Verdidebatt

Takk Gud for helbredelse i dag!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

En oppmuntring: Takk Gud i dag for at du har fått full helbredelse, både fysisk og psykisk! Uansett når helbredelsen kommer, er den like fullt en gave allerede gitt til deg av Gud, uavhengig av om helbredelsen kommer nå eller når du en gang kommer hjem til Himmelen. Som Guds barn blir du helbredet. Sånn er det bare. Er ikke det en fantastisk gave?

Sannelig, våre sykdommer tok han på seg, og våre smerter bar han. Vi trodde han var blitt rammet, slått av Gud og plaget. Men han ble såret for våre overtredelser og knust for våre misgjerninger. Straffen lå på ham for at vi skulle ha fred, ved hans sår har vi fått legedom. (Jesaja 53:4-5)

Er det noen blant dere som lider? Da skal han be. Er noen glad til sinns? Da skal han synge lovsanger. Er noen blant dere syk? Han skal kalle til seg menighetens eldste, og de skal be over ham og salve ham med olje i Herrens navn. Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise ham opp. Har han gjort synder, skal han få dem tilgitt. Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye. (Jakob 5:13-16)

Noe for debatt: Er bekjennelse av synd for hverandre en forutsetning for å kunne bli helbredet på denne jorden, før man kommer hjem til Himmelen? 

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt