilbe Kongen, Herren, Allhærs Gud, og høgtida lauvhyttehelga.17Men om ei av ættene på jorda ikkje fer opp til Jerusalem og tilbed Kongen, Herren, Allhærs Gud, skal det ikkje koma regn over henne.18Og om egyptarætta ikkje fer opp og ikkje kjem, skal det heller ikkje koma regn over henne, men derimot den plaga Herren lèt koma over dei folkeslaga som ikkje fer opp og høgtidar lauvhyttehelga.19Dette skal vera straffa for egyptarane og alle dei folkeslag som ikkje fer opp og høgtidar lauvhyttehelga" Sakarja 14

Svar
Kommentar #64

Per Einar Sønnesyn

352 innlegg  1671 kommentarer

Repeter profetane, Langesæter!

Publisert over 5 år siden
Torstein Langesæter. Gå til den siterte teksten.

Ja,det er viktig år repetera.

Det er merkverdig korleis Langesæter glir unna,

og ikkje vågar å reflektera over profetane sine

åtvaringar og domsord!

Men idag finst det ikkje profetar som forkynner Guds vilje

for det forherda "demokratiske" Israel!

Svar
Kommentar #65

Torstein Langesæter

177 innlegg  5570 kommentarer

Publisert over 5 år siden

Heile historien til Guds Folk handlar og fråfall og gjenreising.

Då folket fall frå  straffa Gud dei med fangenskap og trengselstid.

Slik er det enno og den verste trengselstida kjem no med Antikrist sin brutale framferd mot nasjonen Israel.

http://christianbibletruth.com/Documents/I%20-%20Habakkuk%202.pdf

Heilt fram til Messias kjem med himmelens skyer til Oljeberget så er dette ein realitet.

I dag er det eit stort fråfall frå Guds lover blandt "dei utvalde" eller Guds utvalde Folk.

Du har nemnd nokon av desse syndene.(abort)

Fråfallet var stort  den tida Elia var profet og. Berre 7000 hadde ikkje bøygd kne for Baal.

Hadde Gud forkasta dei som sitt folk av den grunn ? På ingen måte.

Hosea 6 fortel på ein enkel måte historien etter Yeshua var her.

"Kom, lat oss venda om til Herren!
For han som REIV SUND, vil lækja oss;
han som SLO, vil binda om våre sår.
2 Han vekkjer oss til liv etter TO DAGAR,
den TREDJE DAGEN reiser han oss opp,
så vi kan LEVA FOR HANS ÅSYN.
3 Lat oss læra å kjenna Herren,
ja, jaga etter å kjenna han!
Han kjem like visst
som ljoset om morgonen.
Han kjem til oss som regnet,
lik vårregn som væter jorda"

http://www.youtube.com/watch?v=ZoB_2LpK_Hc&feature=relmfu

Svar
Kommentar #66

Solveig A. Wahl

20 innlegg  2667 kommentarer

Publisert over 5 år siden

’2 Eg vil samla alle folkeslaga til strid mot Jerusalem. Byen skal verta teken, husa plyndra og kvinnene tekne med vald. Halve byen skal førast bort i fangenskap, men resten av folket skal ikkje rydjast ut or byen.
3 Herren sjølv skal fara ut og strida mot desse folka som på stridens dag, den dagen han gjekk til kamp..
’ (Torstein #43)

Kjære Torstein, kunne jeg spørre deg om en tjeneste? Kunne du neste gang du ber til din gud, fortelle ham at"Peace is putting love into action" og at ”Kjærlighet er liv. Det betyr å være lys levende. Kjærlighet er aktiv omsorg for livet”Kan du si dette til din gud? Da vil Guddommen besinne seg og isteden for krig voldtekt av kvinnen plyndring av hus og av halve Jerusalems befolkningen kommer i fangeskap, inspirere menneskene til kreative livbevarende løsninger, slik at vi kan leve i fred med hverandre. Amen

Ha en god natt.

Svar
Kommentar #67

Torstein Langesæter

177 innlegg  5570 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Solveig A. Wahl. Gå til den siterte teksten.

isteden for krig voldtekt av kvinnen plyndring av hus og av halve Jerusalems befolkningen kommer i fangeskap

Du får snakka med dei som styrer Vesten om dei kan la vera å invadera Israel på slutten og IKKJE VOLDTA dei israelske kvinnene  og ikkje gjera som Hitler- å føra dei i konsentrasjonsleirar.

http://www.aztlan.net/iraqi_women_raped.htm

Me ser valdtekter i mange krigar.

Det er dette som er Harmageddon - nasjonen Israels kamp mot verdssamfunnet på slutten med USA i spissen og Norge som lydig undersott.

Svar
Kommentar #68

Solveig A. Wahl

20 innlegg  2667 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Torstein Langesæter. Gå til den siterte teksten.

Du får snakka med dei som styrer Vesten om dei kan la vera å invadera Israel på slutten og IKKJE VOLDTA dei israelske kvinnene

Nei, jeg snakker til deg og ba deg om å fortelle din krigerske gud om å opphøye seg til en ivaretakende, kjærlig Guddom  for hele menneskeheten ved å ta innover seg at "Peace is putting love into action" og at ”Kjærlighet er liv. Det betyr å være lys levende. Kjærlighet er aktiv omsorg for livet” Det er så lite jeg ber om.

Svar
Kommentar #69

Torstein Langesæter

177 innlegg  5570 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Solveig A. Wahl. Gå til den siterte teksten.

Kjærlighet er aktiv omsorg for livet” Det er så lite jeg ber om.

Då meiner du vel alt liv?

http://www.sokelys.com/sensurdagen.htm

Svar
Kommentar #70

Elisabeth Hoen

48 innlegg  2947 kommentarer

Publisert over 5 år siden

Langsæther. Namnet takk!

Faktisk så tar jeg det ikke så nøye om hvorledes jeg staver navnet ditt da du gjør noe mye verre enn meg. Jeg tar på meg den feilen, du tar på deg å framskynde en krig med dine skriverier som du mener ligger 15 år fram i tid. Skjønner du ikke at trusselen kommer fordi noen ville styre andres liv? Management by fear - kaller vi det. Men det er jo også en moderne innsikt som du selvfølgelig hever deg over.

Svar
Kommentar #71

Njål Kristiansen

142 innlegg  19029 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Torstein Langesæter. Gå til den siterte teksten.

More than 60 nuclear experts at work building Iranian nuclear bomb

http://www.debka.com/article/21999/

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10053321

Ifølge rapporten intensiverer nå Iran arbeidet med å skape en atombombe.

http://dreamingofmoshiach.blogspot.com/2008/01/president-bushpresident-gog.html

"Kva vil skje mellom president Bush sitt andre og tredje besøk til Israel som gjer at USA-valet vert kansellert? Det står skrive i Zohar HaKadosh at Iran vil bomba USA og som svar vil USA gå til krig mot alle dei arabiske landa som er imot USA."

Du bekymrer deg unødig Langesæter. Alle som har lest Heimskringla vet da at GWBush skal bli spist av en sverm californiske villpiggsvin av BIBELSKE dimensjoner. De skal snike seg inn på ranchen, passere alle sikkerhetskontroller og mens Laura er ute på kjøkkenet og henter mer te, vil W bli gnagd inn til beinet av svermen av californiske villpiggsvin.

"og slik det gjeng den mann som vitja................ Israel gong på gong utan fred at mekla.....eine gongen får så gå, are naudsynt tvil gjer grid. men trie gong skal inkje henda, førum slik han eten enda"

De californiske villpiggsvinene er beskrevet i Dinosaurenes Bibel, Dinos Bok 1, 35-50.

Kva Laura mælte då ho fekk sjå levningane av mann og hund malte seinare profeten Edward Munch fleire bilete av.

Svar
Kommentar #72

Torstein Langesæter

177 innlegg  5570 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Njål Kristiansen. Gå til den siterte teksten.

villpiggsvin av BIBELSKE dimensjoner.

"Men engelen sa til meg: «Kvifor undrar du deg? Eg skal fortelja deg løyndomen med kvinna og med dyret som ber henne og har sju hovud og ti horn. 8 Dyret (Antikrist)du såg, det var, men er ikkje, og det skal koma opp frå avgrunnen og gå sin undergang i møte. Og dei som bur på jorda, og som ikkje har fått namnet sitt skrive i livsens bok frå verda vart grunnlagd, dei skal undra seg når dei ser dyret (Antikrist) som var, men ikkje er, og endå skal koma. 9 Her trengst det vit og visdom.." Op 17

"..Dei sju hovuda er sju fjell, og på dei sit kvinna. Dei er òg sju kongar: 10 Fem av dei er falne, éin er no, og éin er enno ikkje komen, og når han kjem, skal han bli verande berre ei lita stund. 11 Dyret (Antikrist) som var, men ikkje er, det er sjølv den åttande, men like fullt ein av dei sju og går sin undergang i møte. 12 Dei ti horna du såg, er ti kongar som enno ikkje har fått kongerike, men saman med dyret (Antikrist) skal dei få kongsmakt i éin time. 13 Alle vil dei eitt og det same og gjev si makt og sin råderett til dyret. (Antikrist)” Op 17

George Walker Bush oppfyller alle kjenneteikna bibelen gjev .
Åp 17 er ikke noko unnatak.

I 2001 då terroraksjonen 911 skjedde levde det 5 avgåtte presidentar i USA.

Gerald Ford , Ronald Reagan , Jimmy Carter , George H.W. Bush og Bill Clinton.

George Walker Bush sat som president i 2001.

Legg merke til teksten.

” Dei er òg sju kongar: (presidentar) Fem av dei er falne , Gerald Ford , Ronald Reagan , Jimmy Carter , George H.W. Bush, og Bill Clinton éin er no, (George Walker Bush jr)

og éin er enno ikkje komen, (Barak Obama)

og når han kjem, skal han bli verande berre ei lita stund.

Dyret (George Walker Bush) som var , men ikkje er , det er sjølv den åttande, men like fullt ein av dei sju og går sin undergang i møte.” Op 17

Antikrist er den åttande i rekkja , men samtidig ein av dei 7.

George Bush styrte i to periodar før Obama kom til makta i 2008.

Obama er no avslørt i den siste granskingskomisjonen. Fødselsattesten han viste oss 27 april i 2011 er falskt.
Det er berre eit tidsspørsmål før han vert fullstendig avkledd.

http://obamareleaseyourrecords.blogspot.com/

Det Skrifta seier er at George Walker Bush igjen kjem tilbake til makta og heile jorda skal undra seg når dei ser George Bush igjen

http://bki.no/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3796

Svar
Kommentar #73

Rune Holt

8 innlegg  10562 kommentarer

Fire år

Publisert over 5 år siden
Torstein Langesæter. Gå til den siterte teksten.

skal han bli verande berre ei lita stund.

Er det bare ei lita stund..?

Svar
Kommentar #74

Njål Kristiansen

142 innlegg  19029 kommentarer

Publisert over 5 år siden

Evighetens perspektiv, Holt. Evigheten. ..... som dagen i dag er som tusen år..... tenk på alle de anledninger hvor livet virker litt kupert. Det er bare en overgang fra det ene til det andre. Guds tidsperspektiv er så langt at vi alle er å anse som døgnfluer i hans sammenheng. Litt godt egentlig, å vite at alt man ergrer seg og bekymrer seg over er så lite verd i den store sammenhengen. Virkelig noe av religionens mentalhygiene, bare riste av seg og si whatever....  gå videre uten å ta ting alt for hardt inn over seg hele tiden. Å se livet fra perspektivet om at man er støv er ganske virkningsfullt. Hvem gidder å ergre seg over en avglemt tannlegetime under slike perspektiver?

Takk Gud for humoren!:-)

Svar
Kommentar #75

Torstein Langesæter

177 innlegg  5570 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Rune Holt. Gå til den siterte teksten.

Er det bare ei lita stund..?

Det er det som vil visa seg no i haust/vinter.

.."og når han kjem, skal han halda seg berre ei LITA STUND.11Dyret som var og ikkje er, det er sjølv den åttande, men på same tid ein av dei sju og går sin undergang i møte...

...and when he cometh, he must continue a SHORT SPACE.
[11] And the beast that was, and is not, even he is the eighth, and is of the seven...

"Even so will I break the yoke of Nebuchadnezzar king of Babylon from the neck of all nations within the space of two full years" Jeremias 28

Poenget er at  nr 8 som er ein av dei 7. Han kjem tilbake etter at nummer 7 styrer ei kort stund.

Dette trur eg er GOG neBUSHadnezzar eller GeOrGe BUSH.

THE BRAMBLE BUSH KING

http://www.biblewatchman.com/bramble.htm

Dyret i Åp 13.

Svar

Siste innlegg

På sporet av nye religioner
av
Per Bjørnar Grande
rundt 13 timer siden / 138 visninger
0 kommentarer
Modige politikere, fins de?
av
Roald Øye
rundt 18 timer siden / 116 visninger
1 kommentarer
Her inne
av
Lise Knudsen
rundt 20 timer siden / 174 visninger
0 kommentarer
Tilbake til skolebenken
av
Hilde Mjøs
1 dag siden / 2008 visninger
0 kommentarer
Fornuftig mobilbruk
av
Vårt Land
2 dager siden / 108 visninger
0 kommentarer
Forglem meg ei
av
Håvard Nyhus
3 dager siden / 715 visninger
2 kommentarer
Les flere

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

På sporet av nye religioner
av
Per Bjørnar Grande
rundt 13 timer siden / 138 visninger
0 kommentarer
Modige politikere, fins de?
av
Roald Øye
rundt 18 timer siden / 116 visninger
1 kommentarer
Her inne
av
Lise Knudsen
rundt 20 timer siden / 174 visninger
0 kommentarer
Tilbake til skolebenken
av
Hilde Mjøs
1 dag siden / 2008 visninger
0 kommentarer
Fornuftig mobilbruk
av
Vårt Land
2 dager siden / 108 visninger
0 kommentarer
Forglem meg ei
av
Håvard Nyhus
3 dager siden / 715 visninger
2 kommentarer
Les flere

Siste kommentarer

Morten Christiansen kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
31 minutter siden / 2204 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Ole Hallesbys radiotale i 1953
31 minutter siden / 1702 visninger
Roald Øye kommenterte på
Modige politikere, fins de?
39 minutter siden / 116 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
rundt 2 timer siden / 2204 visninger
Hallvard Jørgensen kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 2 timer siden / 1656 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
rundt 3 timer siden / 2204 visninger
Christian Jebsen kommenterte på
Ole Hallesbys radiotale i 1953
rundt 4 timer siden / 1702 visninger
Rune Holt kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
rundt 4 timer siden / 2204 visninger
Rune Holt kommenterte på
Ole Hallesbys radiotale i 1953
rundt 4 timer siden / 1702 visninger
Rune Holt kommenterte på
Ole Hallesbys radiotale i 1953
rundt 5 timer siden / 1702 visninger
Sigurd Eikaas kommenterte på
Et gudsbilde og et perspektiv på forsoningen.
rundt 11 timer siden / 238 visninger
Sigurd Eikaas kommenterte på
Et gudsbilde og et perspektiv på forsoningen.
rundt 11 timer siden / 238 visninger
Les flere