Verdidebatt

Hva feiler muslimske ledere?

I Washington Times kan vi igjen lese om hvor barbariske muslimske ledere egentlig er. Sunnimuslimenes øverste leder oppfordrer til å brenne kirker. Hvorfor er ikke denne nyheten i alle aviser, og hvor er protestene fra vestlige statsledere?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg blir egentlig ikke oppgitt over muslimers utsagn lenger. De stiller i en helt annen liga enn alle andre, og de slipper som regel unna med det de sier. Hvis det som står i Washington Times er riktig, er det temmelig drøyt. Du kan lese det her:

On March 12, Sheik Abdul Aziz bin Abdullah, the grand mufti of Saudi Arabia, declared that it is “necessary to destroy all the churches of the region.”

The mufti based his decision on a story that on his deathbed, Muhammad declared, “There are not to be two religions in the [Arabian] Peninsula.” This passage has long been used to justify intolerance in the kingdom. Churches have always been banned in Saudi Arabia, and until recently Jews were not even allowed in the country. 

Artikkelforfatteren stiller det betimelige spørsmålet: "Hva ville skjedd om paven oppfordret kristne til å brenne moskéer i Europa?" Og det er et naturlig spørsmål å stille, siden denne gamle kjeltringen er det nærmeste man kommer en pave i islam. Hva ville skjedd? Muslimer over hele verden ville gått amok, og overgått hverandre i vold og drap. Samtidig ville alle vestlige statsledere konkurrert om hvem som hadde fordømt dette utsagnet kraftigst. Men hva skjer om en muslimsk leder sier noe slikt? Stillhet. En kvalmende stillhet.

Det som gjør dette ekstra ille, er at ikkemuslimer fra før av har dårlige kår i muslimske land. Hver år drepes alt for mange på grunn av sin tro. Ikke mange her i Vesten bryr seg om det. Det ødelegges også mange kirker, og utbredelsen av diskriminering og forskjellsbehandling er det vanskelig å sette tall på. Likevel er vestlige statsledere ute med fordømmelse bare når en idiot ønsker å brenne en Koran - en bok. Da er de ute med en samlet fordømmelse, mens muslimer får drepe kristne og brenne kirker i fred uten at det blir noe bråk ut av det.

Denne verden er syk. Hvorfor tillater vi muslimer å holde på med all slags djevelskap, mens alle andre får kritikk for småting? Hva slags forskjellsbehandling er dette? Nå er det på tide at verdens ledere setter ned foten for denne barbariske religionen som spytter på menneskerettighetene, og som har rasisme som en obligatorisk del av religionen. En aldri så liten protest hadde i alle fall vært på sin plass...

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt