Rune Staven

401    12014

Har du smakt at Herren er god ?

Publisert: 27. apr 2012 / 587 visninger.

Hei

 

 

 På hvilken måte har du hatt din opplevelse med Herren ? Har du sett Han,  Har du allerede drukket av Hans kilder, opplevd helbredelse. Kansje du har hatt et syn ? ja noen har ikke opplevd noen ting, men allikavel så tror de, Ja det står salige er de som ikke har sett men alikavel tror, uansett om vi har opplevd heller ikke så styrker vi troen på på å lese Guds ord, heller høre Guds ord.

mine opplevelse med Herren er mange, fra enkle ting til sterkere ting. Han har vært tålmodig og nådefull på min reise, helt ufortjent sto Han med åpne armer og tok i mot meg, en fortapt sønn som vendte hjem i fra sin egen vilje. Når Han tilbydde hjelp sa jeg ja. et steg i tro på at Han skulle forløse meg.  Husker utalsen fra en av mine beste kompiser sa, for Han var like hekte som meg på spill. Jeg tror ikke på deg at du har sluttet å spille for jeg vet hvor gal du var.99.9% som har vert spillegal like lenge som du. Du greier ikke å slutte, men jeg sa det var ikke meg med Gud, som rørte ved mitt hjerte, tok vekk lysten på dette, det var en opplevelse å våkne dagen etterpå. når man bruker 10 til 12 timer hver dag med spill i 30 år så sier det seg selv at hverdagen ble forandret. Det var en tommhet som jeg aldri før hadde opplevd, men Gud sa begynn å lovsynge meg for å fylle ditt tomrom. og det ble resepten på gleden i mitt liv.

Jeg hadde å  en episode som skjedde for en stund siden, jeg kom kjørende i rimelig stor fart, og i mot meg komm liten spurv i som traff fronten min, og ble slengt bakover et par  hundre meter, jeg ble i fra meg, og stoppet bilen. og gikk så for å finne fuglen. der langt borte lå han vridd i asfalten. Jeg løftet den opp og sa kjære Gud, i det jeg sa det åpnet han øynen sine og reiste seg opp og så på meg , og fløy sin vei, og jeg tenkte med meg selv, hvis du Gud bryr deg om en liten spurv hvor mye mer bryr du deg ikke om oss.. så Kjærligheten til Gud er så stor til oss, At Gud strekker seg så langt med sin tålmodighet og kjærliget er en trgghetfor oss.  Han venter på deg som både har sovnet og som ikke er frelst.

 

Jeg har også sett Jesus i et syn, der vi står foran himmelens porter. Foran porten var det en brønn som Jesus sto ved siden av. vi var klare til å gå inn til Himmelen jeg og min frue. Porten som var smal men dørene var høye, og murene rundt porten var høye. Dette var et sterkt bilde for meg, jeg var våken da et filmlerret rullet ned foran mine øyne. Men det triste var da jeg skulle gå inn til Himelen så snudde jeg meg, og så at bak meg var det en glass vegg som vi kunne se igjennom, der stor det en hel haug av mennesker som ville inn, også deler av min familie, Jeg spurte Jesus om jeg kunne få bytte med dem for jeg hadde opplevd så mye med han allerede, at de også kunne kjenne din kjærlighet. tror det handlet om å gi av seg selv til andre. Å vere andres tjenere. jeg strigråt da jeg våknet til meg selv.

 

Har opplevd mye med Jesus, vet at Han er virkelig, og vil bare ha mer av Han.

I 1. Pet. 2,2-3 står det: ”Som nyfødte barn må dere lengte etter den uforfalskede, åndelige melk, for at dere ved den kan vokse til frelse, så sant dere har smakt at Herren er god.”

Så vil jeg spørre deg Har du smakt at Herren er god? Vær helt ærlig med deg selv og tenk etter. Hvis du ikke har smakt det, så søk det av hele ditt hjerte!! Hvis du har smakt det, så kan du være enig med meg i at det snur opp ned på livet. Innstillingen til Gud og alt som har med Ham å gjøre blir helt annerledes.
Jeg har fått lov til å smake at Herren er god. Hvorfor? Fordi jeg turde å komme til Ham akkurat som jeg var  full av synd, feil og mangler  og si Her har du meg, Gud. Jeg er ikke bedre, men jeg ønsker å høre deg til, og jeg vil at du skal komme inn i livet mitt.

Det holdt ikke å komme én gang. Nei, som mennesker er vi så svake at vi lett kommer bort fra Gud igjen. Men jeg turde å komme til Gud igjen, og igjen og igjen, og lengselen etter å få mer av Ham har vokst seg sterkere og sterkere. Selv om det mangler svært mye enda, har Gud litt etter litt forvandlet bundethet til frihet, tvil til tro, forknytthet til åpenhet og frimodighet, løgn til sannhet, og ikke minst har Han forvandlet et dårlig selvbilde til tro på at jeg er uendelig mye verd i Guds øyne. Dette er ting som ikke er spesielle for meg. ALLE som kommer til Gud kan få oppleve det. Gud ønsker å vise oss at Han er god! Og når vi oppdager det, lengter vi etter mer, ja vi lengter ”etter den uforfalskede, åndelige melk, for at vi ved den kan vokse til frelse!

OM VI SVIKTER SÅ SVIKTER IKKE GUD

 

Men det er lett å gå seg vill.mange tar til seg av en falsk åndelig melk, men merker ikke at de drikker av den urene kilden som gir død, og ikke liv.hvor lenge skal man vandre før man kommer til seg selv. slik som den fortapte sønnen. man må begynne å ta Guds ord på alvor. Når Gud kaller så må man springe til Kilden som gir deg det evige liv, ikke vent om du har vert borte fra Gud eller føler deg veldig syndig fordi du ikke greier å kvitte deg av med synden ta steget i tro. for det kan være for sent neste gang. Lytt til hans stemme. og du vil høre Hans røst du kan ikke ta feil , og det er aldri for sent og snu.

 

Det er lett å gå seg vill i denne åndelige jungelen.

 

 

MVH

Rune

 

 

 

Svar

Bli med i debatten!

Skriv gjerne ditt synspunkt! Du må være registrert med fullt navn, og innlogget for å delta. Sett deg inn i retningslinjene. Brudd på dem kan føre til utestengning.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv kommentar
Kommentar #1

Svein Nyborg

86 innlegg  4514 kommentarer

Ja.

Publisert over 5 år siden
Rune Staven. Gå til den siterte teksten.

Det er lett å gå seg vill i denne åndelige jungelen.

Håper du finner ut av det :-) (det kan lønne seg å sage ned noen tankebygninger for å finne veien ut).

Svar
Kommentar #2

Rune Staven

401 innlegg  12014 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Svein Nyborg. Gå til den siterte teksten.

Håper du finner ut av det :-) (det kan lønne seg å sage ned noen tankebygninger for å finne veien ut).

Hei Svein

 

 

 

Den som hører Herrens røst kjenner den igjen og følger den. Du vet sauene hører sin Herres røst når Han kaller,men mangE vil ikke høre Herrens røst. De får ikke kjenne at Herren er god.

 DE GÅR SINE EGNE VEIER SLIK DE VIL.

 

 

mvh

Rune

Svar
Kommentar #3

Rune Staven

401 innlegg  12014 kommentarer

Publisert over 5 år siden

Hei

 

 

 

Det var ikke mange som ar smakt at herren er god. Man kan dele opplevelser med verandre for vi har ver vår opplevelse Med Jesus. Det Hadde vert inntrisant å vite hva andre har opplevd. vitnesbrd er oppbyggende for alle. ikke vær sjenerte.

Jeg har en opplevelse til jeg gjerne vil dele med dere, en god venn mistet et søsken, tok selvmord, men lå i koma i noen dager, man fikk delt vitnet selv om man lå i koma, håpte på at ordet nådde hjertet. man viste ikke om vedkommende hadde blitt frelst, I uke etter pesrsonens død, fikk jeg en drøm en drøm som var like levende som om jeg skulle vært til stede selv. Denne personen som døde kom til meg, og sa kom bli med meg og se hvor fint jeg har fått det, tok meg med til hImmelen. der fikk jeg se underfulle ting, denne personen kom til en plass som var god og tryggt, gjorde mange aktiviteter som den personen ikke gjorde før. Da jeg våknet viste jeg at personen hadde kommet til himmelen jeg sa det til min venn, reaksjonen var anderledes en jeg trodde hvorfor fikk ikke jeg denne drømmen. jeg vet ikke sa jeg men tror vennen min fikk fred. en fin opplevelse der Gud bruker drømmer til å fortelle oss om andres tilstander slik at vi kan å fred :)

Jeg kan gjerne dele flere opplevelser;) synes det er godt å dele.

 

 

MVH

Rune

Svar
Kommentar #4

Svein Nyborg

86 innlegg  4514 kommentarer

En sau

Publisert over 5 år siden
Rune Staven. Gå til den siterte teksten.

DE GÅR SINE EGNE VEIER SLIK DE VIL.

går etter maten.

Svar
Kommentar #5

Rune Staven

401 innlegg  12014 kommentarer

Hei. Svein. En sau kan gå seg vil, selv etter å ha smakt Guds godhet slik jeg gjorde. Men kom til meg selv når Han kalte på meg. løgnen far har også en stemme.husk det. Mvh Rune

Publisert over 5 år siden
Svar
Kommentar #6

per strømme johnsen

11 innlegg  772 kommentarer

Om noen svikter

Publisert over 5 år siden

Om jeg sier at her selvforhærliger du deg selv, så får jeg motbør fra halve kristen norge.

Men betyr det da (at du har mange bak deg), at du ikke gjør det?(skryter)

jeg hadde også et behov for å eksponere mine opplevelser, for å mette mitt behov, for å evangelisere. Mit spørsmål ble, kan dette hjelpe andre fri?

hvorfor tar jeg på meg dette "kors", og skriver dette i all offentlighet? for å være stygg med deg?, eller fordi jeg mener det jeg skriver? hva hjelper deg deg, om det er "sanheten" jeg her skriver?       nå "er" det ikke sanheten. det er bare "min" sanhet.

du velger å være personlig i det du skriver. "tåler" du, at andre er personlige tilbake?

jeg har undret meg  det siste, hvorfor det harvøri tomt på skrivefronten, hos meg selv. i dag fant jeg det ut... jeg har fått meg en venn.

jeg har lurt på hvorfor livet har blit så sprudlende, enda våren er 12 timers dag for meg. når trettheten tar over for tunge øyelokk, har der ikke vøri ett skrevet ord i min data, men tilfredsheten har vøri full.

kan det være at en venn, kan erstatte Jesus? at denne vennen, erstatter "all" teologi? at sammen med "vennen" din, blir du mer og mer lik Jesus. du blir som han.

om en gammel vekts eneste funksjon i dag, er å holde oppe en blomsteroppsats, har vekte da mistet sin funksjon? eller er det nokk at den hele tiden viser oppsatsen nåværende vekt?

hvordan kan min smak av Herren, bedømmes av deg, eller andre?

om du får være en vekt, kan jeg få være en pottit skreller? de virker som de ikke har noen fellestrekk/likheter , men det fungerer jo hver for seg?

Svar
Kommentar #7

Kjell Bjørn Veland

67 innlegg  2817 kommentarer

Publisert over 5 år siden
per strømme johnsen. Gå til den siterte teksten.

Om jeg sier at her selvforhærliger du deg selv, så får jeg motbør fra halve kristen norge.

Men betyr det da (at du har mange bak deg), at du ikke gjør det?(skryter)

jeg hadde også et behov for å eksponere mine opplevelser, for å mette mitt behov, for å evangelisere. Mit spørsmål ble, kan dette hjelpe andre fri?

hvorfor tar jeg på meg dette "kors", og skriver dette i all offentlighet? for å være stygg med deg?, eller fordi jeg mener det jeg skriver? hva hjelper deg deg, om det er "sanheten" jeg her skriver?

Ef 2,10 For vi er Hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud har gjort ferdige på forhånd, for at vi skulle vandre i dem.

 

Å leve som en kristen er å se på Jesus!

Vi har alt i Jesus og dette tilegner vi oss ved å se og høre hans ord!

Vi som mennesker søker ikke Jesus men det er han som søker oss.

Det er heller ikke noe som tilsier at dette skulle bli annerledes etter vår omvendelse og tro på den Herre Jesus Kristus!

Alt av bare Nåde!

Svar
Kommentar #8

Rune Staven

401 innlegg  12014 kommentarer

Publisert over 5 år siden
per strømme johnsen. Gå til den siterte teksten.

Om jeg sier at her selvforhærliger du deg selv, så får jeg motbør fra halve kristen norge.

Men betyr det da (at du har mange bak deg), at du ikke gjør det?(skryter)

jeg hadde også et behov for å eksponere mine opplevelser, for å mette mitt behov, for å evangelisere. Mit spørsmål ble, kan dette hjelpe andre fri?

hvorfor tar jeg på meg dette "kors", og skriver dette i all offentlighet? for å være stygg med deg?, eller fordi jeg mener det jeg skriver? hva hjelper deg deg, om det er "sanheten" jeg her skriver?

Hei Peren

 

 

 

Taker for din oppriktige ærlige tilbake mld. vi mennesker er veldig ulike, på hver vår måte. Det å dele opplevelser fra min side er  for å vise at Gud er god og en kjærlig, en Far som bryr seg, og som vet hvem hver enkelt av oss er. Han har til og med kontrol på hvor mange hårstrå vi har på hodet:)

Vi er ikke så flink til å dele opplevelser, eller vitnesbyrd med verandre, for der ligger det mange skjulte skatter som skulle ha kommet fram i lyset, slik at vi andre kunne smake gleden i andres opplevelser,med Gud. Gud er både streng og God bvet, men Han vil alltid det beste for oss.

 

Jeg har vert på dette forumet i en tid no, og jeg har opplevd motbør her på Vd, men også oppmuntring, og det gleder meg, men ikke alle er enige med verandre, men man lærer verandre å kjenne på en måte, ikke på det fysiske planet, men på det mentale planet. Jeg har hatt godt av dette selv om i tider har vært vind i seilene. men synes jeg etter hvert har blitt mere kjent med deg Peren, du virker som en fornuftig og ærlig mann. som vil det gode, du ser også snill ut. Selv om vi er uenine om en del ting så respektere vi dette. har jeg en følelse for.

 

Venner er en skjelden vare i dag, da mener jeg en en venn som du kan stole blindt på. Min beste venn er min Kone, der man kan dele alt , og slik er det med Vår far også Han kan vi dele vårt innerste med, Han kjenner vårt hjerte mer enn det vi gjør selv. Han vet hva vi trenger til hver tid. en Far som ønsker å gi. Hvis vi er villige til å ta i mot. men ofte er vi stae og vil klare oss selv, egoistisk kan man gjerne si. Jeg slipper ikke unna det stemplet jeg heller. men jeg prøer å søke Guds rike og hans rettferdighet,.

 

Jeg synes godt at vi kan dele opplevelser med verandre privat eller det man har sett, det er ikke for å opphøye meg selv at jeg skriver om mine opplevelse, jeg vil at andre skal se Herrens Godhet, vi har alt og takke Han for. ingenting har kommet av seg selv.

 

Håper denne vennen som du har funnet kan bidra med noe som kan glede deg på det åndelige planet. setter pris på deg Peren.

 

 

Gud velsigne deg

 

MVH

Rune

Svar
Kommentar #9

Rune Staven

401 innlegg  12014 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Kjell Bjørn Veland. Gå til den siterte teksten.

Det er heller ikke noe som tilsier at dette skulle bli annerledes etter vår omvendelse og tro på den Herre Jesus Kristus!

Alt av bare Nåde!

Hei Kjell

 

 

Alt er av nåde:) Det er jeg veldig glad for, Uten Guds nåde hadde vi ikke kunne leve. Vi blir fornyet i sinn og tanker hver dag. hvis man ønsker forandring i hjertet så søker man Guds kjærlighet.

 

Gud velsigne deg Kjell

 

mvh

Rune

Svar
Kommentar #10

per strømme johnsen

11 innlegg  772 kommentarer

bak fram

Publisert over 5 år siden
Rune Staven. Gå til den siterte teksten.

ingenting har kommet av seg selv.

en venn ja, han kan mette mange behov.

i svaret ditt viser du at du ikke så et angrep. dette manglet du i ett tidligere innlegg. "så ingenting kommer av seg selv", og du ser, som jeg, at debatt, samtaler "forandrer" oss?

det er "lett" å gi Gud æren for ting andre formidler til deg. også  for ting  andre, som faktisk "ikke"  etter din mening, er på "guds" side formidler. 

det at det faktisk er "din fiende" som forandrer deg mest, burde for en kristen være en vekker. så en venn, må også være din fiende, for at du/dere skal forandres i samvær med hverandre. en/noen som oftest er enig med deg, er kjekk å ha som heiagjeng. men "min" venn, er en umulius. kontrastene blir så store, at der blir nødt til og komme korigeringe, ene eller andre veien.

min oppvåkning kom, da jeg stod på andre siden av glassveggen. der de ssom dømmer andre har faste plasser. mine 10 søsken, stod på andre siden, og alle var like forbauset som meg, over at rollene var byttet om. det ble en tankevekker. er taknemlig for at de fleste kom ut til meg. er det kjærlighet? hva har /hadde de smakt, som gjorde at de kom ut? fikk et nytt syn på mine søsken etter dette.

Svar
Kommentar #11

per strømme johnsen

11 innlegg  772 kommentarer

se noen

Publisert over 5 år siden
Kjell Bjørn Veland. Gå til den siterte teksten.

Å leve som en kristen er å se på Jesus!

da vil ikke jeg være kristen. jeg ser han jo ikke.

men bli som ham, digg.

om en klatrer opp på vekten, etter at en gjorde en god gjerning, ser en at vekten er den samme. en gav ikke av seg selv?

min første jobb, var på et fargeri, og der kunne en veie den største. men den tyngste, var ikke den største. de fleste var ganske små, i åndelig målestokk.

men her en dag, kom en gammel kolega bort til meg, han hadde spurt etter meg hoss mange, og der hadde vi kontakten klikk. hvet ikke om han var/er frelst, men han nådde inn til det dypeste. jeg hvet ikke hva som skjedde, men det var som beskrevet om den fortapte sønnen, da han så ham langt borte, da ble gleden utøst.

jeg undres om dette er å se på jesus, eller bli som ham.

Svar
Kommentar #12

Rune Staven

401 innlegg  12014 kommentarer

Publisert over 5 år siden
per strømme johnsen. Gå til den siterte teksten.

svaret ditt viser du at du ikke så et angrep. dette manglet du i ett tidligere innlegg. "så ingenting kommer av seg selv", og du ser, som jeg, at debatt, samtaler "forandrer" oss?

det er "lett" å gi Gud æren for ting andre formidler til deg. også

Hei Peren

 

 

Det handler mest om medmeneskelighet, respekt. og ydmykhet, men samtidlig så kan man forsvare sannheten med nebb og klør. og det går ikke på personen, men på personens lære. det er å skille person og lære. Det tror jeg Jesus også gjorde. når Han angrep de med Guds ord, Han avepnet deres lære med Guds ord. likedan gjorde Han det mot Satan også når Han ble fristet. så jeg er den samme som før men jeg lærer på veien som du ser. som du sa tidligere, listitig som en slange og troskyldig som en due. :)

Hvem er våre søsken i troen ? Hvem kan man stole på ? Hvem er vår fiende ? Hvem sår ut giften ? løgnereren gjør det. Hvordan avsløre vi løgnereren. Jo med lys og sannhet i fra Guds ord.

Du vet hva jeg representerer, og og jeg vet hva du representerer. men vi godtar verandre som mennesker, og det er viktig opp i alt dette. Gud skal ha all ære for mit liv. intet er jeg uten Ham. Intet er ingen uten Ham som skapte oss. Han tente lyset i vår sjel slik at det ble liv. vi ble levende skapninger, vi ble tenkende skapninger med føleser og smak. uten Ham var vi til støv.

 

 

MVH

Rune

 

Svar
Kommentar #13

Kjell Bjørn Veland

67 innlegg  2817 kommentarer

synd!

Publisert over 5 år siden
per strømme johnsen. Gå til den siterte teksten.

jeg undres om dette er å se på jesus, eller bli som ham.

Du må se Jesus i forhold til din synd.

Svar
Kommentar #14

per strømme johnsen

11 innlegg  772 kommentarer

synd

Publisert over 5 år siden
Kjell Bjørn Veland. Gå til den siterte teksten.

Du må se Jesus i forhold til din synd.

hvor kom den fra?

kjen og smak at herren er god. hva har det med min synd å gjøre?

når han ber, far, at de må bli ett, slik vi er ett, at de blir ett i oss. er ikke det å smake og kjenne? hva må en gjøre i tileg? har han ikke tatt bort "all" synd? og dermed også "min"?

men om opplevelser er bevis på at en har smakt og kjent Herren, har da den som opplever mirakler, uten å være frelst, smakt og kjent at Herren er god?

eller kunne også en opplevelse sammen med en gammel kolege, være frø, åndelige, som når de får god jord å gro i , bære seksti foll, hundre fold?  frø en når de er blitt korn, kan smakes, spises.

eller er det spesifike beskrevne opplevelser, som kvalifiserer til , smak og kjenn?

Svar
Kommentar #15

per strømme johnsen

11 innlegg  772 kommentarer

hvem representerer du

Publisert over 5 år siden
Rune Staven. Gå til den siterte teksten.

Du vet hva jeg representerer, og og jeg vet hva du representerer.

Gud, eller deg selv?

to vesentlige forskjeller.

om du representerer deg selv, kan jeg komunisere med deg.

om du representerer Gud, hvordan kan vi da respektere hverandre? elsker du meg som Gud? er "du" min Far? når jeg møter deg, opplever jeg da Gud?

den barmhjertige samritan bøyer seg ned til, gir av sitt for å hjelpe , Jesus strekker seg enda dypere, han går under, gir sitt liv. å representere Gud, krever at vi gir vårt liv? eller er det nokk at en annen har gjordt det?

om du skal representerer Ham, må du da ikke være som Ham?

så når du representerer Ham, og jeg representerer Meg, hvem av oss er nermest Ham?

om du er ett med Ham, lik Ham, hvorfor opplever ikke de rundt deg Jesus i deg?

om de rundt deg, ikke opplever Jesus i deg, at du er blitt som Ham, er det da ikke bedre at du representerer deg selv? da tar du bort litt forvirring, fra de andres tanker, de som ser at du, sier at du er/representerer Ham.

Svar
Kommentar #16

Rune Staven

401 innlegg  12014 kommentarer

Publisert over 5 år siden
per strømme johnsen. Gå til den siterte teksten.

Gud, eller deg selv?

to vesentlige forskjeller.

om du representerer deg selv, kan jeg komunisere med deg.

om du representerer Gud, hvordan kan vi da respektere hverandre? elsker du meg som Gud? er "du" min Far? når jeg møter deg, opplever jeg da Gud?

den barmhjertige samritan bøyer seg ned til, gir av sitt for å hjelpe , Jesus strekker seg enda dypere, han går under, gir sitt liv. å representere Gud, krever at vi gir vårt liv? eller er det nokk at en annen har gjordt det?

om du skal representerer Ham, må du da ikke være som Ham?

så når du representerer Ham, og jeg representerer Meg, hvem av oss er nermest Ham?

om du er ett med Ham, lik Ham, hvorfor opplever ikke de rundt deg Jesus i deg?

om de rundt deg, ikke opplever Jesus i deg, at du er blitt som Ham, er det da ikke bedre at du representerer deg selv? da tar du bort litt forvirring, fra de andres tanker, de som ser at du, sier at du er/representerer Ham.

Hei Per

 

 

Jeg er en formidler, det er også du. Du formidler det som ligger på ditt hjerte, og jeg formidler det som ligger på mitt hjerte. Fruktene som vi har i vårt hjerte kommer som regel ut i en samtale. hva vi er opptatt av hva vi vi gjør i et handligs øyeblikk, når vi blir provoserte, ja alt det hjerte har på lager kommer ut på godt og vondt, styres vi av føleser, vil det også vises, styres vi av et forherdet hjerte vil det også vises, ja vi er synlige hvis man går over styr, Den enkleste plassen og se fruktene hoss et menneske er i traffikken:):) du tok den. Det var kansje feil av meg og si jeg representerer. vi er alle ambasadører på en aller anne måte.  så det var feil ord jeg brukte . ikke alltid ordene blir riktige Per:)  Men vi berer alle et ansvar når vi er ambasadører saltet og lyset .

JESUS SIER DET KLART OG TYDELIG BÆR DE FRUKT SOM SVARER TIL OMVENDELSEN.

 

Ved å vandre i Jesus fotspor blir vi mer og mer lik Ham.

 

 

MVH

Rune

 

 

Svar
Kommentar #17

per strømme johnsen

11 innlegg  772 kommentarer

lurendreier

Publisert over 5 år siden
Rune Staven. Gå til den siterte teksten.

Ved å vandre i Jesus fotspor blir vi mer og mer lik Ham.

representerer, er et perfekt ord  det.

det er måten vi ordlegger oss på, som viser om vi tenker som om vi representerer. når jeg "påpeker" informerer deg om hvordan det du skriver påvirker meg, kan du konstruktivt analysere det, og kan hende dra nytte av det.

jeg bruker det du og andre skriver, til å se hva jeg skriver. vi/jeg kan lese hverandre ut fra det vi skriver. vi kan se hvem vi mener oss å representere. om du/jeg sier unskyld, tar ikke det bort fakta, hvem vi mener/forestiller oss å representere.

det er heri jeg for min del, lærer at jeg tar guds rolle i en diskusjon/komunikasjon, eller ikke. jeg kan bruke Ham til min fordel i en samtale. komunikasjon, er god om begge parter har evne til å høre på den andres tanker, men det er ikke altid lett.

så når frukten svarer til de enkelte omvendelser du har, kan de andre se, om du har vendt om? eller om det var et blaff.

du har lagt listen høyt. jeg lager ine egne fotspor. i de ser du frukten, om du kjenner meg.

Svar
Kommentar #18

Rune Staven

401 innlegg  12014 kommentarer

Publisert over 5 år siden
per strømme johnsen. Gå til den siterte teksten.

så når frukten svarer til de enkelte omvendelser du har, kan de andre se, om du har vendt om? eller om det var et blaff.

du har lagt listen høyt. jeg lager ine egne fotspor. i de ser du frukten, om du kjenner meg.

Hei Per

 

Jeg er radikal i min forkynnelse, det er også for mitt hjerte jeg taler, jeg trenger å være streng mot meg selv, men er jeg bundet for det ? kan jeg leve et liv i frihet og samtidlig være streng og radikal. ? Men er jeg bedre enn andre mennesker selv om min forkynnelse er radikal ? Vi er alle mennesker, småe i Guds store univers, slik et sandkorn i en ørken. mange blant mange. men hvordan skille man seg ut blant de trilliarder sandkornene, skal man bli lyseblå signal grønn. et sandkorn som er lett å få øye på. Hadde jesu vert det ene sandkornet i en stor ørken så hdde vi sett lyset i sandkornet. Hva er vi i Kristus. er vi saltet er vi lyset. hva kan vi gjøre for å være saltet og lyset samtidligt ? Sannheten er det som driver mitt indre. jager etter sannheten i Guds ord. intet annet teller. Får man tak i den sanne skrevne ord. så blir vårt liv satt i frihet av Menneske Sønnen. for Har Menneske sønne gjort deg fri så Har du blitt fri. i sannhet ligger vår frihet :):) let i den åker katten ligger og det vil bli gitt oss alt. For det står skrevet søk først Guds rike Og Hans rettferdighet, og få alt det andre i tilegg. mye godt i de ordene Per, også mye frukter å hente.

 

 

MVH

Rune

Svar

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Mona Ekenes kommenterte på
Livets to utgangar og Jesu definisjon av fortapinga.
rundt 2 timer siden / 642 visninger
Bjørn Erik Fjerdingen kommenterte på
Livets to utgangar og Jesu definisjon av fortapinga.
rundt 3 timer siden / 642 visninger
Mona Ekenes kommenterte på
Livets to utgangar og Jesu definisjon av fortapinga.
rundt 3 timer siden / 642 visninger
Ingebjørg Kesseboom kommenterte på
Jeg vokste opp med «Død over Israel!»
rundt 3 timer siden / 10218 visninger
Pål Georg Nyhagen kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 3 timer siden / 1005 visninger
Torgeir Tønnesen kommenterte på
Ole Hallesbys radiotale i 1953
rundt 3 timer siden / 1279 visninger
Tore Olsen kommenterte på
Drømmen om evig liv forsurer tilværelsen
rundt 3 timer siden / 605 visninger
Bjørn Erik Fjerdingen kommenterte på
Livets to utgangar og Jesu definisjon av fortapinga.
rundt 3 timer siden / 642 visninger
Marius Doksheim kommenterte på
Familiære bånd og politisk makt
rundt 3 timer siden / 1054 visninger
Dan Lyngmyr kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 3 timer siden / 1005 visninger
Mons Henrik Slagsvold kommenterte på
Ernas lukkede kultur
rundt 3 timer siden / 2962 visninger
Tore Olsen kommenterte på
Livets to utgangar og Jesu definisjon av fortapinga.
rundt 4 timer siden / 642 visninger
Les flere