Arild Holta

104    3886

Verdens største samling av forskning relatert til sosialmyndighetenes overgrep mot familier

Publisert: 29. apr 2012 / 679 visninger.

Arbeidet flere med meg driver, mot overgrep mot familiene, vokser og utvikler seg. I forskningsforumet på nettstedet jeg driver, er det nevnt kanskje nærmere 150 (153 debatter/tråder) forskningsprosjekt eller forskningsartikler som knuser barnevernets ideologi og påståtte faglighet. Her har undertegnede og flere samlet forskning i over seks år. Språket vi presenterer det i, er enkelt og folkelig slik at det ikke skal være for vanskelig.

Så langt jeg vet er det verdens største samling med forskning for familien og mot barnevernsovergrep.

Vi er ikke ferdig med å samle. Blant annet finnes det interessant antropologisk forskning som viser hvordan barnevern virker fra naturens side. Det skulle vi hatt mer av. Det nordiske barnevernet er stygt befengt med ideologi og motarbeider naturlig barnevern.

Det finnes vel større rene lenkesamlinger mot barnevernsovergrep, tror jeg. I forskningsforumet har vi imidlertid fokusert på å kommentere forskning og statistikk slik at du ser hvordan kunnskapen viser at barnevernet er skadelig for barn og voksne.

Selvsagt er det viktig også for barnevernets ansatte å lese om hvordan det de driver med er samfunnsskadelig. En del av disse har jo en naiv-, og, av og til, dogmatisk tro på det de driver med. Dette ser vi gir utslag i den propaganda vi finner i media og i offentlige publikasjoner. Den forsknings- og faktabaserte fagligheten er imidlertid noe helt annet enn den virkelighetsopplevelse barnefjernere har. I god forskning kan de få seg en effektiv realitetsorientering. Om de da ikke er håpløst dogmatisk fastlåste virkelighetsfornektere. Jeg blir av og til informert om barnevernere som slutter i barnevernet etter å ha møtt forskning på f.eks resultatene av det de driver med.

Tonen i kommentarene våre må ses i forhold til at vi beviser at barnevernet driver med systematiske overgrep mot familiene. Det er lov å være sint overfor overgrep! Selv om vi bor i Norge. Erstatningene til barnevernsofre har for lenge siden passert milliarden. Helt uten at foreldre, søsken og besteforeldre har fått erstatninger. Heller ikke alle barn som opplever traumen å se sine venner fortvilt forsvinne inn i barnevernssystemet får erstatninger. De kan leve i frykt for å bli tatt fra foreldrene resten av sin barndom. Det finnes ingen korrigering i stat og kommune basert på de mange avsløringer, erstatninger, menneskerettighetsdommer, FN-kritikk etc.

Vi har samlet forskningen for at DU skal bruke det mot storsamfunnets ødeleggelser av familier.

 

 

 

 

 

(PS: Unnlot å legge ved lenke da jeg ikke vet hvordan moderatorene vil reagere. Selv om jeg ser man lenker til andre nettsteder med innhold som ikke aksepteres på Verdidebatt. Tidligere ble jeg f.eks nektet lenker på Wikipedia og enkelte andre nettsted, selv om Wikipedia og de fleste ikke lengre hindrer slikt. Velger likevel å være forsiktig på nettsted med uforutsigbar moderering.)

 

Legger ved lenke til artikkel av tidligere redaktør på Forskning.no, Erik Tunstad. Til ettertanke og illustrasjon av litt av dogmatismen vi møter. En problemstilling har flere mulige årsaker, men "systemet", rettsvesenet og de sosiale myndigheter har grepet EN gruppes tolkning som sannheten, uten at det er sikkert bevist. Som en internasjonal parallell til problematikken i Hjernevask. Det grusomme resultatet er at flere tusen internasjonalt er fengslet for drap eller har mister sine barn.

Ristet i hjel eller falt ned?
http://morgenbladet.no/spaltister/2010/ny_spalte_forskningsfronten_0

 

 

Svar

Bli med i debatten!

Skriv gjerne ditt synspunkt! Du må være registrert med fullt navn, og innlogget for å delta. Sett deg inn i retningslinjene. Brudd på dem kan føre til utestengning.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv kommentar

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Lukas F. Olsnes-Lea kommenterte på
Å filme eit nasjonalt traume
8 minutter siden / 417 visninger
Robin Tande kommenterte på
Å filme eit nasjonalt traume
rundt 1 time siden / 417 visninger
Torunn Arntsen Sajjad kommenterte på
Politikk og søskenbarnekteskap
rundt 1 time siden / 80 visninger
Erlend Torp kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 2 timer siden / 3577 visninger
Randi TunIi kommenterte på
Mirakler som skjer i dag. De skal forkynnes
rundt 2 timer siden / 83 visninger
Tore Olsen kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 2 timer siden / 3577 visninger
Åge Kvangarsnes kommenterte på
Et gudsbilde og et perspektiv på forsoningen.
rundt 2 timer siden / 492 visninger
Åge Kvangarsnes kommenterte på
Et gudsbilde og et perspektiv på forsoningen.
rundt 2 timer siden / 492 visninger
Gjermund Frøland kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 2 timer siden / 3577 visninger
Sigurd Eikaas kommenterte på
Et gudsbilde og et perspektiv på forsoningen.
rundt 2 timer siden / 492 visninger
Bjørn Blokhus kommenterte på
Glimt fra den sosialetiske vekkelsen
rundt 3 timer siden / 141 visninger
Gjermund Frøland kommenterte på
Glad i seg selv som lesbisk, på kristen folkehøgskole
rundt 3 timer siden / 392 visninger
Les flere