Verdidebatt

Skummel sletting

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

07.09.09 kl. 21:54 skrev Espen Utaker: To innlegg ble slettet fra denne tråden, det første fordi var en fullstendig avsporing av debatten. Det andre var et svar på avsporingen, så da ble meningsløs når avsporingen ble slettet.

De fleste debatter her på bloggen utvikler seg som regel til noe annet enn det innleggene legger opp til. De blir m.a.o. avsporet i f.h.t. det egentlige temaet. Jeg har sett verre avsporinger enn Ullestad sin kommentar til Hege Storhaug sitt innlegg "På dypt vann" (at min kommentar, som var en kommentar til Ullestad, dermed også ble slettet, er for så vidt greit nok)

Ullestad kritiserer at VL gir de tre kvinner, som bl.a. er mot kulturradikalisme og for kristne verdier, spalteplass. For egen del imøtegikk jeg dette. Men det virker noe besynderlig og nesten litt "skummelt" at redaksjonen sletter Ullestad sin kommentar. Den var ingen personangrep, skjellsord eller annen utilbørlighet i innlegget hennes, men altså kritikk av de tre forfatterne - som gis spalteplass i VL.

Er ikke dette en overreaksjon fra redaksjonens side, eller enda verre; sensur av en kommentar som bl.a. kritiserer VL? Jeg antar at sistnevnte ikke var grunnen til slettingen, men en skal være forsiktig med å gripe inn i åpne og frie debatter når det kan rettes mistanke om at de som har redigeringsmulighet og redkajsonsansvar gjennom dette griper inn for å unngå kritikk mot i dette tilfelle Vårt Land.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt