Verdidebatt

Esensen av hva Kristent Samlingsparti mener

Her er noen gode grunner til at DU bør stemme på Kristent Samlingsparti. Hallvard Sandvik Oslo Kristent Samlingsparti.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.
  • Kristent Samlingsparti vil at alle barn skal ha en ubetinget rett til å bli født. Derfor vil KSP avskaffe loven om fri abort som ble innført av det norske Storting i 1978. Denne loven har muliggjort massedrap på over 500 000 norske barn siden loven ble innført i 1978.
  • Kristent Samlingsparti mener at menneskelivet er hellig ukrenkelig og skapt av Gud. Derfor er vi imot legeassistert selvmord på sykeleiet (eutanasi)
  • KSP vil sikre barn en ubetinget rett til foreldre av forskjellig kjønn. Derfor vilKSP avskaffe den nåværende ekteskapsloven som muliggjør at homofile kan eksperimentere med barns unnfangelse og oppvekst, samt å nekte barn kjennskap til sin biologiske far i lesbiske ekteskap. Slik ekteskapsloven fungerer nå, blir med-mor registrert som far til barnet med fulle juridiske rettigheter, rettigheter som barnets biologiske far selvsakt skulle hatt. Altså, barnet blir faktisk nektet kjennskap til sin biologiske far for all fremtid. Dette er et grovt overgrep mot barn, og ett angrep på menneskeverdet.
  • Personer som lever i ett homofilt forhold og hevder at dette er rett, kan ikke være medlemmer eller velges til verv i Kristent Samlingsparti, fordi homofili er en grov synd som strider mot bibelens lære.
  • En sterk harmonisk og velfungerende familie er samfunnet og landets grunnsten. KSP vill sette store resurser inn på å styrke familien,og spesielt barnefamilier både økonomisk og juridisk.
  • KSP er for en restriktiv innvandringspolitikk, men vi er for å hjelpe reelle flyktninger som trenger beskyttelse. Men den innvandringspolitikken som Norge har praktisert siden 1980 har vert katastrofal for vårt land, staten har brukt enorme summer på integrere titusener av falske flyktninger fra den tredje verden som kommer kun for å oppnå økonomiske goder. Dette vil Kristent Samlingsparti ha en slutt på.
  • Kristent Samlingsparti er for at vi skall hjelpe reelle flyktninger, fattige og vanskeligstilte personer og grupper i Norge og utlandet. Bistanden bør kanaliseres gjennom misjonsorganisasjoner.
  • Vi støtter jødene i deres rettmessige kamp for å beholde sitt eget land Israel, landet som Gud har gitt dem,lenge før Palestina araberne fantes. Vi støtter også sikkerhetsmuren som jødene har bygget for å beskytte den jødiske befolkningen mot palestinskarabisk terror.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt