Verdidebatt

Spørsmål til deg som er kristen -som du aldri har stilt deg.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Spørsmål til deg som ikkje er kristen resulterte i oppriktige svar, la oss nå se om kristne har like stor selvinnsikt.

Hva er innvendingen din mot å bli som Gud?
Hva er det som foran alt hindrer deg i å akseptere at du kan komme til himmelen i løpet av ca 3 år?
Hva hindrer deg i å følge Mesteren og bli spirituelt bevisst, tviler du siden du ikke enda er over din mester?

Bibelen underviser om hvordan skapningen og skaperen skal bli ett, "Ett i Kristus" er et kjent kristent uttrykk, Jesus sa: "Jeg og Faderen er ett", er kristne identisk med Skaperen, har du nådd målet.
Israelsfolket brukte 2,5 år fra de ble frelst til de sto på grensen til Landet ("Det Lovede Landet" er synonymt med Den Spirituelle Virkelighet -Himmelens rike), men gikk ikke inn, Jesu disipler brukte 3,5 år på å motta de samme egenskaper som læreren og gikk inn i Hans rike, mange kaller seg kristne hele livet uten å gå gjennom Døren og oppnå spirituelle egenskaper, den som har en god læremester blir bedre enn sin lærer.

Det sentrale i Bibelen er å utvikle seg fra egoist (synd er å motta) til altruist (rettferdighet er å gi), dvs bli et Nytt Menneske. Det er skrevetat vi sitter i mørke og må motta lys, Lyset er skaperens giveregenskap. Mørket er skapningens egenskap, å motta uten å gi (egoisme) siden vi ikke har dette lyset er synd, hvorfor tror kristne at de er et Nytt menneske, de hevder det uten å erkjenne at de Er Lys.
Som vi har forstått så opphøyer kristne personen Jesus, hvorfor bruker de ikke "veien, sannheten og livet" til å stige opp på minst samme høye nivå, hvorfor tvile og vente??

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt