Verdidebatt

Palestinsk barne-tv

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Nå er den palestinske barne-tv`n i gang igjen med trussel om å drepe og utslette jødene i barne-tv. Tv- bamsen, Nassur, sier til en jente som ringer inn, at løsningen på palestinakonflikten er å slakte jødene. Dette kommer opp i førstesiden i "Norge idag"

Videre skriver avisen at de setter søkelyset på norske myndigheter som sponser dette. De norske skattebetalerne som også er de eneste i Europa, betaler over 700 millioner årlig til Hamas,og skolebøker som lærer jødehat på skolen, og gjennom tv oppfordres til et nytt Holocost. Alle jøder må bli utryddet av vårt land, sier tv-bjørnen Nassur, som palestinske barn elsker på barne-tv.

Er det ikke snart på tide at norske myndigheter hopper av denne pengetransporten til et jødefiendtlig land? Hva vil de norske myndigheter oppnå med dette? Står det ikke at de som velsigner Israel, skal selv bli velsignet, og de som forbanner Israel, skal selv bli forbannet?

Jeg mener bestemt at Norge er medskyldig i jødehatet i Midt-Østen, hvor de deltar med pengestøtte i kampen for jødehat. Dette må da få konsekvenser for oss som land. Ved å bruke barn som springbrett til jødehat, er like ille som om  at myndighetene her til lands ville støtte lommemannen med midler. Jo, fler han ville forvolde, jo mer penger i lommemannens kiste klinger. Dette blir motbydelig. Bare denne meldingen her om jødehat, kvalifiserer regjeringens avgang.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt