Verdidebatt

Kan vi stole på Vårt Land

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det kan virke som om man enten har en meget dårlig plattfor eller at denne er utmerket men redaksjonelt styrt. Jeg kikker litt på de to kategoriene på forsiden av verdidebatt som heter lesernes anbefaling og mest lest siste to døgn.

Det henger ikke på geip når innlegg som har fått 6 bra og ganske god leserrespons i form av klikk ligger under innlegg som knapt nok noen har lest og som bare har fått utdelt 2 bra.

Det er også forunderlig at innlegg som har færre klikk enn andre blir statt opp på mest lest siste to døgn, enten funker ikke tellesystemet eller så sitter det noen å manipulerer systemet etter hva man mener bør fremheves eller ikke.

Redaksjonen har jo sin egen plass på forsiden til å fremheve innlegg de ønsker å fremheve, da blir det feil om de også tukler med de andre kategoriene. Eller så har de valgt en elendig teknisk plattform.

En annen pussighet som kan tas med i samme slengen er at når man skriver innlegg i hvertfall hos meg når jeg benytter FF så spiller det ingen rolle om jeg trykker følg debatten eller ikke, den kommer uansett ikke opp på aktivitetslisten. Andre tråder jeg har skrevet i eller følger kommer opp og fungerer.

Man kan undres.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt