Verdidebatt

Tonen her på Verdidebatt

Jeg tenkte jeg skulle skrive ned noen tanker jeg har gjort meg om dette debattforumet.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Først og fremst er ikke dette noe angrep på VD som sådan, jeg synes det er Norges beste debattside på nett, men har bitt meg i merke den noe hatske (religiøse også av og til) tonen, som av og til gjør seg gjeldende her. Nå har jeg noe erfaring med Nye Meninger (Dagsavisen), og selv om de i manges øyne er en "ateistisk" avis med nære bånd til AP, så synes jeg tonen der noen ganger er mer respektfull. Er ikke dette ett slags paradoks? Når Vårt Land skal være en kristen avis, og formidle kristne verdier som f eks nestekjærlighet mot hverandre?

Nå vet jeg at det er vi debattanter som styrer showet, for å si det sånn, og jeg registrerer at moderator noen ganger griper inn og gjør jobben sin. Men hva hvis vi selv noen ganger tenkte litt selv på hva vi skrev?

Jeg tenker selvfølgelig ikke på meningssensur , men å behandle hverandres ulikheter, tro og meninger med respekt. For å avslutte dette innlegget, la oss fortsette å debattere, men særlig med Breivik-saken gående, la oss også behandle hverandre slik vi ville blitt behandlet selv. Det er mange meninger der ute, men tenk litt på at vi tross alt er forskjellige.... Og takk Gud for det!

MVH

SAF

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt