Verdidebatt

Forfølgelse av kristne på VD?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Kristne har fått et kall, en misjon, "talent" om du vil. Evangeliet skal forkynnes; "Gå ut og gjør alle folkeslag til disipler".

Verdidebatt ser ut til å være en fin "arena" til å spre det glade budskap. Men det koster! Det koster å stå opp for sannheten.

Man må tåle en heftig diskusjon, sterke reaksjoner. Og kanskje få litt verbal juling. Det er sånt som hører med, når man står opp for sannheten.

Paulus fikk jo også merke motstand på kroppen. Så om man får motstand og til og med blir hånet, så er det for evangeliets skyld. Fordi man står opp for sannheten... sa Paulus. Som trolig måtte bøte med livet, for sin tro.

Det beste hadde jo vært om de som "står for sannheten" kunne vært ærlige og sagt at de er her for å diskutere, ikke for å spre det glade budskap eller vekke andre kristne opp fra søvnen. "Mission impossible".

Kanskje Paulus hadde snudd seg i graven, dersom han visste at evangeliet tas opp til debatt? Ikke vet jeg. Men det er nesten frekt å sammenligne "motstand" på Verdidebatt, med motstanden apostlene møtte. For ikke å snakke om de kristne i Iran, som blir henrettet pga sin kristne tro.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt