Verdidebatt

Mangel på tro

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hva er ett menneske uten tro? Hva har ett menneske uten ett håp i sin tro og hva er ett menneske om håpet ikke er ren kjærlighet?

Så hva er sann kjærlighet som tar vare på sin meningsmotstander og ser sin fiendes barnlige sinn om enn det er svakt og bortkommet? Er noen av oss der også?

Er det borkomne bortkommet på grunn av mangel på tro? Har det bortkomne dannet sin egen tro og i det håpe på falske løfter?

Enhver tro og trosretning kan granskes og her på VD har det blitt fremlagt nok historisk dokumentasjon som rokker ved DNK og DRKK`s posisjon som kristent. Vi har også politiske "kristne" som vil innføre katolske menneskebud, kalt Guds bud i samfunnet! Vanvidd, me tilgi de for de vet ikke hva de gjør! Det samme ser vi blant de barn som tror på evolusjon, man i denne tro tror hva som helst bare man slipper å tro at Gud er Gud og i det heller anse seg selv som en "gud"og døme deretter.

Jeg synes det er på tide å stille krav til det vi tror på, kalle en spade en spade og ikke la dårskap råde vårt sinns tanker og ved det la føleri bestemme vår vei. La ydmyk kjærlighet og sann dyp omtanke veilede vårt sinn når vi lytter til refferd og sannhet.

Ordsp 15,17 Bedre er en rett grønt med kjærlighet enn en fet okse med hat.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt