Verdidebatt

Svein Magne Pedersen ber for friske

Evangelisten i Vennesla har utvidet markedet. Nå kan også friske «forebygge sykdommer» ved å ringe teletorgtjenesten hans. Til 14 kroner minuttet.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

– Vi lever i en forgiftet verden som er roten til mange sykdommer. Farlige kjemikalier og andre gifter som forurenser finner sin vei i drikkevannet, jord, luft og mat. Disse farlige stoffene blir lagret i våre legemer, sier Svein-Magne Pedersen på telefonen til Vårt Land.

Stemmen hans høres litt kunstig ut, men så er det også et opptak vi hører på, til 14 kroner minuttet. Her forklarer han hvorfor vi trenger beskyttelse gjennom hans nye tilbud, SOS Helse.

– Vi er under konstant påvirkning av farlige strålinger. Vi opplever også farlige epidemier og mange typer smittsomme sykdommer, fortsetter han.

Han forteller at «uansett hva vi gjør, kan vi ikke unngå den globale forurensningen».

I bladet Legedom oppfordrer han til å ringe SOS helse «hver gang du ønsker å styrke din helse og før du drar på tur». Og: «Det er bedre å forebygge sykdommer med Åndens kraft og unngå å bli syk, enn å leve ubeskyttet og få forbønn etter at man er blitt syk».

– En genial måte å få inn penger på, er Svein-Magne Pedersens egen karakteristikk av tjenesten når han snakker med Vårt Land.

Hva mener du om Pedersens bønn for friske? Har du selv erfaringer med Pedersens virksomhet?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt