Verdidebatt

Har du smakt at Herren er god ?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hei

På hvilken måte har du hatt din opplevelse med Herren ? Har du sett Han,  Har du allerede drukket av Hans kilder, opplevd helbredelse. Kansje du har hatt et syn ? ja noen har ikke opplevd noen ting, men allikavel så tror de, Ja det står salige er de som ikke har sett men alikavel tror, uansett om vi har opplevd heller ikke så styrker vi troen på på å lese Guds ord, heller høre Guds ord.

mine opplevelse med Herren er mange, fra enkle ting til sterkere ting. Han har vært tålmodig og nådefull på min reise, helt ufortjent sto Han med åpne armer og tok i mot meg, en fortapt sønn som vendte hjem i fra sin egen vilje. Når Han tilbydde hjelp sa jeg ja. et steg i tro på at Han skulle forløse meg.  Husker utalsen fra en av mine beste kompiser sa, for Han var like hekte som meg på spill. Jeg tror ikke på deg at du har sluttet å spille for jeg vet hvor gal du var.99.9% som har vert spillegal like lenge som du. Du greier ikke å slutte, men jeg sa det var ikke meg med Gud, som rørte ved mitt hjerte, tok vekk lysten på dette, det var en opplevelse å våkne dagen etterpå. når man bruker 10 til 12 timer hver dag med spill i 30 år så sier det seg selv at hverdagen ble forandret. Det var en tommhet som jeg aldri før hadde opplevd, men Gud sa begynn å lovsynge meg for å fylle ditt tomrom. og det ble resepten på gleden i mitt liv.

Jeg hadde å  en episode som skjedde for en stund siden, jeg kom kjørende i rimelig stor fart, og i mot meg komm liten spurv i som traff fronten min, og ble slengt bakover et par  hundre meter, jeg ble i fra meg, og stoppet bilen. og gikk så for å finne fuglen. der langt borte lå han vridd i asfalten. Jeg løftet den opp og sa kjære Gud, i det jeg sa det åpnet han øynen sine og reiste seg opp og så på meg , og fløy sin vei, og jeg tenkte med meg selv, hvis du Gud bryr deg om en liten spurv hvor mye mer bryr du deg ikke om oss.. så Kjærligheten til Gud er så stor til oss, At Gud strekker seg så langt med sin tålmodighet og kjærliget er en trgghetfor oss.  Han venter på deg som både har sovnet og som ikke er frelst.

Jeg har også sett Jesus i et syn, der vi står foran himmelens porter. Foran porten var det en brønn som Jesus sto ved siden av. vi var klare til å gå inn til Himmelen jeg og min frue. Porten som var smal men dørene var høye, og murene rundt porten var høye. Dette var et sterkt bilde for meg, jeg var våken da et filmlerret rullet ned foran mine øyne. Men det triste var da jeg skulle gå inn til Himelen så snudde jeg meg, og så at bak meg var det en glass vegg som vi kunne se igjennom, der stor det en hel haug av mennesker som ville inn, også deler av min familie, Jeg spurte Jesus om jeg kunne få bytte med dem for jeg hadde opplevd så mye med han allerede, at de også kunne kjenne din kjærlighet. tror det handlet om å gi av seg selv til andre. Å vere andres tjenere. jeg strigråt da jeg våknet til meg selv.

Har opplevd mye med Jesus, vet at Han er virkelig, og vil bare ha mer av Han.

I 1. Pet. 2,2-3 står det: "Som nyfødte barn må dere lengte etter den uforfalskede, åndelige melk, for at dere ved den kan vokse til frelse, så sant dere har smakt at Herren er god."

Så vil jeg spørre deg Har du smakt at Herren er god? Vær helt ærlig med deg selv og tenk etter. Hvis du ikke har smakt det, så søk det av hele ditt hjerte!! Hvis du har smakt det, så kan du være enig med meg i at det snur opp ned på livet. Innstillingen til Gud og alt som har med Ham å gjøre blir helt annerledes.
Jeg har fått lov til å smake at Herren er god. Hvorfor? Fordi jeg turde å komme til Ham akkurat som jeg var  full av synd, feil og mangler  og si Her har du meg, Gud. Jeg er ikke bedre, men jeg ønsker å høre deg til, og jeg vil at du skal komme inn i livet mitt.

Det holdt ikke å komme én gang. Nei, som mennesker er vi så svake at vi lett kommer bort fra Gud igjen. Men jeg turde å komme til Gud igjen, og igjen og igjen, og lengselen etter å få mer av Ham har vokst seg sterkere og sterkere. Selv om det mangler svært mye enda, har Gud litt etter litt forvandlet bundethet til frihet, tvil til tro, forknytthet til åpenhet og frimodighet, løgn til sannhet, og ikke minst har Han forvandlet et dårlig selvbilde til tro på at jeg er uendelig mye verd i Guds øyne. Dette er ting som ikke er spesielle for meg. ALLE som kommer til Gud kan få oppleve det. Gud ønsker å vise oss at Han er god! Og når vi oppdager det, lengter vi etter mer, ja vi lengter "etter den uforfalskede, åndelige melk, for at vi ved den kan vokse til frelse!

OM VI SVIKTER SÅ SVIKTER IKKE GUD

Men det er lett å gå seg vill.mange tar til seg av en falsk åndelig melk, men merker ikke at de drikker av den urene kilden som gir død, og ikke liv.hvor lenge skal man vandre før man kommer til seg selv. slik som den fortapte sønnen. man må begynne å ta Guds ord på alvor. Når Gud kaller så må man springe til Kilden som gir deg det evige liv, ikke vent om du har vert borte fra Gud eller føler deg veldig syndig fordi du ikke greier å kvitte deg av med synden ta steget i tro. for det kan være for sent neste gang. Lytt til hans stemme. og du vil høre Hans røst du kan ikke ta feil , og det er aldri for sent og snu.

Det er lett å gå seg vill i denne åndelige jungelen.

MVH

Rune

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt