Verdidebatt

Norsk såkalt ”politisk korrekthet”, og Israel

Såkalt norsk ”politisk korrekthet” er etablert gjennom mediers vedvarende formidling av EN anti-israelsk/pro-arabisk fortelling. Kommentatorer/eksperter med en annen forståelse av konflikten og dens årsak, slipper ALDRI til i NRK eller Aftenposten..

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Etter enda en utrolig fin ferie i Israel - det velutviklete, pluralistiske, vestlig orienterte og eneste sanne demokrati i midtøsten, er vi hjemme i Norge igjen. Erfaringene etter flere ferieopphold i Eilat/Tel Aviv – og med utflukt til Jerusalem, Nasaret, Betlehem med mer, er utelukkende positive.
Jødenes land fremstår som utrolig interessant og har utrolig mye å tilby - både historisk/religiøst/kulturelt og sosialt.
Hyggelige "arabiske/europeiske/ russiske" israelere, utmerket service/standard, nydelig israelsk mat og vin er blant våre entydig positive erfaringer fra ferieopphold i dette mangfoldige jødenes hjemland, Israel.
En ting er derfor sikkert: Vi kommer garantert til å benytte Israel som vårt prefererte ferieland - mange flere ganger.

Derimot er vi mange som er hoderystende fortvilte og misfornøyde med den norske anti-israelske såkalte "politiske korrekthet".
Vår rødgrønne utenriksminister Jonas Gahr Støre - sammen med NRKs vedvarende anti-israelske "nyhets-formidling" (les:propaganda), er fastlåst i en løsningsfjern/naiv ideologisk sort/hvitt forståelse av årsaken til konflikten.

Såkalt norsk "politisk korrekthet" er etablert gjennom mediers vedvarende formidling av EN anti-israelsk/pro-arabisk fortelling.
"Ekspert"-kommentatorer med eksakt samme konforme anti-israelske/pro-arabiske holdning håndplukkes av NRK. Kommentatorer/eksperter med en annen forståelse av konflikten og dens årsak, slipper ALDRI til i NRK eller Aftenposten. Derfor er den såkalte norske "politiske korrekthet" gradvis blitt ensbetydende med fordømmelse av nær sagt alt hva det pluralistiske, flerkulturelle, demokratiske, vestlig orienterte og jødiske hjemland Israel står for. I deler av det akademiske norske universitets-miljø er tilsvarende anti-israelsk/pro-arabisk konformitet et tilsvarende fenomen.

Marxistisk/sosialistisk influerte journalister/korrespondenter er ensidig anti-israelsk i "formidling" og utvalg. EN vedvarende anti-israelsk/pro-arabisk fortelling er hovedforklaring til hvorfor norsk politisk "korrekthet" er blitt ensbetydende med venstreekstrem jihad- og boikott-kultur. RV/SV-boikott av Israel og israelske varer applauderes av Støre og går sågar langt inn i den rødgrønne regjering. Boikott av Israel som feriemål og israelske varer - for eksempel israelsk kvalitets-vin mm, er sågar blitt politisk uttrykksform for det norske VinMONOPOL, norske butikk-kjeder og reisebyrå.
At relativt få nordmenn har fått opp øynene for Israel som det utrolig fine feriemål det faktisk er, er bieffekt av vedvarende propagandalignende anti-israelsk/pro-arabisk opplæring av det norske folk.

Den "jødevennlige" antisemittismen vi stadig oftere utsettes for gjennom våre medier, skaper også synlige resultater. Ikke bare har den venstreekstreme jihad- og boikott-kulturen fått gjennomslag i handelsnæringen, men vi opplever også en markant økning i trakassering og trusler mot jødene. Det er ingen tvil om at dette kan spores tilbake til den spesielle form for propaganda vi opplever fra steder som bispekollegiet, utenriksdepartementet og de politisk korrekte mediene som vil gjøre rett og skjel for pressestøtten.

Norge er en liten kulturkrets med dominerende massemedier og flere politikere som er aktivt engasjerte i nedrakking av jødenes hjemland Israel. I Norge er både Kristin Halvorsen og Jonas Gahr Støre rollemodeller og informasjonskilder for unge mennesker som påvirkes av ting de sier. Når en av tre nordmenn sier at "Israels handlinger gir dem et dårligere inntrykk av jøder," er dette en virkning av norsk ensidig mediepropaganda og uforstandige uttalelser og handlinger fra norske politikeres side.

Propaganda virker, men det brede lag av nordmenn har forhåpentligvis ikke latt seg villede av vedvarende negativ propaganda som retter seg mot jødenes hjemland, som en besettelse - en propagandakampanje, som går tilbake til den kalde krigens dager og som den gang var Sovjetunionens "moderniserte" versjon av Sions vises protokoller. Den fikk tilhengere i norske radikale ungdomsorganisasjoner på 1960-tallet, noe vi ser resultater av fremdeles, etter at flere av de aktive har inntatt mediene og steget i gradene.

Alt det positive om dette lille, vakre, flerkulturelle, demokratiske land - Israel, blir konsekvent ALDRI formidlet i vårt "demokratiske" Norges riksdekkende NRK-kanal. Det er et demokratisk problem så vel som en journalistisk fiasko når såkalt "nyhetsformidling" er blitt propaganda – ikke ulikt det som serveres i totalitære regimer vi ikke ville sammenligne oss med.
Slik er det dessverre blitt her i vårt marxistisk influerte sosialdemokrati.

Det er forhåpentligvis ikke alle som lar seg hjernevaske av et venstrevridd NRKs vedvarende sort/hvitt anti-israelsk/pro-arabisk opplæring av det norske folk. Jeg mener å se at flere har fått opp øynene for både israelske varer, israelsk kvalitets-vin og for Israel som det utrolig fine feriemål det faktisk er.

Jødenes land er på størrelse med en dråpe i et hav bestående av totalitære, fundamentalistisk islamske arabiske nabostater. Konflikten handler ikke om landområder eller okkupasjon - slik Jonas Gahr Støre og norsk "politisk korrekthet" propaganderer. Problemet er det samme som det var i utgangspunktet - da Israel ble opprettet i 1948: Fundamentalistisk islamske arabiske land/regimer vil aldri akseptere jøders rett til eget land - der de kan styre seg selv og beskytte seg mot antisemittisme, forfølgelse og utslettelse.

At jødenes hjemland Israel er kommet for å bli – er det ikke bare Hamas, Hezbollah og Iran som hardnakket nekter å akseptere som virkelighetsgrunnlag.

Og selv om Israels ovennevnte fiender har som mål å utslette jødene og deres hjemland, tales det aldri om dette innenfor den norsk såkalt "politisk korrekthet". 
NRK formilder aldri hva fundamentalistisk islamsk lederskap - Hezbolla/Hamas, Irans prestestyre og president gang på gang forkynner:
At de vantro (les: alle jøder) skal drepes og jødenes hjemland Israel utslettes.
(Hezbollas, Hamas og Irans politikk - anno 2012.)

Iran er nå er i ferd med å skaffe seg de atomvåpen som trengs for å effektuere sin uttalte antisemittiske politikk.
Håndplukkede "nøytrale" NRK-eksperter tillegger dette ubetydelig vekt.

For ca. 75 år siden skrev Hitler bøker og valgkamptaler der han forklarte den antisemittiske politikk han ville gjennomføre. Men det demokratiske tyskland og dets folk var politisk "korrekte". Var de ikke opplyste nok til å ta inn over seg hva nazistisk antisemittisk ideologi innebærer - siden de lot en slik totalitær ideologi få innflytelse og makt? Totalitær marxisme/kommunisme var ikke bedre i sin behandling av bl.a. jødene. Deler av norsk venstresides "poltiske korrekthet" innebar tiljubling av ditto totalitære ideologi - representert ved despoter som Stalin, Mao og Pol Pot.

Anno 2012 er deler av norsk venstreside fortsatt nærmest kritikkløse i forhold til totalitære regimers antisemittisme.Iran, Hezbolla, PLO/Fatah, og Hamas, som Jonas Gahr Støre er alene i Europa om å anerkjenne, har alltid stått for samme antisemittisme som det nazismen og praktisk marxisme sto for.

Jødene og deres hjemland - opprettet like etter 2. verdenskrig for å gi beskyttelse til verdens forfulgte jødiske folk skal utslettes. Dette er Hezbolla, PLO/Fatah, Hamas og Irans uttalte målsetting og politikk. Ethvert land på vår klode har en selvsagt rett og plikt til å forsvare sitt folk mot fiender som vil dets utslettelse.
Dette er det snart bare norske marxister, RV/SV-ere og NRK som hardnakket nekter å forstå, forholde seg til eller formidle.

Den rødgrønne regjering og dets utenriksminister er alene i Europa om å føre anerkjennende koseprat/dialog med for eksempel Hamas - samtidig som han ensidig fordømmer Israel for å forsvare sitt folk mot krefter som vil jødenes og Israels utslettelse.

Israel - midtøstens eneste sanne demokrati, representerer samme frihetskultur og levemåte som vi tar for gitt i Norge.
Forskjellen er at Norges nærmeste naboer ikke er antisemittiske islamistiske prestestyrte totalitære/fundamentalistiske regimer som hater vestlig frihet/kultur/religion/levesett og demokrati. Norges naboer sender heller ikke raketter mot den norske sivilbefolkning. Men denne virkelighet står jødenes demokrati overfor hver dag.

Israel trenger vår støtte – og ikke antivestlig marxisme/sosialismes ideologisk betingede fordømmelse.

Ved valget i 2013 er det større grunn til å heller boikotte den norske politiske "korrekthet" representert ved anti-israelske RV/SV  - og den rødgrønne regjering.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt