Verdidebatt

"DNK to klasser?"

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det er riktig at det er to klasser i DNK. De som går i kirken for å tilbe og ære Gud . Den andre klassen er mennesker hvor gudstroen  ikke er  viktg. De går i kirken i forbindelse med barnedåp, Konfirmasjon, bryllup og begravelse. Og så skal de ha med med litt Julestemning.

Julens glade julens glade  budskap bryr de seg lite om.

De fleste av oss har en bil som vi må fylle drivstoff for å virke, Slik er det MED troen på Jesus Kristus. Den må holdes vedlike eller så dør den. Hvordan skal vi holde den ved like spør du? Svaret er å  la Gud tale til deg gjennom Bibelen. Delta i menighete.n under tilbedelse og lovsang. Søke Guds tilgivelse gjennom nadverden. Den er en bekreftelse på at de synder du har bekjent med din munn har blitt tilgitt . Dette forkynner presten  på vegne av  Gud.

Gud vil at vi daglig skal bekjenne våre synder. Hva sier den rette kirke om disse tingene. Mennesket har syndet mot Gud i tanker ord og gjerninger og kjenner denne onde lyst i hjertet. Denne onde lyst kan bare bekjempes ved ta denne fulle rustning på , nem Guds ord. Intet annet våpen er nyttekøst med Denne jordens fyrste, Satan. Gå til kirke  hvor Guds ord forkynnes rett. Dette er viktig for din åndelige vekst. Du går til en restaurant og spiser dårlig mat. Det skal du heller ikke gjøre ved ditt valg kirke/bedehus

Dere har fått livsånden av Gud, og alle mennesker lever bare en gang . Ett er sikkert. Vi skal alle dø og så Guds dom. Det er bare en som kan redde oss fra denne dommen det er Jesus Kristus. La han sleppe til i livet ditt.

Lykke til  med livet da dere, livet i Gud.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt