Verdidebatt

Babels humanisme

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Babylon, en rettferdighet som er humanistisk. Babylon var et samfunn som tok vare på hverandre uten Gudstro men gjerne med religiøs tro/ opptreden. Man tilba/ knelte gjerne for mennesker, statuer, steiner, bilder og andre ting. Akkurat det samme har vi i dag, vi er egenrettferdige, vi har i særstilling katolsk tro som er lik BAAL tilbedelsen som vist over. Da trodde noen det og noen andre noe annet, samme i dag, full forvirring og alle er sine egne konger. Ingen i Babylon trodde Skaperen og holdt seg til Ham, vel Abram gjorde men han gikk ut av Babel, Daniel trodde men ble ikke ved dem og med dem.

I Åpenbaringens bok er vi bedt om å komme ut av henne/ Babylon. I tillegg forteller Åpenbaringens bok at Rom skal gjenoppstå og at tre froskelignende (urene) skal føre menneskeheten inn til denne avgrunnen dype hull. De tre er Dragen, Dyret og den falske profet. Disse tre bruker de ikke troende til å fremme sin vei og de ikke troende er humansiter og ateister. Dragen er Satans talerør som er spiritister, de ifølge Guds ord leder Dyret til handling og Dyret er Den Romerske Katolske Kirke. Dragen får også Guds profeter til å bli falske profeter, altså Guds folk faller fra og på den måten ledes man inn til avgrunnen.

Nynorskordboka

Oppslagsord

Ordbokartikkel

humanisme

~is'me

1åndsretning, kulturstraum i renessansen med det målet å skape ein verdsleg og menneskeleg kultur med førebilete i gresk og romersk oldtid2livssyn med vekt på eigenverdien hos mennesket og verdiar som fridom, rett, sanning osv

Allerede i renessansen var arbeidet igang med å føre vantro og ikke troende sammen inn til en felles "tilbedelse" av planetgudene Marduk og Anu. De som trodde i Romertiden trodde at guden Jupiter skapte livet på jorden, de trodde at når Jupiter stupte ned på havoverflaten ble livet til i havet. Når Han steg opp ble land til og livet fulgte opp med på land, evolusjon altså. Humanister og religiøse går sammen i ett økumenisk samhold (Babylonsk).

Alle humanister (og kristne) bør tenke over at fremtiden er åpenbart og at humanisme er en del av veien for å få fullbyrdet Guds ord, og det ned i avgrunnen for menneskene. Jeg sier ikke dette for å ødelegge men for å opplyse, advare og dele noe som flere bør være klar over så man i ettertid ikke kan komme å si "hvorfor sa du ingenting..". Det er også verd å tenke over at humanistene støtter global utvikling men hva startet dette arbeid? Det er også avdekt at bakmenn/ kvinner som tilba aktivt Satan var iblant kjernen av FN`s grunleggere.

The idea that the United Nations and international political unity is simply a tool for religious unification is mind-blowing. We believe that this plan could come from only one source, and the leaders of theosophy give us the proof.

Alice Bailey claimed this:

Alice A. Bailey (1880-1949) was an influential writer and teacher in the fields of spiritual,...

.

For en som tror Gud og Hans ord er det forholdsvis lett å se at humanister blir brukt, at ateister ikke aner så mye av noe, at "kristne" er svake i troen. Hvem vinner frem i denne verden , kristne eller Babylon (humanistene)?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt